adamski 26.06.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Tez slyszalem te wiesci o nastepnych epizodach z Thrawnem. Mozliwe ze bylaby to najlepsza trylogia. Ariakan: widze ze nie tylko ja czytam Star Wars Na listach dyskusyjnych "prawdziwi" fani Star Wars wieszaja psy na ksiazkach twierdzac ze nic nie jest porownywalne z filmami. Ciekawe czy ktorys przeczytal jakakolwiek z ksiazek. Fakt ze niekotre czesci sa denne, ale np. te nowe czesci z Nowej Ery Jedi bardzo mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 26.06.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja akurat czytalem tylko trylogie Thrawn'a. Potem zaczalem czytac jeszcze jakas inna Star Wars'owa ksiazke ale mocno odbiegala jakoscia od trylogi Zahn'a wiec sobie odpuscilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R2 26.11.2003 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 pozdrowienia od R2 dla wszystkich fanów S-W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.12.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 A może są tu jacyś fani serialu StarGate???chętnie podyskutuje... tym bardziej że 15 grudnia premiera kolejnego odcinka po dłuższej przerwiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 24.02.2004 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 StarGate jak najbardziej, w niedziele od 19 jestem nieuchwytny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 18.05.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Pozdrowionka dla fanów StarWars Dzisiaj w nocy o 0:01 ... wreszcie długo oczekiwana premiera Epizodu III ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 18.05.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 http://politicalhumor.about.com/library/graphics/bush_gulfwars2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 18.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Średnio śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 18.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 i stare... a z powodu natłoku zadań budowlano-pracowych prędko raczej nie obejrzę nowej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 18.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Już się nie mogę doczekać, kiedy wreszcie zagrają u nas. Idziemy razem z kumplami a potem tradycyjne piwko. Nie powsztrzyma mnie nawet wylewanie stropu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 JAK POSTAWIE DOM I ZROBIĘ SOBIE KIN DOMOWE Z 12 GLOŚNIKAMI W KOŁO TO DOPIETO WTEDY BĘDĘ SIĘ ZACHWYCAŁ NAJLEPSZĄ TRYLOGIĄ FILMOWĄ NA ŚWIECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 20.05.2005 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Może sześciologią . Chyba, że jesteś prawdziwym twardzielem i uznajesz tylko IV, V i VI część . No a tak to ktoś już widział cz. III? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.05.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Tak, byłem na III Epizodzie. Ogólnie jestem ZA !!! Niezła akcja, sporo fajnych efektów i co najważniejsze dla mnie (mam spory zbiór książek ze StarWars i chyba jestem fanem SW ) cała historia z EIII w miarę dobrze wpasowuje się pomiędzy EII i EIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 31.05.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 hejo,dołączam jako fan fanka właściwie SF ogólnieSW - super, III -ok.tolkien- magiai całe mnóstwo inszych, ale sklerozę mam do nazw i choć treść pamiętam to pierwsze literki z okładek się ulatniają - same okładki pamiętam. Z filmami nieco lepiej bywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 14.06.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 epizod III - dnorozczarowanie maksymalnenudny z beznadziejnymi dialogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 15.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 no co Ty, epizod 3 jest najlepszy z wszystkich nowych epizodów(które są porażką). A najlepszy z całej serii? Oczywiście Imperium Kontratakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 no nie wiem, I i II jakoś strawiłam, ale III - porażka, no chyba , że ostatnie 15 minut filmu było jakieś szczególnie pasjonujące, ale nie wiem, bo zasnęłam i obudziłam się na napisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 15.06.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 skoro zasnęłaś i obudziłąś się na napisach, to jak możesz komentować film, którego nie widziałaś? ja 1 strawiłem, 2 była porażką jak dla mnie ;] a ogólnie ranking too wg mnie: V III IV VI I II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 15.06.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 myślę, że mogę komentować, bo:1. większość filmu widziałam, mam braki max. 15 min2. na deficyt snu nie cierpię, a mimo to zasnęłam, czyli wiało nudą3.moja ocena filmu jest subiektywna, i do takowej mam prawo a jakie III miała recenzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 16.06.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jestem fanem StarWars mam w domciu wszystkie 5 epizodów jakie się ukazały na DVD i oczywiście w grudniu zakupie III. Epizod III uważam za bardzo udany... zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że jest nie tylko lepszy od pierwszych dwóch epizodów ale i od Powrotu Jedi ! Chociaż tam też były piękne sceny. Mój ranking epizodów w kolejności od najlepszego do najsłabszego Episod V - The Empire Strikes Back Episode IV - A New Hope Episode III - Revenge of the Sith Episode VI - Return of the Jedi Episode II - Attack of the Clones Episode I - The Phantom Menace Ale i tak najlepszym filmem jest Lord of the Rings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts