masmedia 07.08.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam,Mam dzialke, ktora graniczy z dwoch stron z lasem, a z dwoch z innymi dzialkami. Mam warunki zabudowy. Dojazd do innej (lepszej) drogi mam droga gminna. Z jednej strony droga ta graniczy z lasem z drugiej z jednym z sasiadow. Jest to jedyny dojazd. W tej chwili jest droga tymczasowa, ktora idzie po kawalku dzialki sasiada. I tu problem. Sasiad bedzie sie grodzil wzdluz granic. Powoduje to, ze droge gminna (wg mapy) porasta las (zniknie droga tymczasowa). Bylem w gminie aby zglosic, ze chcialbym aby wykarczowali na drodze las i zrobili mi dojazd (jedyny) do posesji. Powiedzieli, ze to ich obowiazek ale nie maja na to okreslonego terminu, a pieniedzy brak. Powiedzieli abym napisal pismo, na ktore odpowiedza, ze nie maja w tym roku w budzecie pieniedzy i moze w przyszlym (ale moze). I pytanko. Jak rozwiazac taki problem? Czy oni maja jakis ustawowy termin, czy moga mnie zwodzic? Chce sie budowac w przyszlym roku, a tak zalatwia mnie z droga wiec i z mediami itd. dzieki za wszelkie odpowiedzi pzdrmasmedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts