vanderbobo 07.08.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 czy ktoś z was ma lub słyszał coś na temat tych pieców. http://www.kotly.pulawy.pl/ firma KRZACZEK kotły c.o. piec wygląda dobrze, ceny też ciekawe, firma chwali się certyfikatami, ale wiadomo nie ma to jak opinie użytkowników. oto ten piec: http://www.kotly.pulawy.pl/grafika/prod_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEda 08.08.2006 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 pewnie nie wiele wniosę ale otworzę może niewielki lufcik:1. nie tylko grubość stali się liczy ale również gatunek gdzieś czytałem, rozmawiałem, że powinno funkcjonować pojęcie stal kotłowa2. Ciekwym rozwiązniem godnym uwagi jest możliwośc zainstalowanie dodatkowej wężownicy wewnątrz pieca do podgrzewania wody do celów użytkowych.przepraszam, że w zasadzie tak trochę szarpię temat ale może ktoś go dalej pociągnie. Dużo o piecach poczytałem sobie na allegro - zdaję sobie sprawę, że są to opinie jednostrone bo sprzedająchy ale po troszę otwierają wsponiane lufciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 08.08.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam, Też jestem zainteresowany tym kociołkiem ze wzlęgu na odległość Widziałem ten kocioł retortowy na giełdzie w Elizówce - i muszę powiedzieć, że w porównaniu z kotłami z Pleszewa, które również oglądałem - ten wyglądał solidniej i porządniej (jakość wykonania spawów, wykończenie elementów). No ale nie testowałem go więc czekam na opinie Testerów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 08.08.2006 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dzisiaj rozmawiałem z hydraulikiem, nie słyszał o tym piecu ale mówi że to nie znaczy że jest słaby, po prostu w okolicach Torunia sprzedają się głównie piece z Pleszewa ( około 100km). A co do pieców z Pleszewa to mówi że tam jest chyba ze 20 firm które robią piece i wszystkie mają w nazwie PLESZEW ale co do jakości wykonania to bywa róznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubwarka 12.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 mam skp17 od Krzaczka od 2 lat. Widziałem na targach i w kilku instalacjach. Wydawał mi się solidnym i tak jest. W lato na ciepłą wodę zasyp na 6 tygodni W zimę poprzednią na 1,5 przy zewnętrzne 0-5 st. Cel. Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts