anSi 07.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nowy dziennik http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63733 to i komentarze do niego być muszom Powodzenia i jak najczęstszych relacji z placu boju, budowy znaczy się - zdjęciami okraszonymi... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 czesc AnSi - a gdzie Ty sie ukrywasz ? Kacha72 - powodzenia zycze tez mam kilka takich scianek, ktore zmieniaja miejsca Zamiast kaloszy - polecam klasyczne gumofilce , zima tez jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witamdziękuje .... idzie jakoś po grudzie ale zawsze do przodu ... kalosze mam w kwiatki hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nowy dziennik http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63733 to i komentarze do niego być muszom Powodzenia i jak najczęstszych relacji z placu boju, budowy znaczy się - zdjęciami okraszonymi... :) bardzo dziękuje zdjęcia na razie marniutkie ale i do fotografowania nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.08.2006 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 czesc AnSi - a gdzie Ty sie ukrywasz ? ... Aaa... w okopach sobie siedze, pestkami pluje, na urzad sie fkurzam dzienniki zakladam i takie tam rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlow 09.08.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kacha72 - a w jakich okolicach powstaje Twoja Jerzówka? Nasza wyrośnie pod Wrocławiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ja 9 km od centrum Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji ...fyfnastych... urodzin!!! STO LAT! STO LAT itdddd... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 01.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kacha72 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 BAAARDZO WAM DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Czesc Kasiu miło ze się odezwałaś Gratuluję postępów!! Mam kilka pytanek jeszcze - jak w salonie zamierzacie rozwiązać sprawę kominka i TV czy będą one obok siebie?? Zastanawia mnie ta mała odległość. Aha i jeszcze jedno jakie macie ogrzewanie ?? czy zaplanowaliscie tylko ogrzewanie gazowe czy moze tez węglowe?? czekam na odp. p.S. a moze masz GG i moglibysmy wymienic kilka slów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 dziękuje bardzo jeżeli to mozliwe proszę przenieść tu resztę komentarzy anulab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Hej, my z mężem jesteśmy na etapie wyboru projektu domku i powiem szczerze ze jedynym kórym wpadł nam w oko jest własnie jeżowki 2, na razie jesteśmy na etapie załatwiania papierków ale chcielibyśmy ruszyc z budową w oklicach czerwca , będe wdzięczna za wszlekie sugestie i rady co do tego projektu czy ten salon jest naprawde taki mały?? aha i jeszcze jedna prośba czy można prosic o wiecej zdjec z wnętrza np salonu i pokoi na górze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 dzieki za klilka cennych wskazówek.Mam oczywiscie jeszcze wiele innych pytań. Czy garaż nie wydaje się zbyt mały-wąski ??i czy ktos sie zastanawiał nad zmniejszeniem garderoby nr 7 i powiekszeniem pokoju 6 ?? zastanawia mnie równiez zamknięcie kuchni aby nie bylo wyjscia do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hmmm to jeszcze jedno pytanko o koszty tej budowy?? mozesz zdradzic ile Wam juz kasy to pochłoniło?? aha i czy w projekcie nia ma jakis ukrytych niespodzianek np stalowa rama dachowa czy cuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hej, właśnie dziś odwiedziliśmy Archon i zrobiliśmy małe rozeznanie;-)) porjekcik jest super i zmiany nie wymagaja zbyt wielkiej ingerencji Archonu, oni daja zgodę prawie na wszytsko i są bardzo elastyczni ) zaraz po nowym roku ruszamy z papierkami;-)) Mam jeszcze jedną prośbę czy posiadasz Kasiu moze jakies szczególowe kosztorysy np ile kosztowały fundamenty etc. i jeszcze jedno pytanko czy wy projektowaliscie tylko ogrzewanie gazowe czy macie tez inen rozwiązanie?? i czy ta kotłownia nie jest troszkę za mała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a i jeszcze jedno pytanko do Ciebie Kasiu - czy wy podnosiliscie sciany na górze o jakies 2 pustaczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam. Mam pytanie ile wam betonu poszło na ławę fundamentową?? Jeżeli ścianę robiliście również monolit to czy szalowaliście i ile wam beto poszło. My własnie chcemy robić tak jak w projekcie i chcemy wylać ławę poteszm szalowanie i wylanie ściany fundamentowej. Majster che robić w ziemi fundament głeboki na 1mb szeroki na 40 cm, nie podoba nam się to bo potem nie zaizoluje a robienie drenażu mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja75 17.08.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Sledzimy Pani budowe domu i jestesmy pod wrażeniem. Budujemy także ten dom - jestesmy na etapie stropu. My zmienilismy troche układ tam gdzie była kuchnia powiekszylismy salon (kolumny także zlikwidowane), a kuchnia jest od przodu koło garazu i powiększona o kotłownię. Pokó na tyle domu podzielony został na kotłownię i łazienkę.CZy może Pani przesłać zdjęcie wiatrołapu od zewnątrz i wewnątrz. Z góry dziękujęmymaja75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malineczka 07.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 witam bardzo podbal mi sie ten projekt..na stronce jest taki cudny i kolorowy...no bomba..piekne biale okna i dobrane kolory dachu jak i scian...ale widze ze ten dom calkiem inaczej wyglada w innych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts