Sonja 26.03.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Czy ktoś z Was może zainstalował ten program??? Ja właśnie usiłuję to zrobić. Zainstalowałam program i nic więcej zrobić nie mogę bo pojawia mi się informacja: Failed query for Direct 3DRM3 Co to może oznaczać? i dalej jak zrobię cokolwiek to wszystko się zamyka, co to oznacza? mieliście jakieś problemy z tym programem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada 26.03.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Mój się zainstalował bez problemu, ale brakuje instrukcji, nie udaje mi się oglądać ogrodu z różnych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 26.03.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Sonja,Komunikat wyraźnie sugeruje, że Twój akcelerator grafiki 3D nie działa prawidłowo, albo jest zbyt słaby. Porównaj wymagania sprzętowe podane na płycie do parametrów wojego komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 26.03.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 moze to kwestia tylko biblioteki *.dll *.ddl. Zainstaluj sobie jeszcze najnowsze biblioteki DirectX (do sciagniecia na stronie MicroSoftu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 26.03.2003 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Bardzo dziękuję za pomoc, zainstalowałam wszystko w wersji minimalnej i narazie działa, nie chcę za dużo mieszać bo to pracowy już nieco sfatygowany sprzęcik, a w domu niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witia 26.03.2003 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Może to być problem w DirectX - należy zainstalować najnowszy. Miałem ten sam problem i pomogło. W najgorszym przypadku jest to problem z kartą grafiki - nie obsługuje 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 26.03.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Czy możecie mi powiedzieć jak nazywa się ten program i ewentualnie gdzie go można zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witia 26.03.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 "Wymarzony ogród" - ostatni numer MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 26.03.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 A ja nie mogę tej płytki zainstalować, bo po 39 % instalacji pojawia się żądanie "Włóż dysk nr 1". I co z tym zrobić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmuu 26.03.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 A ja mam pytanie? Czy na płycie tej znajdę informacje na temat roślin i ich pielęgmacji czy tylko można zaprojektować ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rokas 26.03.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Mam wrażenie, że program jest dość słaby. Min. nie potrafię ustalić stron świata, nie ma żadnych garaży wolnostojących. Czy jest gdzieś w internecie możliwość roższerzenia bibliotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts