jarkotowa 08.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Przede mną remont przedpokoju i kompletnie nie mam pomyslu co z nim zrobić ciekawego. Przedpokój jest spory (16m2), ozdobiony orientalnymi trofeami z podróży a do tego stoją w nim dwa nieduże choć bardzo stale mebelki. Te elementy zostają, ale co ze ścianami? Tapeta, malowanie, tynk fakturowy? Teraz ściany są pomarańczowe, ale po 6 latach już mi się znudzily. Czekam na sugestie bo zupelnie brak mi koncepcji a remont zbliża się wilkimi krokami i trzeba podjąć decyzję. A może jakieś fotki? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 napisz cos wiecej jakie ma wymiary przedpokoj?jak rozmieszczone sa w nim drzwi?moze jakies zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 08.08.2006 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Przedpokój ma dosyć klasyczny ksztalt. Po wejściu do mieszkania jest kwadrat jakies 3x3m a dalej w prawo prowadzi korytarz w litere L (skret w lewo). Od przedpokoju odchodzą drzwi do kilku pomieszczen (7 drzwi). Na wprost drzwi wejsciowych sa dwuskrzydlowe drzwi do salonu. Po lewej drzwi do kuchni a w prawo ta litera L. Szerokość korytarza 1.20cm.Na podlodze sa plyty gresowe jak trawertyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts