mmmad 08.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wpadam do psychola dyzurnego, zeby sie nieco odprezyc, a tutaj pieklo...O so chodzi?Wiem, ze jestesmy tylko ludzmi itd. itp., ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ochłodziło sie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Na szczęście idzie wyż. Będzie cieplej Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Może ojciec dyrektor by się wypowiedział Faktycznie to chyba kwestia pogody. Jest chłodniej, nie ma smaku na piwo i cłowiek spięty śiakiś wyskakuje z ryjem na bliźniego jak by nie wyskoczył nigdy na siebie samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Na szczęście idzie wyż. Będzie cieplej Chyba to dobra wiadomosć ...moze taki jeden sie roztopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 nie ma smaku na piwo Dobrze, że jeszcze do tego etapu nie doszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.08.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 nie ma smaku na piwo Dobrze, że jeszcze do tego etapu nie doszedłem Jak można nie mieć smaka na browarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 nie ma smaku na piwo Dobrze, że jeszcze do tego etapu nie doszedłem Jak można nie mieć smaka na browarka ? nie wiem ... nigdy tak nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Podniesiony na duchu wartością dodaną, znaczy reklamą, że mogę "iść ostatni dzień do pracy" wziołem sięza Harnasia co by go za to poślednie Ziobro, tfu do pisu.... No i mnien zniesmaczyło, reklama wyrazista, dająca nadzieję, a sam Harnaś jaki taki mdły. Fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.08.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Jak można nie mieć smaka na browarka ? http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/21.gif Ja też nie wiem jak można nie mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.08.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Założę się,że brak chęci na piwo to dzieło szatana. Apages Satanes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Założę się,że brak chęci na piwo to dzieło szatana. Apages Satanes Z tego by wynikało, że piwo jest tworem boskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Założę się,że brak chęci na piwo to dzieło szatana. Apages Satanes Z tego by wynikało, że piwo jest tworem boskim A nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! No to może podaj jaki, żebym mógł go przekazać niedowiarkom, którzy mówią o jakiejś ambrozji. Naiwniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.08.2006 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... Nie kupuje sie browarka, zeby sie napic piwa. Nio, chyba ze pragnienie ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... czepia się ?? ufff... to nie tylko moja taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.08.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... czepia się ?? ufff... to nie tylko moja taka Cóż....znalazłoby sie chyba więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 09.08.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest, i właśnie znaleźliśmy dowód! Dawaj, dawaj - żonie pokażę to może w końcu o tego małego browarka przestanie sie czepiać... czepia się ?? ufff... to nie tylko moja taka Cóż....znalazłoby sie chyba więcej. pokaże to chyba ojcu bo on się matki czepia ze ta się jego czepia o browarka i myśli ze tylko ona taka...aha pokaże to mojemu chlopu jakie ma szczescie bo ja jeszcze sie nie czepiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts