malmuc 12.06.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Znalazłam drewienko na taras. Wklejam, może się przyda http://www.houseimages.net/images/houses/IT/IT-57031-02/IT-57031-02-b-e1-220.jpg swietnie wygląda, wlasnie cos mniej wiecej takiego planuje, ale cos mi sie wydaje, ze taki daszek powstanie duzo pozniej, najpierw musimy skombinowac same deski na taras editt drzwi za pierwszym razem przyjechaly z fornirem naklejonym pionowo, za drugim razem przyjechaly w paski a skąd te paski, no wiec Pan ktory kleil fornir przekladal tak paski ze raz uslojenie szlo w jedną strone a raz w drugą. Po pierwsze wzor wyglada inaczej (ale to mniejsze piwo), chodzi o to ze kazdy pasek inaczej odbija swiatlo, a wiec jeden jest jasniejsze, a drugi ciemniejszy i wychodzi zebra Wczoraj dzwonil Pan z Dewro z fabryki i probowal meza urobic, ze zawsze tak robią i ze drzwi są w porzadku. Nie potrafil jednak wytlumaczyc dlaczego pozostale 6 drzwi jakie kupilismy ma klejony fornir w tym samym kierunku. Mam nadzieje, ze to sie w koncu skonczy, niech przyjada kurcze i zobacza jak wygladaja drzwi pokojowe i zrobią tak samo łazienkowe, kurcze wciąż mam jedna lazienkę bez drzwi (zaczyna mnie to wkurzac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.06.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ratunku! nie moge zdecydowac sie na zmywarke wiem ze ma byc 60 cm z chowanym panelem i AAA no i oczywiscie tania HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 12.06.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Hej, piękne rzeczy zobaczyłam w Twoim Dzienniku, i nie mam tu na myśli małżonka, jako, że rzeczą nie jest tylko te malunki, laserunki i drapanki na ścianach. Gratuluję! Co do zmywarki - używam Z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ I DZIKĄ RADOŚCIĄ (bo wcześniej nigdy zmywarki nie miałam, nie licząc moich 2 rąk oraz od czasu do czasu teściowej, której nie można od zlewu odkleić, bo jak zobaczy kubeczek ubrudzony natychmiast musi go myć! Co biedaczka pocznie teraz w obliczu zmywarkowej rewolucji ?) sprzętu o nazwie AEG Electroluks favorit. Jest cicha. Ma funkcję EKO, co podobno zastępuję funkcję 1/2 wsadu (przy mojej 5-6 osobowej rodzinie i tak nie przydatnej) oraz krótki (100 minut) program do mycia szkła, ale jeszcze nie próbowałam go. Domywa super. Ma również światełko święcące na podłogę, które pokazuje, czy jeszcze pracuje zmywarka - co przy ukrytym panelu (i naprawdę cichej pracy) jest dość ważne. Była dość tania - oczywiście kupowana przez internet, bo w sklepie normalnym to o 30-40% drożej jest. Z tego co pamiętam miała dobre parametry zużycia wody i prądu (chyba właśnie dużo A?) Kupiłam ją ze względu na b.dobre opinie znalezione w necie oraz przekonywującego sprzedawcę - twierdził, ze ten model jest produkowany w Niemczech a nie w Azji czy w Rumunii. A podobno to ma znaczenie Jak nie znoszę rasizmu, to jednak dałam się przekonać argumentowi o wyższej kulturze technicznej zachodu ... pOzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.06.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Hej, piękne rzeczy zobaczyłam w Twoim Dzienniku, i nie mam tu na myśli małżonka, jako, że rzeczą nie jest tylko te malunki, laserunki i drapanki na ścianach. Gratuluję! dziękuję Co do zmywarki - używam Z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ I DZIKĄ RADOŚCIĄ (bo wcześniej nigdy zmywarki nie miałam, nie licząc moich 2 rąk oraz od czasu do czasu teściowej, której nie można od zlewu odkleić, bo jak zobaczy kubeczek ubrudzony natychmiast musi go myć! u mnie jest dokładnie tak samo Jest cicha. Ma funkcję EKO, co podobno zastępuję funkcję 1/2 wsadu (przy mojej 5-6 osobowej rodzinie i tak nie przydatnej) oraz krótki (100 minut) program do mycia szkła, ale jeszcze nie próbowałam go. Domywa super. Ma również światełko święcące na podłogę, które pokazuje, czy jeszcze pracuje zmywarka - co przy ukrytym panelu (i naprawdę cichej pracy) jest dość ważne. Była dość tania - oczywiście kupowana przez internet, bo w sklepie normalnym to o 30-40% drożej jest. Z tego co pamiętam miała dobre parametry zużycia wody i prądu (chyba właśnie dużo A?) Kupiłam ją ze względu na b.dobre opinie znalezione w necie oraz przekonywującego sprzedawcę - twierdził, ze ten model jest produkowany w Niemczech a nie w Azji czy w Rumunii. A podobno to ma znaczenie Jak nie znoszę rasizmu, to jednak dałam się przekonać argumentowi o wyższej kulturze technicznej zachodu ... pOzdr. musze sie temu przyjrzec, o AEG czytalam duzo dobrego i ineteresują mnie wlasnie krotki program, zeby byla cicha no i to EKO krótki program do szkla to napewno 100? czy mialo byc moze 10 Miałam Ci napisac ze spie na tym samym lozku co Ty pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.06.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jk69 który dokladnie model?http://www.megamedia.pl/zmywarki-60cm-do-zabudowy-z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.06.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja mam AEG. Modelu nie wiem jakiego 60cm. Dobiera zużycie do wielkosci wsadu, ma funkcje prysznica (b. ważna i przydatna funkcja!!!) i wszystkie inne te eko coś tam funkcje. Jest prosta w obsłudze. Ładnie domywa. I świeci na dole delikatnym czerwonym światełkiem jak pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.06.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja mam AEG. Modelu nie wiem jakiego 60cm. Dobiera zużycie do wielkosci wsadu, ma funkcje prysznica (b. ważna i przydatna funkcja!!!) i wszystkie inne te eko coś tam funkcje. Jest prosta w obsłudze. Ładnie domywa. I świeci na dole delikatnym czerwonym światełkiem jak pracuje plisssssssss podaj jaki to model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 AEG favorit control vi Niedroga, cała w zabudowie, panel w środku. Acha i ma ten system sprawdzajacy czystość wody - sensorlogic. Jak nie jest zbyt zabrudzona to ja ponownie wykorzystuje do mycia i w tem sposób zuzywa jej znacznie mniej To też wazna funkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 AEG favorit control vi Niedroga, cała w zabudowie, panel w środku. Acha i ma ten system sprawdzajacy czystość wody - sensorlogic. Jak nie jest zbyt zabrudzona to ja ponownie wykorzystuje do mycia i w tem sposób zuzywa jej znacznie mniej To też wazna funkcja Ja mam ten sam model własnie! No, zmywarki myją długo ale za to dokładnie i zupełnie same!!!!!! Program szkło to 110 minut, automatic 130, eco i intensive 160 a zraszanie (czyli takie "namaczanie") to 10 minut. Łatwa w obsłudze - ale to chyba dotyczy wielu zmywarek . Jedyne co jest moim zdaniem wadą to duży, i nie poręczny kosz na sztuće. Zajmuje mnóstwo miejsca, nie da się go podzielić na mniejsze części, bo nigdy sztućców nie ma aż tak dużo. Ja szukałam prez ceneo.pl i tam jest sporo opinii o tej zmywarce. (m.in. moja ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.06.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A! W łóżku mym śpię ja oraz mój mąż (o ile nie zaśnie przed TV ), nie zauważyłam nikogo więcej ale bardzo mi przyjemnie. Mnoie możesz szukać przy swoim stole rówenież. W ogóle zamieszkuję obecnie w małym salonie Ikei. Uśmiałam się ostatnio czytają dziennik niejakiego Wishpera, który po wycenie stolarza opiewającej na 6 0000, po szafę do przedpokoju udał się do I. a potem, dostosował jej wymiar do swojej wnęki. Ja za całkiem ładną i solidną (jak na jakość I) dużą szafę z wyposażaniem zapłaciałam niecałe 2000 - czyli 50% tego, czego oczekiwali zaproszeni do przetragu stolarze. Trudno, nie stać mnie na wspieranie polskich rzemieślników. pozdr, i cóż, że ze szwecji cała, jk69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Mi wystarcza ten pojemnik i zazwyczaj mam go pełniutkiego Umożliwia swobodne ułożenie sztućcy, dzieki czemu mogą sie domyć i nie zostają resztki na widelcach. Gdyby były "w kupie" nie domyłyby sie dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.06.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzięki za opinie a jesli chodzi o czas prania to chyba wszystkie zmywarki mają podobnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.06.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzięki za opinie a jesli chodzi o czas prania to chyba wszystkie zmywarki mają podobnie co? z wyjątkiem "przemysłowych" dostosowanych do pracy w knajpach. Tu znajdziesz "wymarzone" "pranie" w 10 minut ... Od 4000 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.06.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzięki za opinie a jesli chodzi o czas prania to chyba wszystkie zmywarki mają podobnie co? z wyjątkiem "przemysłowych" dostosowanych do pracy w knajpach. Tu znajdziesz "wymarzone" "pranie" w 10 minut ... Od 4000 w górę cholera! sponsor by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.06.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 pewnie strasznie dużo prądu żrą i wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Malmuc śliczne poręcze!!!!! Jak Ty to robisz że u Ciebie wszystko takię piekne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Malmucku mam do Ciebie pytanie , Ty stosowałać Tikurrillę? na sufit z karton-gipsów też? Jaki grunt stosowałaś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 WY tylko na..... plecy patrzycie A przecież ile w tym Wykonawcy jest skupienia, dokładności.... jak blisko się przysunął by widzieć kazde niedociagniecie, by niwelować kazdą nierówność, by było idealnie.... Ech, kobiety.... nic tylko plecy... hihi, a na co mamy patrzeć ? Mayland, ależ masz zdolnego męża! Nie żałuj Mu pochwał!! Chwal ile wlezie !!!!!!!!!!! Pokoje dzieci jak dla mnie wspaniałe, nie przesłodzone, nie oklepane, spokojne i gustowne. Pamiętasz może co to za płytki? http://images33.fotosik.pl/276/4a286c5a219901eb.jpg hihi Ty patrz na płytki, ja popatrzę na "stolarza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.06.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Malmucku mam do Ciebie pytanie , Ty stosowałać Tikurrillę? na sufit z karton-gipsów też? Jaki grunt stosowałaś ????? na sufity poszla śnieżka, nie Tikkurila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.06.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 WY tylko na..... plecy patrzycie A przecież ile w tym Wykonawcy jest skupienia, dokładności.... jak blisko się przysunął by widzieć kazde niedociagniecie, by niwelować kazdą nierówność, by było idealnie.... Ech, kobiety.... nic tylko plecy... hihi, a na co mamy patrzeć ? Mayland, ależ masz zdolnego męża! Nie żałuj Mu pochwał!! Chwal ile wlezie !!!!!!!!!!!hmmmmmm a ja myślałam, że to jest mój mąż Pokoje dzieci jak dla mnie wspaniałe, nie przesłodzone, nie oklepane, spokojne i gustowne. ciesze się, nie chcialam przegiąć troche walczylam z kolorkiem u córki, mial byc taki brudny bladorózowy beż, ale ten tez wyszedl ladnie. Pamiętasz może co to za płytki? Edilcuoghi seria Concretus http://www.edilcuoghi.com/web/edilcuoghi/search/collezioni to jest katalog tej serii http://www.edilcuoghi.com/catalog-edilcuoghi//resources/pdf/prodotti/EN8.pdf mój kolor to Nebula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts