malmuc 11.01.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 nie mam juz kasy ale musze cos wymyslec na te poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 zjedz zaje....te ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 zjedz zaje....te ciacho zjadlam juz dzisiaj 3 -KARPATKE -JOGURTOWE -PIJAKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 o kurde na Lidera awansowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 malmuc, gratulki!a na tego doła to chyba pogoda ma wpływ ...musimy przeczekać i znów będzie dobrze!a na dziennik, ja też nadal czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 malmuc, gratulki! a na tego doła to chyba pogoda ma wpływ ... musimy przeczekać i znów będzie dobrze! a na dziennik, ja też nadal czekam ... no co Ty TomKa moje starocie chcesz czytac? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 dominikams normalnie wzruszyłam się, że Ty jeszcze pamietałaś o mnie no pewnie że pamiętam, chociaż po braku wpisów rzeczywiście trudno w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 dominikams normalnie wzruszyłam się, że Ty jeszcze pamietałaś o mnie no pewnie że pamiętam, chociaż po braku wpisów rzeczywiście trudno w to uwierzyć no ale dzieje sie u Ciebie, dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 malmuc, o jakim Ty starociu piszesz, u Ciebie same newsy a zanim wrócisz do pisania, zdjęcia byś jakie zapodała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 malmuc, o jakim Ty starociu piszesz, u Ciebie same newsy a zanim wrócisz do pisania, zdjęcia byś jakie zapodała? no patrz! naprawde nic sie u nie nie dzieje, nie wierzycie mi ? postawic w chalupke w 3 miesiace-PIKUS wykonczyc ja -ZGON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 dominikams normalnie wzruszyłam się, że Ty jeszcze pamietałaś o mnie no pewnie że pamiętam, chociaż po braku wpisów rzeczywiście trudno w to uwierzyć no ale dzieje sie u Ciebie, dzieje Chodziło mi o wpisy w twoich komentarzach A u mnie faktycznie - tempo niesamowite! Niesamowicie wolne! Kurna, nawet ocieplenie dachu i karton gipsy jeszcze nie zrobione (tylko ta pierwsza warstwa, co to ją z mężem kładliśmy). Parapetów i drzwi jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Malmucka co u Cię? U mię kolorystyczny dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Małgosiu, ja wiem że jeszcze 15 min powinienem zaczekać ale chciałem być pierwszym forumowiczem, który Ci złoży życzenia. W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda... Powodzenia we wszystkim co robisz! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/4/9/6/496_11380179651.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.01.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rom udało Ci się a nawet lepiej, jesteś w ogóle pierwszą osoba od której dostałam życzenia w dodatku bardzo bardzo bardzo miłe, normalnie sie wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.01.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Malmucka co u Cię? U mię kolorystyczny dołek hej no wpadłam do Cię i zmobilizowałam sie zeby chociaz spojrzec na kolorki Tikkurili do dzieci pokoi, odpaliłam programik i poległam ja chyba w jakis krater wpadłam, a nie dołek nie mam pomysłu, wizji, wiem tylko ze chce ładnie, bardzo ładnie no powiedz sama jak nie potrafie wybrac kolorków dzieciom to co dopiero z salonem, sciana przyschodową poza tym jestem trzeci dzien w nowej pracy podoba mi sie i mam nadzieje, ze tak już zostanie przeginam tylko z godzinami snu, lubie przesiadywac nocami, ale poniewaz teraz musze dojezdzac prawie 60 km dziennie powinnam chodzic spac z kurami codziennie to sobie obiecuję, ale na razie od poniedziałku najszybciej poszlam spac o 1:00, a o 5:15 pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Małgosiu życzę Ci spełnienia marzenia o domu. Tych wszystkich chwil gdy ze łazami radości w oczach będziesz patrzeć jak dorastają Twoje dzieci, jak wielkie wsparcie masz w mężu. Życzę Ci satysfakcji z nowej pracy Z racji tego, że są to życzenia urodzinowe wybiegając daleko, daleko, daleko do przodu życzę Ci porannej kawy na tarasie skąpanym w słoneczku i uśmiechu na twarzy oraz myśli "to były wspaniałe lata" Polne kwiaty dla Cię http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2144_DSCN0598.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No kurcze nie przeginaj z tym snem bo tak sie długo nie da. Świetnei, ze masz nową, fajną pracę. Mam nadzieję, że wszystko aie ułoży i dojazdy nie bedą tak uciażliwe. Wydaje mi się że pokoje dziecinne to pikuś w porównaniu z pozostałymi pomieszczeniami jeśli chodzi o kolory Moja córka jest juz już duza i sama dokonała wyboru. CO z tego wyjdize to ja nie wiem ale jeden pokój mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rom udało Ci się a nawet lepiej, jesteś w ogóle pierwszą osoba od której dostałam życzenia w dodatku bardzo bardzo bardzo miłe, normalnie sie wzruszyłam ale się cieszę że mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 16.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 STO LAT!! Usmiechu i prawdziwej radości z tego, że masz świetny dom, super rodzinkę i fajna pracę!!!!http://ekartka.eu/kartki/3/332.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Malmuc !!! wszystkiego co naj dla Ciebie ......... !!!! http://www.kartki.giet.pl/kartki/5/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts