Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dominikams normalnie wzruszyłam się, że Ty jeszcze pamietałaś o mnie :roll:

no pewnie że pamiętam, chociaż po braku wpisów rzeczywiście trudno w to uwierzyć :roll: :oops:

no ale dzieje sie u Ciebie, dzieje :lol:

Chodziło mi o wpisy w twoich komentarzach :p

A u mnie faktycznie - tempo niesamowite! Niesamowicie wolne! :x

Kurna, nawet ocieplenie dachu i karton gipsy jeszcze nie zrobione (tylko ta pierwsza warstwa, co to ją z mężem kładliśmy). Parapetów i drzwi jak nie było tak nie ma :evil: :cry:

Małgosiu,

ja wiem że jeszcze 15 min powinienem zaczekać ale chciałem być pierwszym forumowiczem, który Ci złoży życzenia. :D :D

W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień

był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.

Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda...

Powodzenia we wszystkim co robisz!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/4/9/6/496_11380179651.jpg

Malmucka co u Cię? :roll: U mię kolorystyczny dołek :roll:

hej

no wpadłam do Cię i zmobilizowałam sie zeby chociaz spojrzec na kolorki Tikkurili do dzieci pokoi, odpaliłam programik i poległam :-?

ja chyba w jakis krater wpadłam, a nie dołek :evil:

nie mam pomysłu, wizji, wiem tylko ze chce ładnie, bardzo ładnie :lol:

no powiedz sama :roll:

jak nie potrafie wybrac kolorków dzieciom to co dopiero z salonem, sciana przyschodową :x

poza tym jestem trzeci dzien w nowej pracy :D

podoba mi sie i mam nadzieje, ze tak już zostanie

przeginam tylko z godzinami snu, lubie przesiadywac nocami, ale poniewaz teraz musze dojezdzac prawie 60 km dziennie powinnam chodzic spac z kurami :lol:

codziennie to sobie obiecuję, ale na razie od poniedziałku najszybciej poszlam spac o 1:00, a o 5:15 pobudka :o

Małgosiu życzę Ci spełnienia marzenia o domu. Tych wszystkich chwil gdy ze łazami radości w oczach będziesz patrzeć jak dorastają Twoje dzieci, jak wielkie wsparcie masz w mężu. Życzę Ci satysfakcji z nowej pracy :lol: Z racji tego, że są to życzenia urodzinowe wybiegając daleko, daleko, daleko do przodu życzę Ci porannej kawy na tarasie skąpanym w słoneczku i uśmiechu na twarzy oraz myśli "to były wspaniałe lata" :wink: :lol:

Polne kwiaty dla Cię :wink:

http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2144_DSCN0598.jpg

No kurcze nie przeginaj z tym snem bo tak sie długo nie da. Świetnei, ze masz nową, fajną pracę. Mam nadzieję, że wszystko aie ułoży i dojazdy nie bedą tak uciażliwe.

Wydaje mi się że pokoje dziecinne to pikuś w porównaniu z pozostałymi pomieszczeniami jeśli chodzi o kolory :o Moja córka jest juz już duza i sama dokonała wyboru. CO z tego wyjdize to ja nie wiem ale jeden pokój mam z głowy :lol: