Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wycziłam je juz wczesniej. Wadą tych kinkietów jest to, że od góry są puste. Nie ma tam tego szkła. Wssytko tam będiz ewpadało i osadzał się kurz. W dodatku muszą byc zamontowane dosć wysoko, tak by nie było widać od góry tych kabli które są tam w srodku :roll: Dlatego u mnie odpadły w przedbiegach te kinkiety :roll:

Ale są fajne :lol:

Ja kupiłam w końcu ten. Też mnie uwiodła cena :lol: Jest ładny. Fajnie wygląda. Mężowi też sie bardzo spodobał. Kazał mi kupić wiecej ale nie mamy gdzie ich powiesić :o :lol: :lol:

http://www.allegro.pl/item294710155_designerski_kinkiet_halogen_1x100w_satyna_lampy.html

no dobra, chlapne Wam co sie robi :lol:

robi sie murek na pietrze, nie zamowilismy balustrady na calosc :-? (w ogole nie zamowilismy :( )

balustrada bedzie tylko przy schodach :roll:

nie wiem co z tego wyjdzie :-?

hej to kiedy foty, bo murek już pewnie stoi :D

a ja wczoraj dostałam załamki; oglądałam film (nie ciekawy to fakt) ale była tam moja barierka, ta którą chciałam z murkiem połączyć :o :o :o :o ta, którą nie wyraźnie widziałam w myślach. tylko, że tam deseczki były na równo, a ja myślałam może o skosie. żałuję, że się nie zdecydowałam :evil: :evil: :evil: głupia za szybko zrezygnowałam :(

podoba mi się i cena i oprawa. ciekawe może mają dłuższe?

jak wymyślę lustro do łazienki (wymiar) to może nawet skorzystam. fasolka dzięki za info :wink:

dołek

nic sie nie dzieje :-?

chłop chory :(

biała płytka klinkierowa 6 zł/szt :evil:

miałam wybrac farbe do łazienki, kolor?

bieł złamana szarością i co? i wybralam 50 roznych bieli, chłop mnie zabije za te moje niezdecydowanie, gdyby nie to, pewnie juz bysmy mieszkali :-?

a ja dalej slecze nad wyborem baterii do kuchni, koloru scian

zero, kompletne zero i pustka w głowie :-?