Irma 05.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 "nice and cool" jak to mowi moj maz slubny bardzo fajny kominek bedzie i murek tez ladny a w ta luke co wstawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 malmuc, no fiu fiu fiu będzie bosko, czuję to też mysłałam o murku na górze przy zejściu na schody, ale chyba mamy za mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 05.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 to ja podrzucam transparent... ) http://anoleiz.w.interia.pl/pielegniarki-strajk.jpg normalnie popuściłem nie wiedziałam, że mój żarcik fotomontażowy będzie miał aż takie konsekwencje... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 to ja podrzucam transparent... ) http://anoleiz.w.interia.pl/pielegniarki-strajk.jpg normalnie popuściłem nie wiedziałam, że mój żarcik fotomontażowy będzie miał aż takie konsekwencje... )) poważne konsekwencje musze teraz zmienić pampersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja o murku marzyłam tylko mąż nie pozwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ech następny który wrzucił swoje 3 grosze i popsuł koncepcje żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ech następny który wrzucił swoje 3 grosze i popsuł koncepcje żony a ja uległa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Znakiem tego ja też bo kupiłam inne płytki do łazienki niż chciałam na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja o murku marzyłam tylko mąż nie pozwolił no to ja musze sie przyznac ze mnie mąż 4-y miesiące temu wysłał na księżyc z tym pomysłem a po 4 miesiącach męczenia sie z wizją balustrady powiedział: no to może zrobimy ten murek na górze i zaczelismy rysować na kartce jak ma to wyglądac i czy starczy miejsca na przejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 to ja podrzucam transparent... ) http://anoleiz.w.interia.pl/pielegniarki-strajk.jpg normalnie popuściłem nie wiedziałam, że mój żarcik fotomontażowy będzie miał aż takie konsekwencje... )) poważne konsekwencje musze teraz zmienić pampersa komu? Martusi mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 "nice and cool" jak to mowi moj maz slubny bardzo fajny kominek bedzie i murek tez ladny a w ta luke co wstawisz? dzięki Irmo wstawie tam szybe, zeby troszke swiatla wpadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Wiedziałam, że warto czekać! Kominek bardzo mi się podoba! Malmucu masz takie śliczności powymyślane! Na przyszłość nie każ nam tak długo czekać Masz coś nowego, to od razu fotka dla ludu . A może idąc za ciosem, jeszcze jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Tomka ty nienansycony potworze moze za tydzien cos sie pojawi nowego ? jak ta leniwa ekipa od wykończeniówki cos zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Tomka ty nienansycony potworze moze za tydzien cos sie pojawi nowego ? jak ta leniwa ekipa od wykończeniówki cos zrobi no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ale oni są naprawdę leniwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ale oni są naprawdę leniwi moi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.02.2008 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ale oni są naprawdę leniwi moi też ale pewnie nie tak jak moi bo widzisz: jeden siedzi teraz i klika cos na forum muratora (łajza jedna) a drugi? (w łóżku go nie ma ) już wiem! został dzis po pracy na budowie i mam nadzieję, ze chociaz on cos zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.02.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ale oni są naprawdę leniwi moi też ale pewnie nie tak jak moi bo widzisz: jeden siedzi teraz i klika cos na forum muratora (łajza jedna) a drugi? (w łóżku go nie ma ) już wiem! został dzis po pracy na budowie i mam nadzieję, ze chociaz on cos zrobi mój jeden już wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.02.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 no patrz! tak wczesnie? nie daj mój jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Mój osobisty wykonawca wykańcza się przy panelach na górze. Ma ich do ułozenia 130m2 a potem jeszcze dół Narazie dwa pokoje zrobione a on ma juz kolana wytarte i dłoń rozciętą Strach pomysleć co bedzie blizej końca Biorę jutro urlop i jadę na budowę pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts