Rom 06.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 to ja podrzucam transparent... ) http://anoleiz.w.interia.pl/pielegniarki-strajk.jpg normalnie popuściłem nie wiedziałam, że mój żarcik fotomontażowy będzie miał aż takie konsekwencje... )) poważne konsekwencje musze teraz zmienić pampersa komu? Martusi mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 i znowu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 malmuctaki kominek znlazlam, zobaczhttp://www.rafstone.pl/img/realizacje/pokoj3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 malmuc taki kominek znlazlam, zobacz http://www.rafstone.pl/img/realizacje/pokoj3.jpg niesamowicie prosty - goła, surowa ściana i otwór na palenisko. ja tam tradycjonalista jezdem - musi być na kominku półeczka i obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 i znowu cisza jak to cisza ? dwa dni temu wrzuciłam az 3 nowe fotki to za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 i znowu cisza jak to cisza ? dwa dni temu wrzuciłam az 3 nowe fotki to za mało? pewnie że mało my tu nienasyceni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 rom pokazałeś w końcu swoją prawdziwą twarz? Dzidzia była taka boska!!! Oddaj dzidzię! Malmuc jak dla mnie możesz wklejać te same zdjęcia, np. drzwi zewnętrzne i stolarkę z zewnątrz albo dach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 rom pokazałeś w końcu swoją prawdziwą twarz? Dzidzia była taka boska!!! Oddaj dzidzię! Malmuc jak dla mnie możesz wklejać te same zdjęcia, np. drzwi zewnętrzne i stolarkę z zewnątrz albo dach ... Dzięki Tomka nie wiedziałem że tylu osobom podoba się to zdjęcie muszę to jeszcze raz przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiesz, ja wzrokowcem jestem, i tak się przyzwyczaiłam do dzidzi, że rom bez tamtego awatarka to taki pół-rom, hihhihihi, Ty chyba "nieobraźliwy" jesteś? A może zrobimy tak, Ty wracasz do zdjęcia synka, a u mnie sobie wkleisz zwierzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiesz, ja wzrokowcem jestem, i tak się przyzwyczaiłam do dzidzi, że rom bez tamtego awatarka to taki pół-rom, hihhihihi, Ty chyba "nieobraźliwy" jesteś? A może zrobimy tak, Ty wracasz do zdjęcia synka, a u mnie sobie wkleisz zwierzaka? ja obraźliwy????? no co Ty - wogóle hmmmmmm są tylko dwa problemy pierwszy jest taki że nie wiem gdzie to zdjęcie mam ale poszukam i rozwiążę ten problem natomiast drugi problem jest gorszy i praktycznie nie ma sposobu na jego rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 szukaj, szukaj! Jak myślisz malmuc pojechała robić nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiesz, ja wzrokowcem jestem, i tak się przyzwyczaiłam do dzidzi, że rom bez tamtego awatarka to taki pół-rom, hihhihihi, Ty chyba "nieobraźliwy" jesteś? A może zrobimy tak, Ty wracasz do zdjęcia synka, a u mnie sobie wkleisz zwierzaka? ja obraźliwy????? no co Ty - wogóle hmmmmmm są tylko dwa problemy pierwszy jest taki że nie wiem gdzie to zdjęcie mam ale poszukam i rozwiążę ten problem natomiast drugi problem jest gorszy i praktycznie nie ma sposobu na jego rozwiązanie da sie Romku rozwiązac drugi problem postaraj sie, a my poczekamy na efekty 9 miesięcy chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiesz, ja wzrokowcem jestem, i tak się przyzwyczaiłam do dzidzi, że rom bez tamtego awatarka to taki pół-rom, hihhihihi, Ty chyba "nieobraźliwy" jesteś? A może zrobimy tak, Ty wracasz do zdjęcia synka, a u mnie sobie wkleisz zwierzaka? ja obraźliwy????? no co Ty - wogóle hmmmmmm są tylko dwa problemy pierwszy jest taki że nie wiem gdzie to zdjęcie mam ale poszukam i rozwiążę ten problem natomiast drugi problem jest gorszy i praktycznie nie ma sposobu na jego rozwiązanie da sie Romku rozwiązac drugi problem postaraj sie, a my poczekamy na efekty 9 miesięcy chyba wystarczy no w sumie tak ale czy ja bym to przeżył hahahhaa ciężki okres przechodzimy - ząbkowanie - od paru dni nieprzespane nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Malmuc jak dla mnie możesz wklejać te same zdjęcia, np. drzwi zewnętrzne i stolarkę z zewnątrz albo dach ... powrót do przeszłosci? a ja myslalam ze w komentarzach gdzies mam te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 malmuc uświadomimy Tomke? no więc TomKa ten drugi problem jest taki - .........że to nie jest synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 szukaj, szukaj! Jak myślisz malmuc pojechała robić nowe zdjęcia? ehhhhhh TomKa u mnie słabe tempo jest wykanczamy sami, a raczej mój małżonek i to dopiero po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 szukaj, szukaj! Jak myślisz malmuc pojechała robić nowe zdjęcia? ehhhhhh TomKa u mnie słabe tempo jest wykanczamy sami, a raczej mój małżonek i to dopiero po pracy u Ciebie słabe tempo?? ty lepiej przyjedz do mnie - wtedy dopiero zobaczysz słabe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 wiem o czym mowisz Romku ale ty mogles sie wprowadzic, a ja sie mecze teraz z dojazdammi do pracy prawie 60 km w jedna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 wiem o czym mowisz Romku ale ty mogles sie wprowadzic, a ja sie mecze teraz z dojazdammi do pracy prawie 60 km w jedna strone no rozumiem- to jest ból ale głowa do góry wytrzymacie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 hello też jestem wzrokowcem i zmiana awatarów mi nie służy a tak poza tym co słychowywać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts