Rom 08.02.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 hello też jestem wzrokowcem i zmiana awatarów mi nie służy a tak poza tym co słychowywać??? jaka zmiana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.02.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 hello też jestem wzrokowcem i zmiana awatarów mi nie służy a tak poza tym co słychowywać??? jaka zmiana?? no jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 na szczęście wstrząs psychiczny spowodowany tymi zmianami trwał krótki i już wszystko wróciło do normy ufffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mi to by się przydał taki wsztrząs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mi to by się przydał taki wsztrząs yo może coś się da zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 przyszłam na skargę małgosiu proszę czy możesz stworzyć swoją galerię. chciałam sobie przypomnieć twoje piękne schody, łazienki i podłogę. całe komentarze zleciałam i język mi teraz wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.02.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 przyszłam na skargę małgosiu proszę czy możesz stworzyć swoją galerię. chciałam sobie przypomnieć twoje piękne schody, łazienki i podłogę. całe komentarze zleciałam i język mi teraz wisi obiecuję coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.02.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 przyszłam na skargę małgosiu proszę czy możesz stworzyć swoją galerię. chciałam sobie przypomnieć twoje piękne schody, łazienki i podłogę. całe komentarze zleciałam i język mi teraz wisi obiecuję coś z tym zrobić no bardzo cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 przyszłam na skargę małgosiu proszę czy możesz stworzyć swoją galerię. chciałam sobie przypomnieć twoje piękne schody, łazienki i podłogę. całe komentarze zleciałam i język mi teraz wisi obiecuję coś z tym zrobić no bardzo cię proszę editta nie wiem czy wiesz, ale nas całe mnóstwo czeka na te fotki, opisy, a malmucowa tylko obiecuje i obiecuje ... ale my cierpliwi jesteśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ja juz się cały trzęsę z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.02.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wiesz, ja wzrokowcem jestem, i tak się przyzwyczaiłam do dzidzi, że rom bez tamtego awatarka to taki pół-rom, hihhihihi, Ty chyba "nieobraźliwy" jesteś? A może zrobimy tak, Ty wracasz do zdjęcia synka, a u mnie sobie wkleisz zwierzaka? ja obraźliwy????? no co Ty - wogóle hmmmmmm są tylko dwa problemy pierwszy jest taki że nie wiem gdzie to zdjęcie mam ale poszukam i rozwiążę ten problem natomiast drugi problem jest gorszy i praktycznie nie ma sposobu na jego rozwiązanie da sie Romku rozwiązac drugi problem postaraj sie, a my poczekamy na efekty 9 miesięcy chyba wystarczy no w sumie tak ale czy ja bym to przeżył hahahhaa ciężki okres przechodzimy - ząbkowanie - od paru dni nieprzespane nocki popróbować nie zaszkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 TomKa nic tylko brać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 nie ma na co czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 przyszłam na skargę małgosiu proszę czy możesz stworzyć swoją galerię. chciałam sobie przypomnieć twoje piękne schody, łazienki i podłogę. całe komentarze zleciałam i język mi teraz wisi obiecuję coś z tym zrobić no bardzo cię proszę editta nie wiem czy wiesz, ale nas całe mnóstwo czeka na te fotki, opisy, a malmucowa tylko obiecuje i obiecuje ... ale my cierpliwi jesteśmy... ależ oczywiście wiem, wiem. mi się wydaje, że ona nas chce o zawał, albo jakieś ataki szału przyprawić, jak w końcu odsłoni kurtynę swojego domku. ps. moja cierpliwość nie powinna być wystawiana na próbę. jak mnie lubisz choć troszkę małgosiu, zlituj się nad nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.02.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 eeeeeeee tam nic szczególnego sie nie dzieje kupilismy dzieciakom farby do pokoi mamy pana który przygotuje nam sciany do malowania, zaklei to co ma zakleic i przyszlifuje tam gdzie trzeba przyszlofowac Nawet nie powiem jak dlugo wybieralam dziciom kolory bo wstyd wiec nawet mnie nie pytajcie jak pomaluje reszte domu bo nie mam pojecia teraz zaluje ze dalam szare plytki na podloge ale powod jest taki ze chce zrobic szare sciany no nie wiem nie wiem jaki kolor walnac na te sciany. Nie chce zbyt wielu kolorów, krece sie strassznie koło takich szaro-burych, ale tez chce zeby nie było zbyt smutno. Jednym słowem chce zjesc cukierka i miec cukierka Macie jakies ciekawe propozycje? jak poszalec z kolorkami? przy szarych podlogach i drewnianych schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Malmuc a jakie kolory wybrałaś dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ja przy szarych kafelkach, planuje: szare okna, biale drzwi i szare sciany:)wcale sie nie martwie, ze bedzie smutno. bede miec kawalke drewnianej sciany, kawalek tapety, moze kolorowe lampy i poduszki, czy jakis insze dodatki i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.02.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Irma ja nie wiem co ja sie tak wszystkiego boje, a widze to o czym Ty piszesz i wiem ze bedzie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.02.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Malmuc a jakie kolory wybrałaś dla dzieci? dla małego jasny zielony dla dużej jakis przybrudzony wrzos tak na probniku to wygląda, a co na scianie wyjdzie? to sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ciekawe jak wygląda przybrudzony wrzos hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts