Irma 12.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 no to jazda!ja tez sie boje, dla siebie robi sie tylko raz, trudno sie zdecydowac. Jakbym Ci pokazala ile mam wersji kolorystyvcznych samego salonu w moim komputarze zalapalabys sie za glowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.02.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ciekawe jak wygląda przybrudzony wrzos hmmmm nie wiem Romku jak to wyjdzie, jak kolorowałam tym wrzosem jedno pomieszczeni to wyglądał fajnie, jak taki przytłumiony, przybrudzony wrzos a jak wziełam jeszcze inne zdjecie/wnetrze to wyszedł niefajny majtkowy kolor zobaczymy jak to wyjdzie, pokój córy jest bardzo jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 koniecznie wklej zdjęcia jak pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 12.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Malmuc a jakie kolory wybrałaś dla dzieci? dla małego jasny zielony dla dużej jakis przybrudzony wrzos tak na probniku to wygląda, a co na scianie wyjdzie? to sie okaze moja córka też bedzie miała jakiś wrzos albo brudny (pudrowy) róż - uparła się na cały różowy pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Fiolety są świetne. Ściany bardzo mi się podobają. Córki pokój jest tak pomalowany i kawałek ściany na dole. Problem jednak jest w tym, ze na tych kolorach (wbrew pozorom) wszystki widać Każde dotkniecie, nawet minimalne czy to dłonią czy ubraniem zostawia ślad. Już malowaliśmy trzeci raz pokój bo była plama. To niby farba zmywalna i owszem, myje się ją i nie schodzi ale plama robi się coraz więkasza. Nie wiem co z tym zrobić by nie popaść w załamkę. Mam plam by kupić transparentną farbę i brokat z kolekcji Ewy Minge i pomalować ten fiolet. Może taka powłoka uchorniłaby te sciany przed zabrudzeniami? Inaczej zanim zamieszkamy znów bedizemy je malować. Są to sciany skośne. Nie sposób by ktoś prędzej czy później ich nie dotknął Dlatego, pomimo że bardzo mi się fiolety podobają, proponuję zrobić próbę wytrzymałościową. Gdybym wiedziała, ze bedzie taka sytuacja pomalowałabym inne sciany tą farbą a nie skosy. To tyle, jakby kogoś interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Interesuje, interesuje. A z tym fioletem, tak myślę, może i masz rację? Ja mam w kuchni fiolet, ale o wiele tonów jaśniejszy, od kilku lat. Wiele razy odmalowywałam 2 ściany, bo ciągle były plamy. Zawsze myślałam, że to dlatego, że ściany w kuchni, że małe dzieci, a tu proszę ... wina koloru!!! I ja na to nie wpadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja mam nowe ściany. Naprawdę wystarczy dotknać czyściutką umytą dłonią i zostanie plama. Potem to wytrzeć czysciutką ściereczką i zostanie jeszcze wieksze plama. Kolejny krok to wytarcie na mokro. I wtedy to już napewno plama nie zejdzie Te fiolety tak mają podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.02.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 myslisz ze fiolety? moze to przypadlosc w ogole ciemnych kolorów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mój malarzpowiedział że to fiolety i ciemne niebieskie odcienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.02.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mój malarzpowiedział że to fiolety i ciemne niebieskie odcienie. mozliwe mozliwe, tak teraz mysle ze w kuchni nie mam takich problemu z tym ciemnym kawalkiem sciany ja sie wycofalam z fioletow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.02.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Tak myślę nad tym, co piszecie i wszystko racja. Na fiolecie widać ślady, potwierdzam. Przedpokój mam w ciemnym kolorze, bordo i ... też wszystkie plamy widać! Z tym bordem to jeszcze problem dodatkowy, bo po myciu takie miejsce robi się jaśniejsze . Wygląda to nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 15.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja bede miec Twoje szare kafle, postaram sie miec 2 kolory drewna (podloga i schody - bursztyn; drzwi, meble - wenge lub czekoladowy) i sciany prawie biale, taki minimalnie zlamany szaroscia bialy. W kuchni plytki Bianco na scianie i wszedzie akcenty bialej mlecznej szyby.Kominek juz wiesz jaki.To salon.Na gorze bardzo cieply waniliowy kolor, debowe meble pociagniete jasnym olejem, w podobnym odcieniu zaluzje i akcenty mlecznego szyby (lazienka i nasza sypialnia, u dzieci jak najmniej szkla). Dzieciom po jednej scianie w pokojach pomalowalam na: jasny blekit (corka- wedlug zyczenia) i jasny zieleń (syn - jeszcze nie ma prawa glosu). Podziwiam Cie za taka cierpliwoc i samodzielnosc w projektowaniu. Ja bym oszalala. Ja szybko podejmuje decyzje, co czasem bywa zbyt kosztowne (i nie do konca warte swojej ceny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.02.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 SYLWKA wszystko o czym piszesz zapowiada się swietnie a co najważniejsze dla mnie, jestes zdecydowana i konsekwentna jakby ktoś tym dzielił to biore a mój mąz pewnie sporo by zapłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.02.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 no to u mnie tak: pokoje dzieci wymalowane (zostały do zrobienia szablony itp) sypialnia sie maluje (no i nie wiem jak to wyjdzie bo sciana po pierwszym malowaniu byla czekoladowa, a ja nie chciałam czekoladowej , chciałam szaro burą , no moze z odrobiną, brązu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A foty gdzie? Kolorem się nie przejmuj. Jak sie całkiem nie podoba to przemaluj ale myślę, że jest lepiej niż piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.02.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A foty gdzie? no właśnie! no gdzie? Kolorem się nie przejmuj. Jak sie całkiem nie podoba to przemaluj ale myślę, że jest lepiej niż piszesz no toż już sie nie przejmuje, to juz taki etap, ze sie nie rozdrabniam piernicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 21.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 no toż już sie nie przejmuje, to juz taki etap, ze sie nie rozdrabniam piernicze dobrze to znam jestem też na etapie że juz mi wszystko jedno, byle do przodu ostatnio przywieżli mi grzejniki łazienkowe - i co? miały być jasno szare, takie stalowe no i przyszły szare, ale ciemno szare jeszcze 2 miesiace temu kazałabym wymienić na inne a teraz.... cieszę się, że już wiszą i grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Końcówka budowy jest jednak zarąbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 21.02.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Końcówka budowy jest jednak zarąbista nooo, jazda bez trzymanki tylko ciekawe co potem z tego wszystkiego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.02.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Końcówka budowy jest jednak zarąbista nooo, jazda bez trzymanki tylko ciekawe co potem z tego wszystkiego wyjdzie płakać nie będziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts