malmuc 25.02.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Hej Malmuc Piękne te kolory i murek A tych baterii to ja nie widzę sorki http://images31.fotosik.pl/155/4bf26cb090e523aemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Wyciągana wylewka? Bardzo fajna fiu fiu . A co to za firma? A tak poza tym : Ty nam nie mydl oczu baterią bo widzę, że i reszta piękna Daj resztę zdjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.02.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 bateria to TEKA B ELA wersja welur a to przeciez juz stare zdjecia nie mam wiecej i na razie nie bede miec bo w domu wszystko jest białe jak ja nienawidze kurzu i pyłu Natomiast kupilam tynk i bede sie bawic, a jak znam zycie to ta zabawa mnie w koncu wkurzy musze moje drogie wytestowac jakis tynk strukturalny zeby walnąc na sciane kominkowa od strony jadalni, chce cos delikatnego, aha i kupilismy deski do gornej komunikacji, takie gotowe do polozenia (ale zdjec nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.02.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 bateria to TEKA B ELA wersja welur a to przeciez juz stare zdjecia ) No ja ostatnio nie w temacie Proszę o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.02.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 wybacza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 bateria to TEKA B ELA wersja welur Natomiast kupilam tynk i bede sie bawic, a jak znam zycie to ta zabawa mnie w koncu wkurzy musze moje drogie wytestowac jakis tynk strukturalny zeby walnąc na sciane kominkowa od strony jadalni, chce cos delikatnego, aha i kupilismy deski do gornej komunikacji, takie gotowe do polozenia (ale zdjec nie mam ) malmuc kolory wyszły super! Proszę dobrze udokumentować te harce z tynkami i fotki zapodać. Może coś zgapię? Ostatnio zamiast myśleć o początkach budowy, o murarce, rozmyślam o tynkach (i tradycyjnie o kuchni). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.02.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Malmuc, witaj sąsiadko Mam dzisiaj wyruty sumienia bo praca przede mną a nie za mną, ale jak tu nie zajrzeć do takiego ładnego domu, który się wykańcza a ja nie wiem co jest w środku byłam u Was w sobotę, Twój R. pracował ciężko, achciał mnie oprowadzić, ale wolałam zaczekać na Ciebie myślę, że teraz częściej będę zajeżdzać bo, wiosenka chyba niedługo zawita...... pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.02.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Malmuc, witaj sąsiadko Mam dzisiaj wyruty sumienia bo praca przede mną a nie za mną, ale jak tu nie zajrzeć do takiego ładnego domu, który się wykańcza a ja nie wiem co jest w środku witaj! ciesze sie, że zajrzalas do mnie wiem wiem, ze bylas ,a ja chyba nawet mówiłam Ci ze bede na budowie ale jak sama wiesz dzieci w koncu zapomną ze mają mame Z tym pieknym domkiem nie przesadzaj mam straszny metlik w glowie jesli chodzi o kolory salonu, korytarzy chyba postawie jakas puszke z farba na srodku i wsadze w niego granat niech sie dzieje co chce myślę, że teraz częściej będę zajeżdzać bo, wiosenka chyba niedługo zawita...... pozdrawiam Cię serdecznie zapraszam zapraszam i czekam na wiesci z waszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.02.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 walcze walcze walcze głownie sama ze sobą dzis, mooooooooze kupimy przemyslowy teak na parter jak sie w koncu wprowadzimy to sie upije, miejmy nadzieje ze z radosci nie z zalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ooooo nie zapomnij o zdjeciach Ja chciałam merbau przemysłowy ale źle sie przygotowałam. Nie różnicowali mi wylewki a teraz dolewać i czekac aż wyschnie to weszłabym latem do domu dopiero Więc mamy panele a za kilka lat maż powiedział, ze coś wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 dzis bedzie stolarz, zobaczymy co powie tzn dowiem sie od męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a o czym bedziecie ze stolarzem rozmwawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a o czym bedziecie ze stolarzem rozmwawiac? yyyy z parkieciarzem mialam powiedziec zobaczymy co powie na nasza posadzke i umowimy sie na konkretny dzien, malarz juz zchodzi juz na parter i bedzie przygotowayal sciany do malowania mam jeszcze cykora jesli chodzi o porecz, jak bedzie pasowac ksztaltem i kolorem, kupilismy tez tauari, ale czort wie czy bedzie ono podobne do stopnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 fasola, a Ty co zamierzasz zrobic ze swoją podłogą?olej czy lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Malmucka ja chciałam olejować ale jak poczytałam o tym jak sie to brudzi i ile z tym zachodu to wiem już, że pomimo całego uroku podłogi olejowanej jednak zdecydowałabym się na lakier. Przy psie olej nie sprawdziłby mi się tak jak lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.02.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 my zdecydowaliśmy się na olejowane merbau zamówilismy juz chyba w styczniu i czekamy na przelomie marca i kwietnia mamy umówiony montaż (pod warunkiem ze do tego czasu cala reszta bedzie gotowa, ale niestety nie zanosi się na to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 no nie wiem nie wiem, wlasnie wyczytalam ze osoby z psiakiem wolą olejowany bo nie ma takiego lakieru , ktoremu nie dalyby rady psie pazurki a olejowany parkiet mozna sobie samemu miejscowo naprawic czuje ze teraz bedzie jazda z parkietem, co wybrac ? poza tym czesc parkietu bedzie w jadalni pod stolem wiec napewno bedzie sie rysowal, czy ja zniose widok porysowanego lakieru ? no juz sie zaczelo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.02.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 właśnie dlatego zdecydowaliśmy się na olej poza tym co jakiś czas można zamówić sobie regenerację takiego parkietu - przyjedzie pan, wypoleruje całą powierzchnie i zaolejuje na nowo - w ciągu kilku godzin podloga wyglada jak nowa przy lakierze trzeba zeszlifowac stara warstwe lakieru, polakierowac na nowo i poczekac az wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.02.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 z opinii zebranych:na oleju widac bardziej kurz, o pazurki psa sie nie martw widać wszędzie jak wystarczająco mocno je uzyje, lakier jest mniej uciążliwy w eksploatacji , olej jest niezabardzo do miejsc mokrycholejowany parkiet mozna samemu łatwo naprawić, lakierowany juz gorzej ale ogolnie sie nie psuje wiec nie ma co naprawiać....olej jest lepszy na podlogowke. olejowany teak brzmi zarąbiście ja bym wybrała olej:)napiszmi plis na prv ile kosztuje m2 przemysłówki teak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts