halszka.ka 07.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dziwne, ja widze.. jakies czary, czy co... ale to mala strata, "zacytowalam" zdjecie malmuc z wczoraj, jest to zdjecie nr. 2 a w sprawie okien, to juz decyzja podjeta, beda ekrany ogladalismy wczoraj tkaniny na okna, normalnie zawrot glowy, ile tego jest a ceny.... nawet powyzej 400zl chyba nie musze dodawac ze wybralam kapke tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dziwne, ja widze.. jakies czary, czy co... ale to mala strata, "zacytowalam" zdjecie malmuc z wczoraj, jest to zdjecie nr. 2 a w sprawie okien, to juz decyzja podjeta, beda ekrany ogladalismy wczoraj tkaniny na okna, normalnie zawrot glowy, ile tego jest a ceny.... nawet powyzej 400zl chyba nie musze dodawac ze wybralam kapke tansze podrzuc tu mnie cos z tych ekranów pokaz jaki kolorek wybralas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.03.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Nie macie moze pomysłu na nowoczesne cieżkie zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Nie macie moze pomysłu na nowoczesne cieżkie zasłony? mysle ze musialyby byc delikatnie marszczone,albo nawet w ogole i łapane na takie cos jak panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 07.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam! Ja tu namiętnie podglądam i ciekawość, co to za piękny kolorek zmusza mnie do ujawnienia... Co to za farba i jaki numerek? Malmuc, będziemy mieć podobny zestaw kolorystyczny. U mnie też bedzie dużo oliwki (takiej niedojrzałej) jako dodatku do szarości i nieotynkowanej ściany z cegły rozbiórkowej. Chyba dziennik założę z komentarzami... Może ktoś pomoże, doradzi... W poniedziałek wchodzą regipsiarze na górę i zacznie się wykańczanie psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 malmuc, a ja nie moge znaleźć twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Nie macie moze pomysłu na nowoczesne cieżkie zasłony? mysle ze musialby byc delikatnie marszczone,albo nawet w ogole i łapane na takie cos jak panele? Mam dwa wyjscia: 1. żaluzje aluminiowe i delikatne zasłony 2. cieżkie zasłony, chroniace przed nasłonecznieniem Wersja najlepsza to żaluzje drwniane i tyle ale kucze u mnie to kilka tys by na to poszło Raczej nie do przeskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 malmuc, a ja nie moge znaleźć twojego dziennika Kaska bo go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 malmuc, a ja nie moge znaleźć twojego dziennika Kaska bo go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam! Ja tu namiętnie podglądam i ciekawość, co to za piękny kolorek zmusza mnie do ujawnienia... Co to za farba i jaki numerek? Malmuc, będziemy mieć podobny zestaw kolorystyczny. U mnie też bedzie dużo oliwki (takiej niedojrzałej) jako dodatku do szarości i nieotynkowanej ściany z cegły rozbiórkowej. Chyba dziennik założę z komentarzami... Może ktoś pomoże, doradzi... W poniedziałek wchodzą regipsiarze na górę i zacznie się wykańczanie psychiczne Witaj jaki kolor, tzn który chcialabys znac ? wlasnie sie zorientowalam ze nie wzielam aparatu, a bede dzis "mieszkac" na budowie i moglabym zrobic nowe zdjecia w dodatku dzis zaczyna sie malowanie korytarza moja oliwką powiem szczerze, ze wczoraj na skrawku sciany to ten kolor byl dosyc intensywny u mnie komentarze sie ostały, a dziennik wyleciał Ty mozesz zalozyc swój wątek w galerii, napewno przyjdziem pooglądać pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 malmuc, a ja nie moge znaleźć twojego dziennika Kaska bo go nie ma był, ale się zmył już zabierałam sie do jego reaktywacji, ale jakos nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 no tak juz jestesmy przy zaslonach...... http://images32.fotosik.pl/169/91d0127c4afdfdf8.jpghttp://images26.fotosik.pl/172/ab576ead28f0b59c.jpghttp://images32.fotosik.pl/169/33ed6d4a94aa18ff.jpghttp://images30.fotosik.pl/172/8be7aa74aaebebb4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 07.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 malmuc, podoba mi się ten kolorek, co to na wszystkich odsłonach inaczej wyglądał. Jaki nr tej twojej oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 robi się ciekawie.... śliczny ten kolorek na ściany a zasłonko-roletki mi się nie bardzo teges. za bardzo dominują wnętrze jak dla mnie a co do dziennika - wygodnie Ci w komentarzach i słabo widzę tą reaktywację Umieściłabyś chociaż link do komentarzy w stopce bo ciągle muszę ich poszukiwać Nie wiem czemu ale nie dostaje powiadomień o zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 malmuc, ale u Ciebie się dzieje! normalnie jak zajrzę znów za kilka dni, może sie okazać, że już mieszkasz w swoim domku! a oliwka jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 08.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Melduję, że przeczytałam kolejne kilka stron - głównie poszukując zdjęć, których nie za wiele (wiem, wiem - i kto to mówi 4) ale te które znalazłam utwierdziły mnie w przekonaniu, ze będziesz pięknie mieszkać! Teak to świetny pomysł - dla mnie był za ciemny, i stanęło na czymś o dziwnej nazwie - mahagony - czyli mahoń amerykański brzmi tajemniczo.Ale tani był dość. I jasny. Jak na egzotyk. Chcę olejować. Próbka będzie wykonywana "na placu boju" więc na decyzję, będę miała (na szczęście) mało czasu! Pozdrawiam Cię, i zaręczam, że nie przestaję być fanką (mimo licznych absencji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.03.2008 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 jestem no i co tu napisac jak wiecie zapomnialam aparatu , ale przypomnialam sobie ze przeciez mam komórke z apartem , nacykalam zdjec a teraz nie wiem gdzie mam kabelek i nie moge sciagnac zdjec na komputer no ale sciany sie malują zdecydowalam sie w koncu na bez zaprezentowany na powyzszych wizualiacajach i wiecie co? to niesamowite jak ten sam kolor wyglada roznie w całym domu, i w dodatku roznie w ciagu dnia, w zaleznosci od tego czy akurat jest w domu sloneczko czy tez pochmurnie. tylko w pokojach malujemy na tip top, w korytarzu i w salonie malujemy sciany tylko raz, drugi raz bedzie po polozeniu parkietu wycyklinowaniu itd ...... Mój dzielny mąż wykanczal do pozna w nocy sciane kominkową, a ja usiadlam na styropianie pod kaloryferem i spalam najpierw na popielniczke, a potem na dziecioła podobno chrapałam jesli chodzi o farby to oliwke wybralam s451, postaram sie zamiescic jakies zdjecie tego kolorku, to jest dosc intensywny kolor , wymalowalam nią w koncu tylko jedna sciane, uznalam ze moze sie zrobic zbyt ciemno na korytarzu . Natomiast zachwycona jestem swoim kolorem w sypialni, zdjecie które tu kiedys wrzucilam pokazuje kolorek brazowy, ale tak naprawde to szarosc z dodatkiem brązu strasznie trudno jest zrobic dobre zdjecie zwlaszcza "brudno-ziemistym" kolorkom, jk69 pewnie mnie zrozumie Nie moge powiedziec, ze zle dom wyglada, ale jestem zawiedziona ze nie trzymalam sie pierwszej wersji, ze poszlam za bardzo w brazy i wiem juz teraz ze musze zrezygnowac z ukochanych lamp bo teraz nie beda pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 musze zrezygnowac z ukochanych lamp bo teraz nie beda pasowac a jakie to są te ukochane lampy?? szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.03.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 musze zrezygnowac z ukochanych lamp bo teraz nie beda pasowac a jakie to są te ukochane lampy?? szukam inspiracji a takie co mayland ma w wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.03.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 zdjecia kiepskiej jakosci bo z komórki, ale zawsze cos no nie ? http://images33.fotosik.pl/172/cf2f0353b22c1b16.jpg po prawie 10 latach małżenstwa doczekalismy sie w koncu wlasnej sypialni http://images34.fotosik.pl/172/9bacd48ff3450488.jpg http://images24.fotosik.pl/173/c756b58d896bc80e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts