Irma 11.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ja sie motam, strasznie sie motam nie chce wprowadzac nowych kolorów, moge tam walnac kolorek z zabudowy w kuchni, czyli ciemny, albo bez z reszty scian, ale to raczej odpada bo bedzie mdlo A cóz Ty tu kobieto za herezje wypisujesz? Jakie mdło? Zauwaz, ze kominek na zdjeciu inspiracji tez jest jasny... podstawowy blad wszystkich urzadzajacych sie: obawa, ze bedzie mdlo...mozesz miec mnostwo kolorów i mdlo (czyli nijako), a mozesz miec wszystko w bieli i nie mdło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ech Irmo Ty przynajmniej wiesz co i jak robić by było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ja sie motam, strasznie sie motam nie chce wprowadzac nowych kolorów, moge tam walnac kolorek z zabudowy w kuchni, czyli ciemny, albo bez z reszty scian, ale to raczej odpada bo bedzie mdlo A cóz Ty tu kobieto za herezje wypisujesz? Jakie mdło? Zauwaz, ze kominek na zdjeciu inspiracji tez jest jasny... podstawowy blad wszystkich urzadzajacych sie: obawa, ze bedzie mdlo...mozesz miec mnostwo kolorów i mdlo (czyli nijako), a mozesz miec wszystko w bieli i nie mdło. jak mąż polozyl tynk ma kominku to wygladal przez chwile jak sciany, razem wygldalo to beznadziejnie w dodatkiu slonce jakos tak swiecilo i zrobilo sie zolto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 dodam, ze sciany w salonie juz byly na ten bez pomalowane, sciana przy schodach tez i jak do tego doszedl ten kominek bezowy to O MATKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 wiecie co? mialo nie byc 3 koloru, ale cos mi lazi po glowie szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.03.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Kasia ma ścianę w czarnym stiuku http://forum.muratordom.pl/dom-kasir-i-damianar,t53078-480.htm No właśnie, to chyba mój ulubiony domek na forum. Podobaja mi się u Kasi rowniez te wzorki na scianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.03.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ja sie motam, strasznie sie motam nie chce wprowadzac nowych kolorów, moge tam walnac kolorek z zabudowy w kuchni, czyli ciemny, albo bez z reszty scian, ale to raczej odpada bo bedzie mdlo A cóz Ty tu kobieto za herezje wypisujesz? Jakie mdło? Zauwaz, ze kominek na zdjeciu inspiracji tez jest jasny... podstawowy blad wszystkich urzadzajacych sie: obawa, ze bedzie mdlo...mozesz miec mnostwo kolorów i mdlo (czyli nijako), a mozesz miec wszystko w bieli i nie mdło. jak mąż polozyl tynk ma kominku to wygladal przez chwile jak sciany, razem wygldalo to beznadziejnie w dodatkiu slonce jakos tak swiecilo i zrobilo sie zolto a podłogi juz sa? a kanapy juz sa? a zasłony, meble itp? zakładam, ze nie wiec na razie nie jestes w stanie poiwedziec jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.03.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 dodam jeszcze, ze jak sie czlowiek ubiera to zanim wlozy na siebie wszystko co planowal tez wyglada beznadziejnie. Nawet najpiekniejsza sukienka bez butów wyglada glupio, a czasem wszystko wyglada źle do poki nie masz makijazu. Analogicznie jest z wnetrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ja sie motam, strasznie sie motam nie chce wprowadzac nowych kolorów, moge tam walnac kolorek z zabudowy w kuchni, czyli ciemny, albo bez z reszty scian, ale to raczej odpada bo bedzie mdlo A cóz Ty tu kobieto za herezje wypisujesz? Jakie mdło? Zauwaz, ze kominek na zdjeciu inspiracji tez jest jasny... podstawowy blad wszystkich urzadzajacych sie: obawa, ze bedzie mdlo...mozesz miec mnostwo kolorów i mdlo (czyli nijako), a mozesz miec wszystko w bieli i nie mdło. jak mąż polozyl tynk ma kominku to wygladal przez chwile jak sciany, razem wygldalo to beznadziejnie w dodatkiu slonce jakos tak swiecilo i zrobilo sie zolto a podłogi juz sa? a kanapy juz sa? a zasłony, meble itp? zakładam, ze nie wiec na razie nie jestes w stanie poiwedziec jak to wygląda. wiedzialm ze to powiesz i ja to niby wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 podpowiem ci tylko tyle: przejrzyj wszystkie zdjecia jakie masz zebrane z wnetrzami i przeanalizuj je pod katem koloru scian i zobaczysz wtedy co Ci sie podba. I poźniej tego trzymaj sie tego z uporem maniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Malmuc, ja wiem nawet jakim zdjęciem jesteś zainspirowana w kwestii kominka. Bardzo fajny pomysł. myslisz o tym? http://images32.fotosik.pl/127/3a42225527b58c29.jpg bo to wlasnie to zdjecie Sorry, nie doczytałam, jakie kolory na nim walniesz? Ja tradycyjnie walnęłabym czerń i bordo i ciemne drewno na podłodze. Ktoś na forum miał ścianę kominka wymalowaną czarnym stiukiem. Coś takiego mi się widzi. I tak będę kiedys miała, może juz wkrótce, jak się zdenerwuje. No, jeszcze inne mi chodziło po głowie. Ech, ja bym dała jakiś mocniejszy akcent na ten kominek, żeby przyciągał wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.03.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 podpowiem ci tylko tyle: przejrzyj wszystkie zdjecia jakie masz zebrane z wnetrzami i przeanalizuj je pod katem koloru scian i zobaczysz wtedy co Ci sie podba. I poźniej tego trzymaj sie tego z uporem maniaka no tu już jestem stracona na samym początku zrobiłam odskok od założen pewnie stąd teraz nie potarfie zebrac tego do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 podpowiem ci tylko tyle: przejrzyj wszystkie zdjecia jakie masz zebrane z wnetrzami i przeanalizuj je pod katem koloru scian i zobaczysz wtedy co Ci sie podba. I poźniej tego trzymaj sie tego z uporem maniaka no tu już jestem stracona na samym początku zrobiłam odskok od założen pewnie stąd teraz nie potarfie zebrac tego do kupy WItam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 postanowiłam........ tak myślę........ że taki tynk zrobie na kolumny i sciane kominkową http://www.artdesign.pl/realizacje/11/8.jpg i że niby ja to zrobie? hmmmmmmmm........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 poziomy czy pionowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Malmuc jeśli mogę coś doradzić to mam jak wiesz sztruksik. To podobne paseczkia ale delikatniejsze. Na górze są pionowe i wygladają swietnie. Klatka schodowa została zrobiona w poziomych i szczerze mówiąc wyglada gorzej. Takie jest moje zdanie. Poza tym na pionowych nie bedize osiadał tak jak na poziomych. pst. mozna to całkiem prosto wykonać tzw. miotłom drapakiem z witek brzozowych, równo przyciętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/127/3a42225527b58c29.jpgWracajac do kominka to wczoraj widziałam podobny w gazecie. Ściana była w kolorze czekolady a nad kominkiem wisiały symetrycznie rozmieszczone 3 delikatne w wyrazie obrazy w prostych ramach. Bardzo jasna, pastelowa kolorystyka. WYgladało to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 (edytowane) no właśnie zastanawiam sie jak? myslalam o poziomych, ale popatrzylam na meble w kuchni tzn na te moje pionowe prązki, ktore mioaly byc poziome tu sie motam a jak wy to widzicie? http://images32.fotosik.pl/171/35fb1952ec971437000.jpg teraz tynk juz jest suchy i kominek ladniej wyglada Edytowane 27 Maja 2010 przez malmuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 wykonalam próbe z pedzlem i taka plastikową chodnikową szczotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Malmuc mam prośbę, jak bedziesz robić to rób zdjęcia i zamieść w moim wątku w Zrób to sam. Innym sie napewno też przyda taka rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts