Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hmmm pas masz we wnece już z wkładem. To chyba on ma być zaakcentowany i najbardziej widoczny? Pomysł ciekawy ale nie wiem czy nie bedzie to konkurencja dla pasu z wkładem :roll:

Irma pewnei się najlepiej wypowie :wink:

no widzisz ja tez wlasnie mam takie obawy, a wiec chyba nie bede kombinowac

Cześc malmuc!

Super ten twoj kominek, inspiracja piękna:

http://images32.fotosik.pl/127/3a42225527b58c29.jpg

Czy to po obu stronach wkładu to blacha ?? tak mi wyglada

Myśle, ze ten poziomy akcent na kominku powinien być mocniejszy, po teraz masz na tej ścianie same linie pionowe i coś pozomego byłoby bardzo wskazne

gdzies widzialam jeszcze jedno zdjecie tego kominka, wyglada to na farbe, nie metal :roll:

ja te moja wneke chce ciemną, zeby tworzyła calosc z szyba (brudną szyba) :lol:

jakims czarnym gresem? kamieniem? mozaiką?

nie wiem :roll:

reszta sciany (tzn kominka) bedzie chyba taka:

http://images29.fotosik.pl/112/5699d89d87c36d680.jpg

na ostatnim wklejonym zdjeciu mojego kominka widac w salonie bez, ktory bedzie na pzoostalych scianach

Malmuc co to za farba ta ciemna w kuchni? Jakiej firmy? No właśnie szukam takiej :roll: ale dziewczyny mówiły, że ciemne farby przy dotknięciu plamią się :roll: .... no i mam dylemat ...bo ja bym chciała taką czekoladkę do salonu i ciemny wrzos, śliwkę na ścianę do sypialni :roll:

Btw kominek bardzo fajny , współgrający z całością domu :D

Malmuc co to za farba ta ciemna w kuchni? Jakiej firmy? No właśnie szukam takiej :roll: ale dziewczyny mówiły, że ciemne farby przy dotknięciu plamią się :roll: .... no i mam dylemat ...bo ja bym chciała taką czekoladkę do salonu i ciemny wrzos, śliwkę na ścianę do sypialni :roll:

miko ja maluje farbami tikkurila, w kuchni ten brąz jest z dodtkiem fioletu, a w sypialni bardziej szary, to widac na zdjeciach powyzej, te wizualki to kolor z kuchni

jesli chodzi o slady to absolutnie nic nie widac, a mayland pisała (o ile pamietam) że ten problem dotyczy granatów i fioletów

jeszcze raz wrzuce wizualki

pierwsza to moja kuchnia

http://images27.fotosik.pl/175/ca13db22f8e3e043med.jpg

druga to moja sypialnia

http://images24.fotosik.pl/176/535b6eccd120d425med.jpg

Btw kominek bardzo fajny , współgrający z całością domu :D

miło mi :wink:

Bardzo, bardzo fajne :D :D :D :D

to białe łóżko :roll: też fajne :D ...może takie? :roll: :roll: :lol: kiedy to będzie :roll:

no z tego co widze w stopce to za 5 miesiecy i 18 dni :D

malmuc, super te kolory :D

mnie się marzy jakaś taka brązowa tapeta w sypialni ja jednej ścianie, ( w grę wchodzi raczej ściana z oknem balkonowym) a reszta ścian pomalowana na taki lekki pudrowy róż. Do tego pościel brązowa i wrzosową narzutą. Całość do kupienia w Ikea 8)

to białe łóżko :roll: też fajne :D ...może takie? :roll: :roll: :lol: kiedy to będzie :roll:

mnie się marzy jakaś taka brązowa tapeta w sypialni ja jednej ścianie, ( w grę wchodzi raczej ściana z oknem balkonowym) a reszta ścian pomalowana na taki lekki pudrowy róż. Do tego pościel brązowa i wrzosową narzutą. Całość do kupienia w Ikea 8)

Jak jeszcze powiesz że jasne klonowe meble to znaczy że mi cholera w myslach czytasz :evil:

Jak jeszcze powiesz że jasne klonowe meble to znaczy że mi cholera w myslach czytasz :evil:

8) 8) 8)

inne mi sie jakoś nie komponują 8)