mayland 14.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jak dla mnie Twoja ściana jest bardziej pionowa niz pozioma i tylko takie paski tam widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 wydaje mi sie ze to zbyt duza powierzchnia zeby drapac tam jakies wieksze rowki, prawda? a sluchajcie co myslicie o tym zeby nie całą sciane drapac? tylko np zostawic poziomy pas gladki od góry? no nie wiem..... kombinuje az przekombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Hmmm pas masz we wnece już z wkładem. To chyba on ma być zaakcentowany i najbardziej widoczny? Pomysł ciekawy ale nie wiem czy nie bedzie to konkurencja dla pasu z wkładem Irma pewnei się najlepiej wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Hmmm pas masz we wnece już z wkładem. To chyba on ma być zaakcentowany i najbardziej widoczny? Pomysł ciekawy ale nie wiem czy nie bedzie to konkurencja dla pasu z wkładem Irma pewnei się najlepiej wypowie no widzisz ja tez wlasnie mam takie obawy, a wiec chyba nie bede kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jak masz obawy to sprawa jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 14.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześc malmuc!Super ten twoj kominek, inspiracja piękna:http://images32.fotosik.pl/127/3a42225527b58c29.jpg Czy to po obu stronach wkładu to blacha ?? tak mi wygladaMyśle, ze ten poziomy akcent na kominku powinien być mocniejszy, po teraz masz na tej ścianie same linie pionowe i coś pozomego byłoby bardzo wskazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 14.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 takie z "ramką" tez są super:http://www.heritage-fireplace-shop.co.uk/sitedata/57/marcello-verine-balanced-flue-fires.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 gdzies widzialam jeszcze jedno zdjecie tego kominka, wyglada to na farbe, nie metal ja te moja wneke chce ciemną, zeby tworzyła calosc z szyba (brudną szyba) jakims czarnym gresem? kamieniem? mozaiką? nie wiem reszta sciany (tzn kominka) bedzie chyba taka: http://images29.fotosik.pl/112/5699d89d87c36d680.jpg na ostatnim wklejonym zdjeciu mojego kominka widac w salonie bez, ktory bedzie na pzoostalych scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 to jest niby ten kolorhttp://images31.fotosik.pl/178/e83d43060f159327med.jpg napewno inaczej bedzie wygladal bo wysoka zabudowa nie jest tak doswietlona swiatlem dziennym jak sciana kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 14.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 [/img]ja te moja wneke chce ciemną, zeby tworzyła calosc z szyba (brudną szyba) no i to lubię - "wygodnie" urządzony dom )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Malmuc co to za farba ta ciemna w kuchni? Jakiej firmy? No właśnie szukam takiej ale dziewczyny mówiły, że ciemne farby przy dotknięciu plamią się .... no i mam dylemat ...bo ja bym chciała taką czekoladkę do salonu i ciemny wrzos, śliwkę na ścianę do sypialni Btw kominek bardzo fajny , współgrający z całością domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Malmuc co to za farba ta ciemna w kuchni? Jakiej firmy? No właśnie szukam takiej ale dziewczyny mówiły, że ciemne farby przy dotknięciu plamią się .... no i mam dylemat ...bo ja bym chciała taką czekoladkę do salonu i ciemny wrzos, śliwkę na ścianę do sypialni miko ja maluje farbami tikkurila, w kuchni ten brąz jest z dodtkiem fioletu, a w sypialni bardziej szary, to widac na zdjeciach powyzej, te wizualki to kolor z kuchni jesli chodzi o slady to absolutnie nic nie widac, a mayland pisała (o ile pamietam) że ten problem dotyczy granatów i fioletów jeszcze raz wrzuce wizualki pierwsza to moja kuchnia http://images27.fotosik.pl/175/ca13db22f8e3e043med.jpg druga to moja sypialnia http://images24.fotosik.pl/176/535b6eccd120d425med.jpg Btw kominek bardzo fajny , współgrający z całością domu miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bardzo, bardzo fajne to białe łóżko też fajne ...może takie? kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bardzo, bardzo fajne to białe łóżko też fajne ...może takie? kiedy to będzie no z tego co widze w stopce to za 5 miesiecy i 18 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bardzo, bardzo fajne to białe łóżko też fajne ...może takie? kiedy to będzie no z tego co widze w stopce to za 5 miesiecy i 18 dni malmuc, super te kolory mnie się marzy jakaś taka brązowa tapeta w sypialni ja jednej ścianie, ( w grę wchodzi raczej ściana z oknem balkonowym) a reszta ścian pomalowana na taki lekki pudrowy róż. Do tego pościel brązowa i wrzosową narzutą. Całość do kupienia w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja to nie zabieram głosu w sprawie sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bardzo, bardzo fajne to białe łóżko też fajne ...może takie? kiedy to będzie no z tego co widze w stopce to za 5 miesiecy i 18 dni malmuc, super te kolory mnie się marzy jakaś taka brązowa tapeta w sypialni ja jednej ścianie, ( w grę wchodzi raczej ściana z oknem balkonowym) a reszta ścian pomalowana na taki lekki pudrowy róż. Do tego pościel brązowa i wrzosową narzutą. Całość do kupienia w Ikea Jak jeszcze powiesz że jasne klonowe meble to znaczy że mi cholera w myslach czytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bardzo, bardzo fajne to białe łóżko też fajne ...może takie? kiedy to będzie no z tego co widze w stopce to za 5 miesiecy i 18 dni malmuc, super te kolory mnie się marzy jakaś taka brązowa tapeta w sypialni ja jednej ścianie, ( w grę wchodzi raczej ściana z oknem balkonowym) a reszta ścian pomalowana na taki lekki pudrowy róż. Do tego pościel brązowa i wrzosową narzutą. Całość do kupienia w Ikea Jak jeszcze powiesz że jasne klonowe meble to znaczy że mi cholera w myslach czytasz inne mi sie jakoś nie komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 hejka a ja bym ścianę z kominkiem zostawiła jasną, a tylko to cofnięcie wyróżniła: farbą albo jakimś materiałem. ale wiesz jak to jest; łatwo sie mówi o cudzych wnętrzach, a jak przychodzi podjąć decyzję u siebie to ręce opadają. tak albo tak a może tak no to jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bardzo, bardzo fajne to białe łóżko też fajne ...może takie? kiedy to będzie no z tego co widze w stopce to za 5 miesiecy i 18 dni wątpię pomarzyć dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts