Irma 14.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jak dajesz fakture to kolor zrób jasny, a jak bez faktury to daj czekolade a we wneke czarny granit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 czesc ludzie wiem ze nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a ta czekolada z kuchni to bedzie jeszcze gdzies na dole? bo juz nie wiem. JAk nie to daj na kominek a jak tak to kominek zrobiłabym jasny z faktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Małgosieńko Super, że znowu będziesz pisała hura hura hura Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hura! Hura! Hura! Byłam już w dzienniku! Przeczytałam i czekam na więcej! Brakuje jeszcze tego pierwotnego awatarka . Hihhi pewnie go nie pamiętasz . Był to Twój dom w stanie surowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.03.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hej nie pamietam juz pierwszego avatarku, ale odgrzebie jeden z pierwszych, a moze to ten pierwszy? Kasia napewno go pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.03.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Malmuc fajnie, ze reaktywowalas swoj dziennik. Jesli chodzi o kominek to mam takie samo zdanie jaki editta tez wyakcentowalabym ta wneke mocniejszym kolorem lub materialem a sciane bym pomalowala na jasny kolor-ale wiadomo komus sie latwo doradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.03.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Malmuc fajnie, ze reaktywowalas swoj dziennik. Jesli chodzi o kominek to mam takie samo zdanie jaki editta tez wyakcentowalabym ta wneke mocniejszym kolorem lub materialem a sciane bym pomalowala na jasny kolor-ale wiadomo komus sie latwo doradza Witaj Ocia dawno Cie u mnie nie było w sprawie kominka to jest tak: ze wneka/cofniecie od samego pocztku miało byc ciemne jak pisalam wczesniej ma byc to wmiare spojne z szybą (brudną szybą ), kotłuje sie tylko z pozstałą powierzchnią a tak naprawde to zrobiłam sobie kuku tym brązem na wysokiej zabudowie bo az sie prosi zeby gdzies ten brąz jeszcze umiescic ale mysle tak: zrobe tynk na scianie kominkowej i zostanie jasny, jak cos bedzie zle wygladac pomysle co dalej z tym fantem zrobic. wypelnienie tej wneki kolo szyby to teraz nie najwazniejsza sprawa, ale jak macie jakis fajny pomysl to czekam na sugestie mnie po glowie chodzi: - ciemy kamien - ciemna płytka gresowa, moze jaka metalizująca -mozaika czarna ze srebrnymi wstawkami (mam na mysli gotową mozaikę i ciętą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 I ja się bardzo cieszę z dziennika Pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 -mozaika czarna ze srebrnymi wstawkami (mam na mysli gotową mozaikę i ciętą) brązowa z czarnym, albo metaliczna czarno brazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.03.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 -mozaika czarna ze srebrnymi wstawkami (mam na mysli gotową mozaikę i ciętą) brązowa z czarnym, albo metaliczna czarno brazowa to jakby ktos cos takiego widzial to ja chętnie popatrze mam nadzieje ze to sie nie pogryzie z takim delikatnym tynkiem strukt. aha! Irma a ty co sądzisz o kierunku paseczków? pion czy poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 chyba pion...zwłaszcza do mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Hej nie pamietam juz pierwszego avatarku, ale odgrzebie jeden z pierwszych, a moze to ten pierwszy? Kasia napewno go pamieta To nie jest pierwszy, ale jeden z pierwszych.... Śliczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ten pierwszy to chyba był cień twojego męża z córcią dobrze pamiętam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.03.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dzień dobry! A mi sie wydawało, że dom w stanie surowym ... Taki surowy, czerwony, widoczne dwie kolumny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a ja jeszcze przyszłam pogmerać w sprawie twojego kominka bo skoro ten pas cofnięty ma być ozdobą i przyciągać wzrok to najlepsze będzie neutralne tło: biel, złamana biel, lekka szarość. najłatwiej jest zdecydować, gdy wiesz jak będzie wyglądała reszta wnętrza: masz już kolor na ściany, kolor kanapy (właśnie może dobierz tapicerkę pod kolor wnęki w kuchni), jakie inne meble, dodatki.... ja bym powiedziała im prościej tym lepiej. proste jest piękne, pozwala dostrzec najdrobniejsze elementy. to mnie teraz zwyzywaj.... aaaa i bardzo się cieszę z dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 biel i kominek - nie życzmy Malmucce wiecznego sprzątania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.03.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ten pierwszy to chyba był cień twojego męża z córcią dobrze pamiętam???? nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.03.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dzień dobry! A mi sie wydawało, że dom w stanie surowym ... Taki surowy, czerwony, widoczne dwie kolumny ... a nie, domek był później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts