malmuc 17.03.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a ja jeszcze przyszłam pogmerać w sprawie twojego kominka bo skoro ten pas cofnięty ma być ozdobą i przyciągać wzrok to najlepsze będzie neutralne tło: biel, złamana biel, lekka szarość. najłatwiej jest zdecydować, gdy wiesz jak będzie wyglądała reszta wnętrza: masz już kolor na ściany, kolor kanapy (właśnie może dobierz tapicerkę pod kolor wnęki w kuchni), jakie inne meble, dodatki.... ja bym powiedziała im prościej tym lepiej. proste jest piękne, pozwala dostrzec najdrobniejsze elementy. to mnie teraz zwyzywaj.... aaaa i bardzo się cieszę z dziennika no wiec kolor na scianach juz jest to jest ten bez szarawy, ktory kiedys tak namietnie nawklejalam sofy w salonie beda dwie, oliwkowe kolumny kolo schodów maja byc takie same jak sciana kominka dodatki? nie wiem,nie mam pojecia jaki stol, krzesla, szmatki na okna aaaaaaa wiem jeszcze ze na podlodze bedzie teak olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.03.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 biel i kominek - nie życzmy Malmucce wiecznego sprzątania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Malmuc, jesteś z dziennikiem!!! Trochę kazałaś na siebie czekać.... Czy ja moge sobez zapożyczyć zdjęcia twojej sypialni (to z komórki) oraz to z łóżkiem (drugie), bo my mamy praktycznie identyczny kolor w kuchni, ale nie udało mi sie go uchwycić... Ja to nazywam kolor wygotowanej skóry od buraka - taki szaro-brązowy , jakby z leciutkim dodatkiem fioletu (tego fioletu właściwie nie widać, ale gdyby go nie było, to by było widać, że go nie ma ) To co, mogę? Widzę, że ty w ogóle dużo masz robione, kurcze... jak jakiś czas temu zalądałam do komentarzy, to krzyczałaś że nic i w ogóle, a tu chałupa do przeprowadzki szykowana.... W ogóle to na górze macie więcej niż my, bo u nas dopiero zabudowa poddasza się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.03.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witaj Dominiko a prosze prosze, pozyczam Ci zdjecia Widzę, że ty w ogóle dużo masz robione, kurcze... jak jakiś czas temu zalądałam do komentarzy, to krzyczałaś że nic i w ogóle, a tu chałupa do przeprowadzki szykowana.... no wiesz jak popatrze w dziennik to w zasadzie od wrzesnia, pazdziernika nic sie do teraz nie działo, a moze i działo ale małymi kroczkami mielismy kilka takich strupow, z ktorymi nie widomo co zrobic, ale wkoncu podjelismy meską decyzje i zamiast biadolic zabralismy sie do roboty tzn. mąż wymurował balustrade-murek na pietrze, przy pomocy szwagra postawili sciane miedzy salonem a jadalnia a tym samym zabudowali kominek potem jeszcze troche dlubania, ktore jak wiesz trzeba zakonczyc przed przygotowaniem domu do malowania a z malowaniem to bylo tak ze jednego dnia patrzylam na pomalowane sciany, drugiego dnia przywloklam aparat, a na moich scianach pelno pacnietych gipsowych plam zaobserwowalam nastepujace zjawisko malarz Jacek przejął od nas rozczulanie sie nad kazdą rysą rowkiem na murze i wszystko dokladnie łatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 18.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Hej! Malmuc, co Ty zrobilas ze swoim dziennikiem??? Ja tu szukam i szukam na wszelkie mozliwe sposoby a Muchowego nie ma! Wrocilam po dlugiej przerwie wiec nie wiem co sie dzieje... A ciekawa bylam jak to wystko u Ciebie teraz wyglada, no i jak kominek Nadrabiaj szybko, nadrabiaj pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 18.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 chociaż... jak się dokładniej przyjrzałam to widzę, że teraz masz dziennik w komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.03.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 chociaż... jak się dokładniej przyjrzałam to widzę, że teraz masz dziennik w komentarzach... jakoś tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 18.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 no i na tym chyba koniec dziennika tzn starego bo wiecej nie zachowalam, a szkoda zdarzylo sie kilka fajnych historii -przywóz kominka To pamiętam ... była jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.03.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 no i na tym chyba koniec dziennika tzn starego bo wiecej nie zachowalam, a szkoda zdarzylo sie kilka fajnych historii -przywóz kominka To pamiętam ... była jazda noooooo ale wtedy do mi nie było do smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 18.03.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 o tak, te historię to i ja pamiętam (kominek). Usmialam sie wtedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.03.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 hej, hej! dawno mnie nie było, a tu takie zmiany fajnie że jest dziennik i stary awatarek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.03.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 hej, hej! dawno mnie nie było, a tu takie zmiany fajnie że jest dziennik i stary awatarek pozdrawiam czesc! juz zaczelam sie martwic gdzie sie podzialas zmiany? dopiero maszyna rusza ale mam juz ulozone na górze moje deski tzn jatobe ehhhhhhh, nie moglismy sie z mezem napatrzec aha! nie pytaj o zdjecia wzielam z domu aparat, cale 8 godzin ladowalam w pracy baterie i w koncu zapomnialam go zabrac na budowe cos tam pstryknelam komórką, ale nie mam kabelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Nareszcie!! Choć już się przyzwyczaiłam do tego dziennikokomentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 20.03.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Fajnie, że znów jest twój dziennik ! Co do kominka- tez jestem za jasnym- w kolorze pozostałych ścian w salonie: czyli ten szary-beż, jednolity - bez faktury. Wyróżnienie- poziomy pas przy szybie kominka- ciemnym kolorem/kamieniem. Do tego np jakiś ornament na ścianie kominkowej- w tym ciemniejszym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 20.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A co do kolorystyki- widzę, że celujesz w "natural" -szarosci, szare brązy, oliwka i teak- bardzo ładne zestawienie. Postaram się coś poszukać w tej konwencji http://www.livingathome.de/wohnen_einrichten/wohnwelten/images/db/428/ww200701032.jpghttp://www.farbqualitaet.de/Trends/aw2005/images/room_tr3_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.03.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 witaj variuss stanelo na tym ze sciana kominkowa bedzie w strukt tynku cholera nie chce mi sie tej sciany wyprowadzac na gładko piekne te wnetrza wkleilas, prosze o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 20.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 i jeszcze bo concept http://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/Inspiration1/INDIVI/MILJEU/I-M-X168-0282-BH-1079-276-1.JPG http://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/Inspiration1/QUATTRO/MILJEU/QU-M-AR33-4400-6020-WOMAN.JPG http://www.boconcept.pl/Files/Billeder/BC/Inspiration1/OCCA/DINING%20MILJEU/OC-M-WE-641-131016-BG-B.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Pardon,że tutaj, ale to są w 100% moje klimaty. właśnie ostatnio doszłam do takiego wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.03.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Pardon,że tutaj, ale to są w 100% moje klimaty. właśnie ostatnio doszłam do takiego wniosku. tzn moge miec nadzieje ze bedziesz moim czestym gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 jestem Twoim częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts