variuss 20.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Pardon,że tutaj, ale to są w 100% moje klimaty. właśnie ostatnio doszłam do takiego wniosku. jeżeli chodzi o te fotki z bo concept to też w 100% moje klimaty: jasno, lekko, naturalne kolory, proste formy tylko te ich cenyyyyyyyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.03.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ceny w boconcept są chore. Wiem, że mnie nie stać, ale na dodatki i inne pierdoły to czasem można się skusić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 chore - to fakt ale takich bombowych mebli na każdym rogu się nie dostanie. zwłaszcza kanapy mnie rajcują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Samych radosnych chwil Malmucku http://www.mouserunner.net/anne_geddes/index_content/anne_geddes_preview_2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jesuuuuu Malmuc piękna podłoga!!! Co to? że jatoba to wiem ale napisz coś więcej. plisss...cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 dzięki EFILO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jesuuuuu Malmuc piękna podłoga!!! Co to? że jatoba to wiem ale napisz coś więcej. plisss...cudo! toż sie zmartwilam ze nikt nic wczoraj nie zauważył Jatoba, dokladnie juz polakierowana, ale Panowie po ulozeniu, na drugi dzien wczyscili wszystko i czyms jeszcze posmarowali, kurcze nie pamietam jednym uchem wpadło drugim wypadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 21.03.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jak pięknie u Ciebie! Wszystko wygląda świetnie: i schody, i podłogi, i drzwi i kuchnia, i w ogóle i w szczególe. Naprawdę - pełen szacun. Bardzo się cieszę, że Dziennik wrócił - można sobie szybciutko te wszystkie cuda obejrzeć, rozmarzyć się, ewentualnie dostać ataku serca z wrażenia. Pozdrawiam bardzo wielkanocnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jak pięknie u Ciebie! Wszystko wygląda świetnie: i schody, i podłogi, i drzwi i kuchnia, i w ogóle i w szczególe. Naprawdę - pełen szacun. Bardzo się cieszę, że Dziennik wrócił - można sobie szybciutko te wszystkie cuda obejrzeć, rozmarzyć się, ewentualnie dostać ataku serca z wrażenia. Pozdrawiam bardzo wielkanocnie! dzięki ! jak to jest, że Tobie sie u mnie podoba a ja najchetniej zamieszkalabym u Ciebie to chyba oznacza, ze maruda jestem i niewdzięcznik straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/97.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Piekna ta podloga, to sa panele drewniane czy drewno?? Mam pytanie o lazienke, z jakiej to kolekcji plytki, dojrzalam ja w innym watku Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Piekna ta podloga, to sa panele drewniane czy drewno?? Mam pytanie o lazienke, z jakiej to kolekcji plytki, dojrzalam ja w innym watku Pozdrawiam Marta podłoga jest drewniana a łazienka? domyslam sie ze pytasz o te w brązach, a wiec to jest Baldocer seria Tokio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 tak brazy takie w paseczki co na nich nie widac wlosow ani paprochow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Sliczna ta podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/globepaques006.gif Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła atmosfera była miła, by zajączek uśmiechnięty przyniósł wreszcie te prezenty. WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 mayland sie ciesze okrutnie, że się podoba daggulka , braza dziękuje serdecznie za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.03.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 malmuc nie zajrzałam wcześniej do dziennika - mea culpa podłoga - mózg się lasuje (znaczy czad jak sto pięćdziesiąt) u nas niestety wchodzi w grę tylko Kahrs lub coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 malmuc nie zajrzałam wcześniej do dziennika - mea culpa podłoga - mózg się lasuje (znaczy czad jak sto pięćdziesiąt) dzieki Efilo u nas niestety wchodzi w grę tylko Kahrs lub coś w tym stylu a dlaczego? ogrzewanie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Małgosiu Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym życzy Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts