malmuc 27.03.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 aha ta Jatoba jest jak normalny parkiet tzn pióro-wpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Piękna ta twoja podłoga Tak ciepło się od razu zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Piękna ta twoja podłoga Tak ciepło się od razu zrobiło nooooo dzis sie w koncu dostane do domku wiem ze teak ani nie wycyklinowany, ani nie zaolejowany, ale jak polozylam te kilka kawalkow na podlodze na szarych kaflach to zrobilo sie cieplutko, domowo widze światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Piękna ta twoja podłoga Tak ciepło się od razu zrobiło nooooo dzis sie w koncu dostane do domku wiem ze teak ani nie wycyklinowany, ani nie zaolejowany, ale jak polozylam te kilka kawalkow na podlodze na szarych kaflach to zrobilo sie cieplutko, domowo widze światełko w tunelu łłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja też kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkccccccccccccccceeeeeeeeeee wiosna idzie czy co jakiś mam dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.03.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Gosik super:) slij zdjęcia, niech nam się tez przez chwilę zorbi domowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Z tym teakiem lepiej byc nie mogło. Będize pieknie to razem wygladało. DObry wybór no ale przecież nie mogło byc inaczej Troche żałuję że zrezygnowałam z parkietu przemysłowego merbau ale niestarczyłoby kasiorki na to Moze za kilka lat go położę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ja tez mam dzis humor raz - piątek! dwa- swieci słonce ! trzy-mam plan za miesiąc sie wprowadzic ! cieszę sie dziewczyny strasznie i oczywiscie pochwale sie efektami jeszcze bardziej ciesze sie ze przetrzymalam decyzje o podlogach i kupilam ten teak, fakt ze robocizna droga, ale jakos sie to pouklada US juz kaske zwrócił nie bedzie zle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 28.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hej tak się cieszę twoim szczęściem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (...) trzy-mam plan za miesiąc sie wprowadzic ! (...) łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 28.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.03.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 malmuc coraz śliczniej swoją drogą to dobrze że Ci się nie udało włamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Czy elewacja bedzie taka jak na wizualizacji czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 malmuc coraz śliczniej swoją drogą to dobrze że Ci się nie udało włamać tez tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.03.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Czy elewacja bedzie taka jak na wizualizacji czy coś innego? na razie temat elewacji odsunelismy na bok co oznacza, ze wciąż akyualna jest wersja tyn (biały/szarawy) i deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 malmuca na elewacji planujesz dwa kolory tynku czy jeden? Pytam bo u mnie kolorystyka podobna tyle że drewna już tam nie wciskam bo będzie jeszcze metal i architekt nam powiedziała że co za dużo to niezdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.03.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 malmuc a na elewacji planujesz dwa kolory tynku czy jeden? Pytam bo u mnie kolorystyka podobna tyle że drewna już tam nie wciskam bo będzie jeszcze metal i architekt nam powiedziała że co za dużo to niezdrowo. bryła garazu bedzie ciemna, wrecz grafitowa sam dom bedzie bardzo jasny (biały, złamana biel, zrobilabym szaray ale obawiam sie ze zleje sie z oknami) i nad tym jasnym tynkiem poziome deski modrzewiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 29.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 No ładnie ta podłoga wygląda... bardzo ładnie. A jak łączyłaś płytki z parkietem, jakaś listwa, silikon, czy jeszcze inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Też bym chętnie gdzieś walnęła grafit ale nasza bryła pod tym względem jest beznadziejna. A co do białego - Rezi ma altweiss. Nad takim się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 podłoga teakowa bardzo ładna, tez na pewno sobie pierdykne jakis parkiet przemyslowy. U ciebie super wyszedl w polaczeniu z gresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.03.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 No ładnie ta podłoga wygląda... bardzo ładnie. A jak łączyłaś płytki z parkietem, jakaś listwa, silikon, czy jeszcze inaczej? dziękuję łączyłam korkiem efilo nie wiem jeszcze na co sie zdecyduje, ten tynk u Reziego to jest taki biały ciepły, prawda? nie wiem wlasnie jakim kolorem zlamac te biel, zeby pasowalo do grafitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts