Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No ładnie ta podłoga wygląda... bardzo ładnie. :)

A jak łączyłaś płytki z parkietem, jakaś listwa, silikon, czy jeszcze inaczej?

dziękuję :)

łączyłam korkiem

efilo nie wiem jeszcze na co sie zdecyduje, ten tynk u Reziego to jest taki biały ciepły, prawda?

nie wiem wlasnie jakim kolorem zlamac te biel, zeby pasowalo do grafitu :roll:

ja mam na oku kolor Africa ceresitu

Irma

znalazłam tylko w jednym miejscu ale on taki ciemnawy :roll:

A złamanego szarym sie boję że będzie wyglądał jak... usyfiony. Zwłaszcza że ja na Śląsku mam zamiar budować. :oops:

Na 99% zdecyduję się na farbę Lotusan więc muszę zobaczyć ich paletę :-?

ja tez mam dzis humor :D

raz - piątek!

dwa- swieci słonce !

trzy-mam plan za miesiąc sie wprowadzic !

dziś za to znów brzydko...

brak słońca i leje...

ale jak się cieszę, że Ty też wkrótce się przeprowadzisz!

w końcu po wielu trudach i u Ciebie widać efekty końcowe.

Trzymam kciuki, żeby wypaliła ta przeprowadzka za miesiąc. To już niedługo :p :p :p :p :p

Zobacz wykończenie tego kominka

http://bp3.blogger.com/_3Bh88c-hf7M/R5Rokh_PXGI/AAAAAAAAEtI/15dKem5Frco/s400/07_d%27arcyjones.jpg

widziałam te wnetrza kominek mnie zachwycił, ale to są duże przestrzenie, wysokie i do tego te oooooooookna

jak pojawiła się podloga w jadalni i salonie jestem zdania ze kominek musi byc jasny, ja nie mam otwartych duzych przestrzeni, nie moge sobie pozwolic na tak duze ciemne sciany, na cale szczescie parter jest bardzo jasny i to w tej chwili najbardziej mi sie w moim domu podoba :D

duuuuuuuuze okna

które pewnie bede przeklinac podczas mycia

łączyłam korkiem

Ja jeszcze podrążę, bo to dla mnie ważny temat :)

Czy to był korek w płynie, czy po prostu pasek korka? W jaki sposób to uzupełniałaś?

Czy mogłabym poprosić o jakąś fotkę tego łączenia, samego łączenia w powiększeniu, bo chciałabym zobaczyć z bliska jak to wygląda?

Jesteśmy teraz na etapie podłóg, płytki już są niedługo będziemy kłaść panele i też musimy się zdecydować na jakieś połączenie, także byłabym niezmiernie dżwięczna... :D

pozdrawiam

Aneta

łączyłam korkiem

Ja jeszcze podrążę, bo to dla mnie ważny temat :)

Czy to był korek w płynie, czy po prostu pasek korka? W jaki sposób to uzupełniałaś?

Czy mogłabym poprosić o jakąś fotkę tego łączenia, samego łączenia w powiększeniu, bo chciałabym zobaczyć z bliska jak to wygląda?

Jesteśmy teraz na etapie podłóg, płytki już są niedługo będziemy kłaść panele i też musimy się zdecydować na jakieś połączenie, także byłabym niezmiernie dżwięczna... :D

pozdrawiam

Aneta

Aneto to jest pasek 5 mm korka wlozony pomiedzy plytki i parkiet, w tej chwili jest nierowny, jeszcze nieprzyciety. Jak bede na budowie postaram sie zrobic jakies fotki.

Aneto zmartwie Cię, nie połączysz korkiem paneli z płytkami. Panele to podłoga pływajaca. Ona się poprostu rusza. Minimalnie ale jednak. Jest wiele fajnych mozliwości łączenia tego przejścia ale drewna z płytkami. Niestety z doświadczenia i z obserwacji wiem już, że jedynie listwy wchodzą w grę :(