malmuc 29.03.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 podłoga teakowa bardzo ładna, tez na pewno sobie pierdykne jakis parkiet przemyslowy. U ciebie super wyszedl w polaczeniu z gresem. ciesze sie bardzo, ze sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 No ładnie ta podłoga wygląda... bardzo ładnie. A jak łączyłaś płytki z parkietem, jakaś listwa, silikon, czy jeszcze inaczej? dziękuję łączyłam korkiem efilo nie wiem jeszcze na co sie zdecyduje, ten tynk u Reziego to jest taki biały ciepły, prawda? nie wiem wlasnie jakim kolorem zlamac te biel, zeby pasowalo do grafitu ja mam na oku kolor Africa ceresitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Africa powiadasz ide zobaczyć malmuc - no on taki śmietankowaty chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Irma znalazłam tylko w jednym miejscu ale on taki ciemnawy A złamanego szarym sie boję że będzie wyglądał jak... usyfiony. Zwłaszcza że ja na Śląsku mam zamiar budować. Na 99% zdecyduję się na farbę Lotusan więc muszę zobaczyć ich paletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.03.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 jak cos znajdziecie to wklejcie prosze kolorki jasnych elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 africa jest taka smietankowa włsnie, jest kilka odcieni w tym ciemny, ale mi chodzi o najjasniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.03.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 africa jest taka smietankowa włsnie, jest kilka odcieni w tym ciemny, ale mi chodzi o najjasniejszy rozumie ze to sie komponuje z grafitem bedzisz oprocz okien, dachowki miec jakies grafitowe elemnty na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 malmuca Ty chcesz mieć grafitowy ten element z płaskim dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.03.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 malmuc a Ty chcesz mieć grafitowy ten element z płaskim dachem? noooooo to jest garaz, bedzie ciemny, chodzi mi po glowie naprawde ciemna popiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 29.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 malmuc wielkie dzięki za ten zlew i namiar na sklep internetowy. Udało Ci się rozświetlić , no może nie światełko ale promyczek świeczki. Małymi kroczkami byle do przodu, a ja chcę już mieszkać a tu końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.03.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ja tez mam dzis humor raz - piątek! dwa- swieci słonce ! trzy-mam plan za miesiąc sie wprowadzic ! dziś za to znów brzydko... brak słońca i leje... ale jak się cieszę, że Ty też wkrótce się przeprowadzisz! w końcu po wielu trudach i u Ciebie widać efekty końcowe. Trzymam kciuki, żeby wypaliła ta przeprowadzka za miesiąc. To już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Zobacz wykończenie tego kominkahttp://bp3.blogger.com/_3Bh88c-hf7M/R5Rokh_PXGI/AAAAAAAAEtI/15dKem5Frco/s400/07_d%27arcyjones.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.03.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Zobacz wykończenie tego kominka http://bp3.blogger.com/_3Bh88c-hf7M/R5Rokh_PXGI/AAAAAAAAEtI/15dKem5Frco/s400/07_d%27arcyjones.jpg widziałam te wnetrza kominek mnie zachwycił, ale to są duże przestrzenie, wysokie i do tego te oooooooookna jak pojawiła się podloga w jadalni i salonie jestem zdania ze kominek musi byc jasny, ja nie mam otwartych duzych przestrzeni, nie moge sobie pozwolic na tak duze ciemne sciany, na cale szczescie parter jest bardzo jasny i to w tej chwili najbardziej mi sie w moim domu podoba duuuuuuuuze okna które pewnie bede przeklinac podczas mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 31.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 z teakiem- rewelka !!!!od razu sie zrobiło tak domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 31.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No ładnie ta podłoga wygląda... bardzo ładnie. A jak łączyłaś płytki z parkietem, jakaś listwa, silikon, czy jeszcze inaczej? dziękuję łączyłam korkiem Ja jeszcze podrążę, bo to dla mnie ważny temat Czy to był korek w płynie, czy po prostu pasek korka? W jaki sposób to uzupełniałaś? Czy mogłabym poprosić o jakąś fotkę tego łączenia, samego łączenia w powiększeniu, bo chciałabym zobaczyć z bliska jak to wygląda? Jesteśmy teraz na etapie podłóg, płytki już są niedługo będziemy kłaść panele i też musimy się zdecydować na jakieś połączenie, także byłabym niezmiernie dżwięczna... pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.03.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No ładnie ta podłoga wygląda... bardzo ładnie. A jak łączyłaś płytki z parkietem, jakaś listwa, silikon, czy jeszcze inaczej? dziękuję łączyłam korkiem Ja jeszcze podrążę, bo to dla mnie ważny temat Czy to był korek w płynie, czy po prostu pasek korka? W jaki sposób to uzupełniałaś? Czy mogłabym poprosić o jakąś fotkę tego łączenia, samego łączenia w powiększeniu, bo chciałabym zobaczyć z bliska jak to wygląda? Jesteśmy teraz na etapie podłóg, płytki już są niedługo będziemy kłaść panele i też musimy się zdecydować na jakieś połączenie, także byłabym niezmiernie dżwięczna... pozdrawiam Aneta Aneto to jest pasek 5 mm korka wlozony pomiedzy plytki i parkiet, w tej chwili jest nierowny, jeszcze nieprzyciety. Jak bede na budowie postaram sie zrobic jakies fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Aneto zmartwie Cię, nie połączysz korkiem paneli z płytkami. Panele to podłoga pływajaca. Ona się poprostu rusza. Minimalnie ale jednak. Jest wiele fajnych mozliwości łączenia tego przejścia ale drewna z płytkami. Niestety z doświadczenia i z obserwacji wiem już, że jedynie listwy wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A jak to się przycina? Ktoś gdzieś pisał o usupełnianiu korkiem w płynie. Jakieś to łatwiejsze mi się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Chyba najprościej stolarskim heblem lub nożykiem. Korek jest dość miękki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 aaa śliczna podłoga!!!!!!!!!! piękny ten teak i ogóle zawsze podobała mi się koncepcja podłogi przemysłowej. zazdroszczę. ślicznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts