editta 08.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 malmuc pewnie tak zapracowana że nie ma czasu dziennika uzupełnić. takie rzeczy się robi na bieżąco a nie co dwa lata bo w końcu będzie dziennik reaktywacja III ta reaktywacja to chyba był błąd ty mnie nie nenerwuj a zdjęcia z przygotowania jajeczniczki to gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 błąd? proszę sobie tak nawet nie żartować. przynajmniej mamy na co czekać z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 błąd? proszę sobie tak nawet nie żartować. przynajmniej mamy na co czekać z zapartym tchem że niby na te jajecznice ? kurcze nie mam na nic czasu po co dziennik, jak on jest kwartalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 malmuc, Ty sobie z nas nie żartuj ! My tak czekali(ły)śmy na ten dziennik ... Jaki kwartalnik ? Dziennik nie może być - oki, tygodnik nie - spoko, ale miesięcznik musi być!!! hihi, albo coś nieregularnego ... ale nie za rzadko, nie kwartalnik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 to zbyt ciekawa lektura, żeby ją tak rzadko móc poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 nazwijmy to periodykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.04.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 śmiejcie się śmiejcie a moja scianke strukturke chceta widzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 śmiejcie się śmiejcie a moja scianke strukturke chceta widzieć? ja chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja!chcemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no ba... ja też chcem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja!chcemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja!chcemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 śmiejcie się śmiejcie a moja scianke strukturke chceta widzieć? A cóż to za pytanie? CHCEEEEEEEMYYYYYYYY !!!!!!! Byłam nawet przed sekundką w dzienniku, że może już?, ale gdzietam! cicho tam! strukturki brak! Więc jeszcze raz i głośniej: CHCEEEEEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 śmiejcie się śmiejcie a moja scianke strukturke chceta widzieć? A cóż to za pytanie? CHCEEEEEEEMYYYYYYYY !!!!!!! Byłam nawet przed sekundką w dzienniku, że może już?, ale gdzietam! cicho tam! strukturki brak! Więc jeszcze raz i głośniej: CHCEEEEEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !! aha, widze ze ludzie chcom no to ide wrzucic ale mam jedno i do tego jeszcze sciana mokra oj chyba se nagrabilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No moja droga WYszło super Czekam na koloroek i efekt końcowy Witaj w Klubie Tynkujących Kobiet Ja robię taką nad płytkami w łazience na górze Zamierzam "czesać" skrobaczką do szyb samochodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Cześc MalmucA możesz zapodać tą ścianę z dalszej perspektywy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Myslalam ze ta strukturka bedzie wieksza stąd moje wczesniejsze obawy o efekt na dosyc sporej powierzchni. Mnie starczyło sił na kolumny Sciane kominkową wykonał mój uzdolniony małżonek (chyba minął sie z powołaniem ). Rom na razie nie mam innego zdjecia, tzn cos jest ale z daleka juz tak nie widac tej strukturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No moja droga WYszło super Czekam na koloroek i efekt końcowy mayland masz jakies materialy co sie z tym teraz robi? gruntuje i maluje chyba pedzlem, tak mysle zastanawiam sie jak to pomalowac zeby strukturka byla ladnie widoczna, a nie zapackana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Lateksowe farby dobrze kryją i nie ma zacieków. Potem dałabym na to Delfina Atlasa (tego do zabezpieczania fug). Zabezpieczy, leciutko nabłyszczy (minimalnie pod swiatło), wygładzi powierzchnie i zrobi taką przyjemna w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts