kaśka maciej 10.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Fajny ten sztruksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Lateksowe farby dobrze kryją i nie ma zacieków. Potem dałabym na to Delfina Atlasa (tego do zabezpieczania fug). Zabezpieczy, leciutko nabłyszczy (minimalnie pod swiatło), wygładzi powierzchnie i zrobi taką przyjemna w dotyku. chce dac lateksowa Tikkurile, ale zastanawiam sie czy moze lepiej dac optive 20 satynową (ona jest przeznaczona do lazienek, kuchni i np pokoi moich dzieci ) i wtedy ten atlas bylby zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Fajny ten sztruksik na zdjeciu faktycznie jak sztruksik, ale tak naprawde to jes czesane wycieraczką i lekko przejechane szpachelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allanah 10.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 piekny dom, piękne wnętrza, gratulujębardzo mi się podoba ta ścianamogę prosić o przepis na taka strukturęczy to jest jakaś specjalna zaprawa nalozona? i jaką wycieraczką czesane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Lateksowe farby dobrze kryją i nie ma zacieków. Potem dałabym na to Delfina Atlasa (tego do zabezpieczania fug). Zabezpieczy, leciutko nabłyszczy (minimalnie pod swiatło), wygładzi powierzchnie i zrobi taką przyjemna w dotyku. chce dac lateksowa Tikkurile, ale zastanawiam sie czy moze lepiej dac optive 20 satynową (ona jest przeznaczona do lazienek, kuchni i np pokoi moich dzieci ) i wtedy ten atlas bylby zbędny. WYstarczy. Ja amm robione betoniki tą farbą. DObrze pokryła, jest idealnie. Jeden raz pomalowane wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 piekny dom, piękne wnętrza, gratuluję bardzo mi się podoba ta ściana mogę prosić o przepis na taka strukturę czy to jest jakaś specjalna zaprawa nalozona? i jaką wycieraczką czesane? dziękuję za komplementy jesli chodzi o zaprawe to kręcilismy sie koło specjalnie przeznaczonych do takich efektów mas i tynków strukturalnych, ale stanelo na tym ze kupilsmy CEKOL i kawałek plastikowej wycieraczki. Na zagruntowaną wczesniej sciane nakłada sie szpachlą przygotowana gładź a nastepnie wycieraczką przesuwal po scianie, a zeby zlagodzic te rowki, tą sama szpachlą która nakladal gładz znow delikatnie gładzi (oczywiscie poziomo w naszym przypadku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 w sklepie OMAN znalezlismy tez kawalek wycieraczki przyklejony do gąbki, to narzedzie było przeznaczone do robienia roznych maziajow na swiezo pomalowanej scianie. Zrobie zdjecie i pokaze jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Lateksowe farby dobrze kryją i nie ma zacieków. Potem dałabym na to Delfina Atlasa (tego do zabezpieczania fug). Zabezpieczy, leciutko nabłyszczy (minimalnie pod swiatło), wygładzi powierzchnie i zrobi taką przyjemna w dotyku. chce dac lateksowa Tikkurile, ale zastanawiam sie czy moze lepiej dac optive 20 satynową (ona jest przeznaczona do lazienek, kuchni i np pokoi moich dzieci ) i wtedy ten atlas bylby zbędny. WYstarczy. Ja amm robione betoniki tą farbą. DObrze pokryła, jest idealnie. Jeden raz pomalowane wystarczyło. mayland, to sie chyba maluje pędzlem co? ta farba jest dosyc gesta, nie wiem czy powinnam ją taką zostawic czy moze rozcienczyc wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ich sie raczej nie rozcieńcza. Pędzlem będzi ełatwiej pokryć. Choć rowki nie są głębowie to i miękki wałek je powinien pokryć. Zobaczycie czym bedzie wygodniem nanosić i to wybierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.04.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 malmuc witaj, wracam do Ciebie po poradkę Juz Cie nie chcę męczyć na maila to publicznie popróbuję Pokazywałąs mi kiedys blaty do łazienki - teraz jestem na etapie wyboru baterii i nie wiem jaka mam do umywalki wybrać. Pamiętam, że miałaś chyba podobne umywalki do mojej, więc moje pytanie brzmi - jaka długość wylewki w baterii do takiej umywalki. Oglądam sobie w necie (tam niestety czasem można coś taniej zneleźć... ) i widze że sa takie krótsze (jakies 11 cm) i większe. Kilka mi isę spodobało ale akurat te mniejsze i nie wiem czy nie będa za krótkie, na co zwrócić uwagę????? (możesz u mnie odpowiedzieć, bo w tym mętliku jeszcze zapomnę... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 malmuc witaj, wracam do Ciebie po poradkę Juz Cie nie chcę męczyć na maila to publicznie popróbuję Pokazywałąs mi kiedys blaty do łazienki - teraz jestem na etapie wyboru baterii i nie wiem jaka mam do umywalki wybrać. Pamiętam, że miałaś chyba podobne umywalki do mojej, więc moje pytanie brzmi - jaka długość wylewki w baterii do takiej umywalki. Oglądam sobie w necie (tam niestety czasem można coś taniej zneleźć... ) i widze że sa takie krótsze (jakies 11 cm) i większe. Kilka mi isę spodobało ale akurat te mniejsze i nie wiem czy nie będa za krótkie, na co zwrócić uwagę????? (możesz u mnie odpowiedzieć, bo w tym mętliku jeszcze zapomnę... :/ to jest moja http://www.megalazienki.pl/pictures/products/big/63_0.jpg http://www.megalazienki.pl/pictures/products/big/63_4.gif bylam przyzwyczajona ze wylewka ma znacznie wiekszy zasięg, wiec gdybym miala kiedys je zmienic to wlasnie tak zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.04.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 o,dzięki. To Twoja jest jeszcze krótsza ale za to wyższa. Ale przyjrzałam się i widzę że Twoje umywalki inne jednak - moje mają rant i otwór w umywalce nic tylko się z umywalka przejść po sklepach a tak oglądając te baterie widze tez jeszcze jeden szczegół - czasem mają ten element ostatni (to z sitkiem) prosto w dół a czasem pod kątem. Coś mi się wydaje że im bardziej pod kątem tym większy zasięg i może to od tego zależy a nie od długości wylewki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 sitko pod skosem duzo daje, ale tak naprawde jesli odkrecisz wody tylko troche to strumien i tak jest skierowany w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ładniutki ten sztruksikna jaki kolor planujesz go pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ładniutki ten sztruksik na jaki kolor planujesz go pomalować? na ten najladnieszy tzn najladniejszy zaraz po szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 10.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 pomarańczowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 malmuc, ale super ze Cie znalalzlam. Gdzies mi kiedys umknelas. Fajny domek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 malmuc, ale super ze Cie znalalzlam. Gdzies mi kiedys umknelas. Fajny domek. Pozdrawiam dziekuje bardzo dorbie widze ze obecnie mamy taki sam "stół kuchenny" prawda, że sie sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.04.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 pomarańczowy? nie biały chociaz teskni mi sie za pomarancza i chyba walne ja w gabinecie bo mnie te eukaliptus wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 malmuc, ale super ze Cie znalalzlam. Gdzies mi kiedys umknelas. Fajny domek. Pozdrawiam dziekuje bardzo dorbie widze ze obecnie mamy taki sam "stół kuchenny" prawda, że sie sprawdza ? Identyko! Ale krzeselka takiego nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts