marekmarian 12.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ha! coraz bardziej mi sie podoba..... a ta elewacja i ten teak, to dla mnie duza inspiracja. Myslalem o teak'u na podlodze i scianie ale we wnece prysznicowej, nie na podlodze w ogolnych pomieszczeniach.... koniecznie prosze o fotki juz po wykonczeniu a elewacja, bliska mi (poza kierunkiem desek) i tu tez bardzo mnie ciekawi jak to wyjdzie . zapowiada sie wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 wklejam scianke-strukrurke takie cos jest na całej scianiekominkowej od strony jadalni i na kolumnach http://images29.fotosik.pl/192/ca2fbb6e659a2cd7med.jpg malmuc super!!!! pomimo twoich tysięcznych rozterek w całym tym urządzaniu, a może włąśnie dzięki nim, wybierasz te najlepsze opcje podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 malmuc, masz może zdjęcia z kolejnych etapów wykonywania tego sztruksika? Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.04.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 marekmarian, editta dziękuję za komplementy Tomka postaram sie coś pozbierac i mały przewodnik zmontować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ścianka strukturka super no, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.04.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 witaj malmuc wędrując od Irmy.. dopiero teraz poczytałam Twój dziennik, dom bardzo mi się spodobał, cały zamysł też.. piękna jest podłoga, schody i ten kominek.. chciałam dopytać- kominek jest dwustronny? tzn. szybki na przestrzał? i proszę podaj namiar na schody.. będę wpadać do Was i trzymam kciuki, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Haj kobieto Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 a gdzie to się podziewamy??znowu przerwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.04.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ups nie wiedzialam, ze ktoś zagląda Piątka miło mi, że domek sie podoba namiary na schody : http://www.perfectschody.pl kominek jest dwustronny i z kazdej ma zupełnie inne wykonczenie, tzn nie zupelnie ma bo wciąż nie wiem jakim materialem (kamien, plytka) mam go wykonczyc i chyba w takim stanie zamieszkamy, moze mnie cos w koncu natchnie miko Aniu no przerwa jest bo finiszujemy no i komputer padl , poszedl do odzyskania danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 malmuc, jak wykończeniowka to poproszę o więcej zdjęć Lubię być zaskakiwana piękną fakturą na ścianie, albo....? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Malmuc, my tu na zdjęcia czekamy... no i pogłaskałaś tą podłogę?? Ja moją też głaskałam w saloniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.04.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 no i gdzie te drzwi, światełka, parkiet...... gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Tak to jest. Czekamy, czekamy, a tu malmuc zajrzała, pochwaliła się, smaku narobiła, zmieniła tytuł dziennika i znów uciekła ...Malmuc, wracaj ... z fotkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Malmuc dawno mnie nie było a w dzienniczku przybył tylko jeden wpis Co z tymi zdjęciami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Hejka Małgosiu Jak tam przedszkolaczek???? Daje radę? Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Hej Malmuc co to za milczenie he??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.04.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 HEJ! zabiegani jestesmy okropnie, wszyscy którzy sie "wykończyli " wiedzą, że duperele, które należy zrobić wyskakują jak grzyby po deszczu Komputer wciąż nieczynny, ale juz wkrótce odzyskam swoje zdjecia i coś pokażę Hejka Małgosiu Jak tam przedszkolaczek???? Daje radę? Pozdrawiam kasia przdszkolak jest nie do zdarcia , od paru dni babcia juz nie skarzy sie na wnuka a skarzyla sie, ze nie da sie maluch z przedszkola wyciągnąć, robił straszny cyrk jak miał wysc do domu, w koncu ktos mógłby sobie pomyslec co my temu dziecku w domu robimy Wczoraj wzielam urlop na zalatwienie kilku waznych spraw i min. bylam w nowej szkole i przedszkolu. Mam nadzieje, ze będzie im tam dobrze. Samo przedszkole robi super wrazenie bo jest bardzo jasne, wybudowane na podstawie koła, dzieci z sali mają wyjscie na piekny taras a z tarasu na plac zabaw, a do tego bliskie sąsiedztwo lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Malmuc duże to przedszkole? Dużo dzieci tam chodzi???A jakie wrażenie sprawiają panie przedszkolanki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.04.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Malmuc duże to przedszkole? Dużo dzieci tam chodzi??? A jakie wrażenie sprawiają panie przedszkolanki?? Przedszkole jest małe, a przez swoj zabawny okrągły kształt sprawia wrazenie bardzo przyjaznego. Poniewaz akurat w przedszkolu odbywały sie zajecia, nie chcialam pzreszkadzac i pooglądałam sobie przez drzwi co sie dzieje natomiast rozmawialam z Paniami od obsługi, bardzo sympatyczne kobitki i od razu te mieszkające w moim sąsiedztwie zapewniły, ze jesli z jakis pwodów bede miala problem z odebraniem dzieci na czas mam zadzwonic, a one wtedy zabiorą je ze sobą i podprowadzą do domu. W przedszkolu jest ok 50 maluszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 z tego co mowisz to można byc spokojnym Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts