Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

ha! coraz bardziej mi sie podoba..... a ta elewacja i ten teak, to dla mnie duza inspiracja.

Myslalem o teak'u na podlodze i scianie ale we wnece prysznicowej, nie na podlodze w ogolnych pomieszczeniach.... koniecznie prosze o fotki juz po wykonczeniu :)

a elewacja, bliska mi (poza kierunkiem desek) i tu tez bardzo mnie ciekawi jak to wyjdzie . zapowiada sie wspaniale.

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wklejam scianke-strukrurke

takie cos jest na całej scianiekominkowej od strony jadalni i na kolumnach

http://images29.fotosik.pl/192/ca2fbb6e659a2cd7med.jpg

malmuc super!!!! pomimo twoich tysięcznych rozterek w całym tym urządzaniu, a może włąśnie dzięki nim, wybierasz te najlepsze opcje 8) podoba mi się bardzo

:D witaj malmuc

:D :D wędrując od Irmy.. :wink:

dopiero teraz poczytałam Twój dziennik,

dom bardzo mi się spodobał, cały zamysł też..

piękna jest podłoga, schody i ten kominek..

chciałam dopytać- kominek jest dwustronny? tzn. szybki na przestrzał?

i proszę podaj namiar na schody..

będę wpadać do Was i trzymam kciuki,

powodzenia :D

ups :oops:

nie wiedzialam, ze ktoś zagląda :roll:

Piątka miło mi, że domek sie podoba :)

namiary na schody : http://www.perfectschody.pl

kominek jest dwustronny i z kazdej ma zupełnie inne wykonczenie, tzn nie zupelnie ma bo wciąż nie wiem jakim materialem (kamien, plytka) mam go wykonczyc :roll:

i chyba w takim stanie zamieszkamy, moze mnie cos w koncu natchnie :lol:

miko Aniu no przerwa jest bo finiszujemy :)

no i komputer padl :-? , poszedl do odzyskania danych :(

HEJ!

zabiegani jestesmy okropnie, wszyscy którzy sie "wykończyli " wiedzą, że duperele, które należy zrobić wyskakują jak grzyby po deszczu :-?

Komputer wciąż nieczynny, ale juz wkrótce odzyskam swoje zdjecia i coś pokażę :wink:

Hejka Małgosiu :D

Jak tam przedszkolaczek????

Daje radę?

Pozdrawiam kasia

przdszkolak jest nie do zdarcia :lol: , od paru dni babcia juz nie skarzy sie na wnuka :roll:

a skarzyla sie, ze nie da sie maluch z przedszkola wyciągnąć, robił straszny cyrk jak miał wysc do domu, w koncu ktos mógłby sobie pomyslec co my temu dziecku w domu robimy :oops: :lol:

Wczoraj wzielam urlop na zalatwienie kilku waznych spraw i min. bylam w nowej szkole i przedszkolu. Mam nadzieje, ze będzie im tam dobrze. Samo przedszkole robi super wrazenie bo jest bardzo jasne, wybudowane na podstawie koła, dzieci z sali mają wyjscie na piekny taras a z tarasu na plac zabaw, a do tego bliskie sąsiedztwo lasu.

Malmuc duże to przedszkole? Dużo dzieci tam chodzi???

A jakie wrażenie sprawiają panie przedszkolanki??

Przedszkole jest małe, a przez swoj zabawny okrągły kształt sprawia wrazenie bardzo przyjaznego. Poniewaz akurat w przedszkolu odbywały sie zajecia, nie chcialam pzreszkadzac i pooglądałam sobie przez drzwi co sie dzieje :)

natomiast rozmawialam z Paniami od obsługi, bardzo sympatyczne kobitki i od razu te mieszkające w moim sąsiedztwie zapewniły, ze jesli z jakis pwodów bede miala problem z odebraniem dzieci na czas mam zadzwonic, a one wtedy zabiorą je ze sobą i podprowadzą do domu. W przedszkolu jest ok 50 maluszków.