Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

zaradna babeczka z Ciebie :D

ja cała (chociaz przynam szczerze ze z tego stresu miałam po lewej stronie klatki piersiowej czułam mocny ból). i az tak sie nie przejmuj..szkoda zdrowia :roll:

durna baba jestem co?

zeby sie tak przejmowac?

cała droge 80km, mówiłam sobie:

co ja głupia sie wyrwałam? co mi odbiło żeby samej po to ustrojstwo jechac?

zaraz sie rozwale, albo kogoś rozwale :roll:

ja sie chyba starzeję :-? gadam do siebie :-? jakies nerwobóle :-?

Ja sie pytam jak dotrwac do konca budowy ?

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

brawo malmuc :D a jak sprawa kuchni? temat zamknięty? :wink:

Oj Editta :( znów mam milion wątpliwosci

powiedzialam mojemu architektowi o tych szafkach w kuchni, troche sie zdziwił że mam wątpliwosci co do tych szafek. To prawda ze nawet zwiekszał te przestrzen pomiedzy oknami by bylo miejsce na szafki, to górne okno ma poprostu doswietlac kuchnie.

Poza tym mój plan: fronty bielony dab i popielate-grafitowe blaty został zmącony. Nie pytaj co mi chodzi po głowie, bo chodzi mi po tej zakutej łepetynie jakies sto różnych pomysłów. Wkleje dzis fotki pomieszczen bo scianki juz urosły :lol:

hmmm ja bym to skwitował dość dosadnie.... ktoś "prosty" może tylko tak stwierdzić... wystarczy powiedzieć że dom jest nie w moim stylu.. no nie? Np. ten dom nie jest w moim stylu bo ja lubie wjeskie klimaty ale jako człowiek mający troche zmysłu ... yyyy no nie ważne... widze że z niego bedzie coś!

ciekaw jestem strasznie tych okien - tylko pamietaj że z domu w takim sytlu może zrobić straszydło - broń cie panie boże....!!!!!! :lol: :lol:

no to okienka sie robia, wczoraj firma od rolet zawiozła je od firmy od okien. Tam panowie zainstaluja prowadnice na ramach, a na budowie juz tylko skrzynki. Ja to sie obawiam jak beda wygladac okna w kuchni. Najlepiej wygladalyby fix-y i to w waskich ramach. Bedzie jednak fix + RU no i tu sie boje tych proporcji szyba a PVC? Pieciokomorowe okna to jednak ta rama juz spora jest :roll:

A niech tam, pierwsza ci pogratuluję zamknięcia 8) :lol: 8)

Też jestem po mękach wyboru okien i rolet, i wiem jaka to ulga w końcu podjąć decyzję,

ja na moje będę jeszcze czekać ponad miesiąc :evil: ,

Jaką masz dachówkę , czy domino ?

dzieki halszka.ka :lol:

dobrze to ujelas "męka wyboru okien i rolet"

nie wiem czy powinnam sie tak wychylac bo kominy sa niewyprowadzone :roll:

domino to mi sie jedynie marzyło :-? mam koramica antracyt

Pozdrawiam