kasia w 22.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To fajnie Małgosiu, że tak pozytywnie młody wkręcił się w przedszkole....Z tego co piszesz to miejscówka przefajna, ten kształt i lasek w pobliżu.... BOSKO Pozdróweczkikasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.04.2008 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jestem dobrej myśli chciałabym jakis wolny dzien wygospodarowac i zabrac tam dzieci jeszcze przed przeprowadzką. Jutro mam montaż drzwi i mam nadzieje, ze dojadą dzis do mnie klameczki z mebelków niezbedny jest jeszcze stół i krzesla do jadalni, wyspac sie moge na wykładzinie, ale zjesc posiłek to juz nie bardzo przeprowadzka nie powinna byc specjalnie skomplikowana, okazuje sie ze mnostwo rzeczy bede musiala kupic (w koncu wyprowadzam sie od mamy wiec korzystalismy wspolnie z wielu rzeczy) takie duperele jak deska do prasowania, zelazko, mikser, czajnik to wszystko musze kupic, tylko kto ma teraz kase na te przyrządy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.04.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Cześć cześć mayland Ty chyba teraz najlepiej czujesz moje rozterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kanapki, jedzenie z barów, padanie na poduszke późno w nocy, dzieci mówiące do sciany, nerwy i spiecia....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.04.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kanapki, jedzenie z barów, padanie na poduszke późno w nocy, dzieci mówiące do sciany, nerwy i spiecia....? padanie na tzw pysk - JEST dzieci mówiące do ściany -JEST nerwy i spięcia - JEST jedzenie z barów- NIE na całe szczescie dba o nas moja mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Halo, halo! Ale tu sie dzieje, przeprowadzka tuz tuż - super! Małgosiu, chyba nie dostałaś mojej odpowiedzi jakiś czas temu kilka PW nie wyszlo ode mnie wogóle, mocno szwankuje ta poczta muratorowa jak znajde chwilke to odpiszę Ci maila pokaz koniecznie drzwi i światełka wybrałas juz stół i krzesła do jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.04.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Halo, halo! Ale tu sie dzieje, przeprowadzka tuz tuż - super! Małgosiu, chyba nie dostałaś mojej odpowiedzi jakiś czas temu kilka PW nie wyszlo ode mnie wogóle, mocno szwankuje ta poczta muratorowa jak znajde chwilke to odpiszę Ci maila pokaz koniecznie drzwi i światełka wybrałas juz stół i krzesła do jadalni? nooooooo co tak długo milczałaś nie dostałam żadnej poczty od Ciebie , moze lepiej pisz na ten adres na wp pokaze, pokaze jak sie domowy komputer naprawi a na razie najbardziej podoba mi sie cena stołu z IKEI http://www.ikea.com/PIAimages/73905_PE190684_S4.jpg Bjursta, tak sie wlasnie zastanawiam czy wybrac kolor zblizony do teaku czy moze ciemny, a moze jasny? są jeszcze oklieny http://www.ikea.com/PIAimages/67535_PE181365_S3.jpghttp://www.ikea.com/PIAimages/73896_PE190678_S3.jpghttp://www.ikea.com/PIAimages/73900_PE190681_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Malmuc ja chyba kupie ten stół :lol: Narazie to jedyny jaki mamy w planie zakupić bo nic innego nam w oczy nie wpadło Praktycznie juz bym go kupiła ale ..... no własnie....... kolor! CIemny jest troche za ciemny do nas i nie wiem co zrobić. Cena jest rewelacyjna i wykonanie też bardzo dobre. Stół wyglada bardzo ładnie w rzeczywistości. Jest prosty i naprawdę wart tych pieniędzy. Waham sie czy bedzie do mnie pasował z tym ciemnym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.04.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 mayland a ten miodowy? tez nie bedzie pasowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.04.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 i to krzesełko mi sie widzi http://www.ikea.com/PIAimages/20682_PE101342_S4.jpg ale jesli to krzesło to tylko ten kolor stołu http://www.ikea.com/PIAimages/73900_PE190681_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Bardzo jestem ciekawa jak Twój parkiet się prezentuje Opis w dzienniku jest wyśmienity. Pochwaliłaś się klamkami, a gdzie drzwi do nich? Ale może faktycznie klamki ważniejsze Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Bardzo jestem ciekawa jak Twój parkiet się prezentuje Opis w dzienniku jest wyśmienity. Pochwaliłaś się klamkami, a gdzie drzwi do nich? Ale może faktycznie klamki ważniejsze Pozdr parkiet schnie drzwi wlasnie sie montują i małż twierdzi ze wyglądają swietnie, ale zeby nie bylo tak slodko drzwi lazienkowe odjezdzają do wymiany poniewaz fabryka w zlym kierunku polozyla fornir jednym slowem jest normalnie tzn cos musialo byc nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja też zaczynam już myśleć, że spaprana robota jest w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 24.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 mal;muc ja tez bede kupowala ten stol tylko owalny bardzij pasuje do mojej jadalni , ja sie skusze na ten miodowy kolor(dab) kolezanka ma go juz pare lat i bardzo zadowolona jest z niego , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 mal;muc ja tez bede kupowala ten stol tylko owalny bardzij pasuje do mojej jadalni , ja sie skusze na ten miodowy kolor(dab) kolezanka ma go juz pare lat i bardzo zadowolona jest z niego , Ja sie jeszcze zastanawiam nad rozmiarem, ale na 99,99% bedzie to wlasnie stół z tej serii no i mam jeszcze problem z krzeslami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja myślę o tym najwiekszym stole. Te same krzesła Roger ale w ciemnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 http://www.ikea.com/PIAimages/66414_PE179328_S4.jpga te krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 no właśnie jeszcze te krzesła biore pod uwage, a nawet w wersji białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 będziemy wszystkie miec identyczne jadalnie miałam ten sam zestaw na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts