Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

:o :o :o

widzę że wstąpiłam do jadalnianego klubu :lol:

u nas stół i krzesła już - od wczoraj - stoją w jadalni

krzesła Roger własnoręcznie skręciłam wczoraj cztery,

dwa zostały na dziś,

a małżonek ...wował i skręcił stół Bjursta

krzesła takie jak pokazała Irma podobały mi się może bardziej ,

ale u m. nie przeszły :-?

a drzwi to kiedy pokażesz :roll:

:o :o :o

widzę że wstąpiłam do jadalnianego klubu :lol:

u nas stół i krzesła już - od wczoraj - stoją w jadalni

krzesła Roger własnoręcznie skręciłam wczoraj cztery,

dwa zostały na dziś,

a małżonek ...wował i skręcił stół Bjursta

a jaki kolor wzielas?

mozesz wstawic zdjecia? :D

krzesła takie jak pokazała Irma podobały mi się może bardziej ,

ale u m. nie przeszły :-?

no patrz, u mnie jest podobnie :roll:

a drzwi to kiedy pokażesz :roll:

aaaa wkrótce, wkrótce :lol:

Irma napisał:

zdjecia pokaz. Ja np. prawie łazienek nie widzialam...

jak to nie widzialas? w komentarzach chyba sporo wkleilam

ale nigdy nie widzialam z lampkami i ze wszystkim zawsze tylko w trakcie robienia...ale jeszcze przejrze raz komentarze, moze cos mi umknęło... :oops:

Irma napisał:

zdjecia pokaz. Ja np. prawie łazienek nie widzialam...

jak to nie widzialas? w komentarzach chyba sporo wkleilam

ale nigdy nie widzialam z lampkami i ze wszystkim zawsze tylko w trakcie robienia...ale jeszcze przejrze raz komentarze, moze cos mi umknęło... :oops:

nie nie nie szukaj, faktycznie nie ma zdjecia z lustrem ;)

a lampki nad lustro wciąż nie mam :-?

Ja mam jeszcze jeden taki prosty stół na oku. Krzesła tapicerowane, węższe ale wyższe. Mogą mi zorbić w różnych wybarwieniach, także w palisandrze, który by mi chyba najbardziej pasował. No i stół po rozłożeniu ma 3m. Komplet stół i 8 krzeseł to koszt ok. 2500zł. Cena do zaakceptowania. Waham się. Narazie musze liczyc kasiorkę i zobaczyc ile zostanie po elewacji i podbitce :roll:

Ja mam jeszcze jeden taki prosty stół na oku. Krzesła tapicerowane, węższe ale wyższe. Mogą mi zorbić w różnych wybarwieniach, także w palisandrze, który by mi chyba najbardziej pasował. No i stół po rozłożeniu ma 3m. Komplet stół i 8 krzeseł to koszt ok. 2500zł. Cena do zaakceptowania. Waham się. Narazie musze liczyc kasiorkę i zobaczyc ile zostanie po elewacji i podbitce :roll:

a gdzie?

kto?

podaj namiary, zdjecia

Tutaj:

http://www.allegro.pl/item347264985_duzy_wygodny_stol_prezydent_krzesla_producent.html

Maja różne tapicerki i wybarwienia. Ja chciałabym chyba palisander z szarą, gładką melanżową tapicerką. Mogłyby krzesła nie mieć tych prześwitów w trójkąt na górze ale nie jest źle. Stół robią powiększony do 3m. Doliczają za powiekszenie 320zł. Cały komplet powieksozny z transportem mam za 2570zł. Dostawa 2-3 tygodnie. Przychodzi w całości, nie trzeba skręcać. Krzesła mają dość szerokie siedzisko, zasłaniajace drewniany stelaż. Wydają się być wygodne. Stół jest prosty, bez ozdóbek. :roll:

Tutaj:

http://www.allegro.pl/item347264985_duzy_wygodny_stol_prezydent_krzesla_producent.html

Maja różne tapicerki i wybarwienia. Ja chciałabym chyba palisander z szarą, gładką melanżową tapicerką. Mogłyby krzesła nie mieć tych prześwitów w trójkąt na górze ale nie jest źle. Stół robią powiększony do 3m. Doliczają za powiekszenie 320zł. Cały komplet powieksozny z transportem mam za 2570zł. Dostawa 2-3 tygodnie. Przychodzi w całości, nie trzeba skręcać. Krzesła mają dość szerokie siedzisko, zasłaniajace drewniany stelaż. Wydają się być wygodne. Stół jest prosty, bez ozdóbek. :roll:

stół ok, ale krzesła...

straszne kluchy...