malmuc 25.04.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 będziemy wszystkie miec identyczne jadalnie miałam ten sam zestaw na myśli noooo nie przypadkiem odwiedzamy sie w dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 25.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 widzę że wstąpiłam do jadalnianego klubu u nas stół i krzesła już - od wczoraj - stoją w jadalni krzesła Roger własnoręcznie skręciłam wczoraj cztery, dwa zostały na dziś, a małżonek ...wował i skręcił stół Bjursta krzesła takie jak pokazała Irma podobały mi się może bardziej , ale u m. nie przeszły a drzwi to kiedy pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzień DobryNo no jak już stoły i krzesła się kupuję to przeprowadzka musi być tuż tużMałgoś kiedy ta uroczysta chwila nastąpi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 widzę że wstąpiłam do jadalnianego klubu u nas stół i krzesła już - od wczoraj - stoją w jadalni krzesła Roger własnoręcznie skręciłam wczoraj cztery, dwa zostały na dziś, a małżonek ...wował i skręcił stół Bjursta a jaki kolor wzielas? mozesz wstawic zdjecia? krzesła takie jak pokazała Irma podobały mi się może bardziej , ale u m. nie przeszły no patrz, u mnie jest podobnie a drzwi to kiedy pokażesz aaaa wkrótce, wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzień Dobry No no jak już stoły i krzesła się kupuję to przeprowadzka musi być tuż tuż Małgoś kiedy ta uroczysta chwila nastąpi?? już za chwileczke, juz za momencik.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zdjecia pokaz. Ja np. prawie łazienek nie widzialam...a kiedy bedziecie miec drewno na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzień Dobry No no jak już stoły i krzesła się kupuję to przeprowadzka musi być tuż tuż Małgoś kiedy ta uroczysta chwila nastąpi?? już za chwileczke, juz za momencik.............. ...piatek z pankracym zacznie się kręcić.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zdjecia pokaz. Ja np. prawie łazienek nie widzialam... jak to nie widzialas? w komentarzach chyba sporo wkleilam a kiedy bedziecie miec drewno na elewacji? chyba za rok musimy uporac sie z ogrodzeniem i obejsciem wokol domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Irma napisał: zdjecia pokaz. Ja np. prawie łazienek nie widzialam... jak to nie widzialas? w komentarzach chyba sporo wkleilam ale nigdy nie widzialam z lampkami i ze wszystkim zawsze tylko w trakcie robienia...ale jeszcze przejrze raz komentarze, moze cos mi umknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Irma napisał: zdjecia pokaz. Ja np. prawie łazienek nie widzialam... jak to nie widzialas? w komentarzach chyba sporo wkleilam ale nigdy nie widzialam z lampkami i ze wszystkim zawsze tylko w trakcie robienia...ale jeszcze przejrze raz komentarze, moze cos mi umknęło... nie nie nie szukaj, faktycznie nie ma zdjecia z lustrem a lampki nad lustro wciąż nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 25.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 oto zdjęcia w albumie większe można zobaczyć. a kolor, jak widać, jasny dąb. http://foto3.m.onet.pl/_m/5624c0b2e25641093a2e0a2022f34203,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja mam jeszcze jeden taki prosty stół na oku. Krzesła tapicerowane, węższe ale wyższe. Mogą mi zorbić w różnych wybarwieniach, także w palisandrze, który by mi chyba najbardziej pasował. No i stół po rozłożeniu ma 3m. Komplet stół i 8 krzeseł to koszt ok. 2500zł. Cena do zaakceptowania. Waham się. Narazie musze liczyc kasiorkę i zobaczyc ile zostanie po elewacji i podbitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja mam jeszcze jeden taki prosty stół na oku. Krzesła tapicerowane, węższe ale wyższe. Mogą mi zorbić w różnych wybarwieniach, także w palisandrze, który by mi chyba najbardziej pasował. No i stół po rozłożeniu ma 3m. Komplet stół i 8 krzeseł to koszt ok. 2500zł. Cena do zaakceptowania. Waham się. Narazie musze liczyc kasiorkę i zobaczyc ile zostanie po elewacji i podbitce a gdzie? kto? podaj namiary, zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Tutaj: http://www.allegro.pl/item347264985_duzy_wygodny_stol_prezydent_krzesla_producent.html Maja różne tapicerki i wybarwienia. Ja chciałabym chyba palisander z szarą, gładką melanżową tapicerką. Mogłyby krzesła nie mieć tych prześwitów w trójkąt na górze ale nie jest źle. Stół robią powiększony do 3m. Doliczają za powiekszenie 320zł. Cały komplet powieksozny z transportem mam za 2570zł. Dostawa 2-3 tygodnie. Przychodzi w całości, nie trzeba skręcać. Krzesła mają dość szerokie siedzisko, zasłaniajace drewniany stelaż. Wydają się być wygodne. Stół jest prosty, bez ozdóbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 oto zdjęcia w albumie większe można zobaczyć. a kolor, jak widać, jasny dąb. http://foto3.m.onet.pl/_m/5624c0b2e25641093a2e0a2022f34203,5,19,0.jpg fajny! dzięki powiedz prosze, który to model? czy to jest ten najwiekszy? (w pelnym rozlozeniu 260, czy 220?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Tutaj: http://www.allegro.pl/item347264985_duzy_wygodny_stol_prezydent_krzesla_producent.html Maja różne tapicerki i wybarwienia. Ja chciałabym chyba palisander z szarą, gładką melanżową tapicerką. Mogłyby krzesła nie mieć tych prześwitów w trójkąt na górze ale nie jest źle. Stół robią powiększony do 3m. Doliczają za powiekszenie 320zł. Cały komplet powieksozny z transportem mam za 2570zł. Dostawa 2-3 tygodnie. Przychodzi w całości, nie trzeba skręcać. Krzesła mają dość szerokie siedzisko, zasłaniajace drewniany stelaż. Wydają się być wygodne. Stół jest prosty, bez ozdóbek. stół ok, ale krzesła... straszne kluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 25.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 powiedz prosze, który to model? czy to jest ten najwiekszy? (w pelnym rozlozeniu 260, czy 220?) pozdrawiam to chyba ten największy nie rozłożony ma wymiary 175 x 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie wiem sama co zamówić. Ani jeden ani drugi mnie nie powala Nie wiem czy wogóle kupię bo w każdym coś mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 haj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie wiem sama co zamówić. Ani jeden ani drugi mnie nie powala Nie wiem czy wogóle kupię bo w każdym coś mi nie pasuje a taki? http://www.tylkodrewniane.pl/go/_info/?user_id=9&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts