mayland 25.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Irmo ja mam problem z doborem koloru. Nie wiem jak z tego wybrnę bo pasowałoby coś w takim ciepłym, lekko pomarańczowym ale jednak ciemnym kolorze. Nie wenge i nie za ciemny brąz. Jasny odpada wogóle. A stoły są albo jasne albo b.ciemne. I tu jest pies pogrzebany. Potem dobrać do tego krzesła na których mozna siedzieć kilka godizn to juz wogóle problem. U mnie jadalnia będzie dla domowników ale też dla gości więc nie tylko szybkie posiłki ale i biesiady. Chciałabym, żeby krzesła były przede wszystkim wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Śliczny ten Modern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Stoły i krzesło Marut: http://www.meble.pl/gfx/pl/produkty/16376_3335_futura.jpg http://www.meble.pl/gfx/pl/produkty/16362_3335_aster.jpg Albo taki http://www.meble.pl/gfx/pl/produkty/16387_3335_vega.jpg Takie wybarwienie by mi pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.04.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 mikopiko napisał: haj haj ! Fajny ten stół Irmo, ale ta pieronska IKEA wciąż o polowe tansza i powiem szczerze juz mi sie nic nie chce szukac, a za kilka dni musze gdzies z dziecmi zjesc posilek, bo jak nie to na schodach rozwine obrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 widziałam te ikeowskie stoły na żywo, nawet chciałam taki do siebie, ale mam za mało miejsca, więc kupiliśmy inny (też z Ikea). Jestem bardzo zadowolona, nic się z nim nie dzieje, składa się go i rozkłada super. Cena też była super Myślę, że będziesz zadowolona, bardzo ładnie sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 malmuc napisał: mikopiko napisał: haj haj ! Fajny ten stół Irmo, ale ta pieronska IKEA wciąż o polowe tansza i powiem szczerze juz mi sie nic nie chce szukac, a za kilka dni musze gdzies z dziecmi zjesc posilek, bo jak nie to na schodach rozwine obrus podałam go tylko jako alternatywę. wiesz ja jestem wielką fanką IKEI. Nie uważam, że mebla mają przetrwać 60 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 26.04.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 A znacie to , wygląda ciekawie... http://1.1.1.4/bmi/www.ikea.com/ms/pl_PL/img/130x115/kvartal_130x115_r.jpgmam na myśli zasłony panelowe KVARTAL http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/range/10374/10654/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/range/10374/10702/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 mnie się bardzo podobają, tylko trzeba mieć na to trochę miejsca, ja go nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 09.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 no coraz ładniejszy wasz domek jak tam daszek na zewnatrz , masz juz koncepta jak to zamontowac,czy dalej w sferze poszukiwań rozwiazań.my własnie dzis sonczylismy prace wykonczeniowe w ogrodzie sladów budowy juz niema,hurra. koniec mozna zacząć remontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.05.2008 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Hej! w wariactwie przeprowadzki odstawilismy wszystko co nie dotyczy samego wnetrza domu . Mamy jesze kilka waznych spraw do zrobienia w domu, zeby sie normalnie mieszkalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kupiłaś ten stół i krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.05.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 mayland napisał: Kupiłaś ten stół i krzesła? ehhhh to byl marny wypad do IKEI, stół kupiłam miodowy dąb w najwiekszym rozmiarze, ale co z tego jak krzeseł nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 I jak stół? Spełnił oczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.05.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 mayland napisał: I jak stół? Spełnił oczekiwania? no może byc moze troszke za duzy na moja jadalnie, ale wygodny no i cena fajna mayland u Ciebie tyle sie dzieje, obejscie pięknieje, ja mam wrazenie ze nigdy sie z tej budowy nie wygrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 malmuc, powoli i ogarniesz to wszystko. Spoko, dzielna z Ciebie kobietka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.05.2008 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 nie przesadzajcie odważny to jest mój mąż, ktory zrobil w domu mnostwo rzeczy o ktorych wczesniej nie mial pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzień DobryWpadłem Małgosiu zobaczyc co nowego na Twojej budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 16.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Hej, jakaś tępa jestem czy co, ale nie mogę się doczytać czy to jeszcze przed czy już po? Ja również jestem w klubie stołowników Ikei - a jakże, Bjursta brzozowa największa. Super! Oprócz tego, że się lekko uszkodziła w transporcie chyba, ale zauważyliśmy już po montażu i wyrzuceniu opakowania. No trudno. Czy ktoś wie, dlaczego tylko szwedzi potrafią sklecić prostokątny stół z 4 prostymi nogami? Co w tym takiego trudnego? W polskich sklepach tańszych są same potworne wygibasy, ludwiki naste i rokokoka, a w droższych, to nawet bywają ładne, tylko, ze kosztują fortunę .... I tak, daję zarabiać szwedom "na maksa" - nie wszystko mi się u nich podoba (jakość bywa różna) ale te ceny! Na pewnym etapie budowy, dla inwestorów, tylko jedno ma znaczenie. I wcale nie chodzi tu o sex. Niestety. Pozdrawiam, i czekam na wieści z przeprowadzki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.05.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 jk69 napisał: Hej, jakaś tępa jestem czy co, ale nie mogę się doczytać czy to jeszcze przed czy już po? PO ale zdechla jestem okropnie i po paru dniach euforii mieszkania w nowym domu znow widze ile jeszcze jest do zrobienia, pomalowania itd. jk69 napisał: Ja również jestem w klubie stołowników Ikei - a jakże, Bjursta brzozowa największa. Super! Oprócz tego, że się lekko uszkodziła w transporcie chyba, ale zauważyliśmy już po montażu i wyrzuceniu opakowania. No trudno. Czy ktoś wie, dlaczego tylko szwedzi potrafią sklecić prostokątny stół z 4 prostymi nogami? Co w tym takiego trudnego? W polskich sklepach tańszych są same potworne wygibasy, ludwiki naste i rokokoka, a w droższych, to nawet bywają ładne, tylko, ze kosztują fortunę .... I tak, daję zarabiać szwedom "na maksa" - nie wszystko mi się u nich podoba (jakość bywa różna) ale te ceny! Na pewnym etapie budowy, dla inwestorów, tylko jedno ma znaczenie. I wcale nie chodzi tu o sex. Niestety. Pozdrawiam, i czekam na wieści z przeprowadzki!!!!!!! Bjursta ma wzięcie , ale krzeseł zabrakło i sidzimy na dwóch ogrodowych plastikach, ktore kiedys podobno byly biale bo dzis są prawie czarne , pozyczylam od mamy dwa taborety i wygrzebalam jeszcze jeden taboret ze strychu, na ktorym są slady roznych farb a i sam przedmiot ma chyba z 20 lat . To taki nowoczesny design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts