Irma 30.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no właśnie też miałam napisać, że Ci się fajny wykonawca trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 WY tylko na..... plecy patrzycie A przecież ile w tym Wykonawcy jest skupienia, dokładności.... jak blisko się przysunął by widzieć kazde niedociagniecie, by niwelować kazdą nierówność, by było idealnie.... Ech, kobiety.... nic tylko plecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.05.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 no więć tak pięknie tę scianę "pieścił", ze ja zajęłam sie tylko patrzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dobrze, ze nie zasnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.05.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dobrze, ze nie zasnęłaś wlasnie ze zasnelam tzn dzien wczesniej robilismy kolumny i jak zwykle kolo 3 w nocy zasnelam na siedząco na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.05.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 strukturka nr2 baaardzo piękna. Fajnie, że tak dużo sami robicie, zazdroszczę... Kominek też jest super. bardzo mi się podobają takie płytkie "wnęki nie wnęki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Bardzo ładna i jaka równa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.05.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ha! jeszcze Was zaskoczy moj fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 bardzo ładna szczególnie ta druga strukturka. jak to było robione? (czym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 31.05.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 nie wiem czy te deski sa na pióro wpust, czy z dystansem przykrecane do stelażu, ale jeśli tak to właśnie ja coś takiego planuje patrząc na to, iż okna są niemal zlane z płaszczyzną desek, to chyba to jest bez stelaża... ale trudno powiedzieć. Z tego co pisalem to chyba najważniejsze to dobrze wybrać gatunek drewna i odpowiednio go przygotowac, a wówczas nie powinno być problemów. Przez weekend poszperam w swoich zbiorach i w sieci bo zaczynam już mocno dla siebie kombinować (i architektowi ). Jak coś znajdę, podrzucę. aha. ciekawe dlaczego na górze tej chaty dali narożniki a niżej nie.. może to jest jakaś podpowiedź. trzeba kogoś chyba popytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 31.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 i jeszcze podpytam: 1. to GWC (jesli to gruntowy wymiennik ciepła) - decyzja zapadła w oparciu o jakieś konkretne wyliczenia i czyjeś doświadczenia w ogrzewaniu? ruszyło to już u Was testowo ? 2. fotki teak-parkietu, fotki teak-parkietu (jatoba rzeczywiście wygląda ładnie, zaglądam na nią czasem i zastanawiam się...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.05.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 i jeszcze podpytam: 1. to GWC (jesli to gruntowy wymiennik ciepła) - decyzja zapadła w oparciu o jakieś konkretne wyliczenia i czyjeś doświadczenia w ogrzewaniu? ruszyło to już u Was testowo ? rety tak dawno to bylo, ze nie pamietam analizowalismy rurowy i zwirowy, ten drugi odpadl z powodów technicznych w naszym przyapdku. Mój małżonek wiec wykorzystal wykop pod drenaz, poglebil i umiescil w nim rury. Temat na razie niedokonczony, nie rozprowadzone są jeszcze wszystkie kanaly, nie moge sie wiec wypowiedziec w kwestii "działa/nie działa " 2. fotki teak-parkietu, fotki teak-parkietu (jatoba rzeczywiście wygląda ładnie, zaglądam na nią czasem i zastanawiam się...) teak to bajka, jestem przeszczesliwa ze sie zdecydowalismy. Mam na gorze lakierowaną jatobe, na dole olejowany teak. Dla mnie dół bez porownania lepszy, pomijam fakt co ladniejsze bo to kwestia gustu, ale utrzymanie w czystosci i ten niesamowity kontakt z zywym drzewem, teak jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.05.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 bardzo ładna szczególnie ta druga strukturka. jak to było robione? (czym) hej to tez cekol, a strukturka zrobiona taka palstikowa paca kupiona w markecie budowlanym, ta packa z kazdej strony miala inny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.05.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Cześć Małgoś Co u Ciebie nowego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.06.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć Małgoś Co u Ciebie nowego???? wszystko ok , dziękuje napawam sie ciszą, i widokiem na las zaraz cos jeszcz wrzuce na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Szkoda, ze nie byłas na spotkaniu forum w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.06.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Szkoda, ze nie byłas na spotkaniu forum w Wawie podrzuc link z relacją i fotkami ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Indywidualne relacje są w dziennikach więc trzeba przejrzeć kilka a zbiorowa relacja i fotki są tutaj: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-zjazdu-wklejac-migiem,t132576.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.06.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Indywidualne relacje są w dziennikach więc trzeba przejrzeć kilka a zbiorowa relacja i fotki są tutaj: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-zjazdu-wklejac-migiem,t132576.htm juz obejrzalam gębusie widzę ze lokum bylo poprostu wymarzone na te temperatury panujące na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.06.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć Małgoś Co u Ciebie nowego???? a co u Ciebie solenizancie http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1348.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts