DarioAS 02.06.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.06.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dzień dobry czsec Anula jak tam brzuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 małgosiu muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się tak cichej przeprowadzki pamiętam ile było zamieszania przy wyborze zlewu czy kolorów, a tu tylko tyle mieszkamy???? i nic więcej???? to jak nie ty!! proszę cię uzupełnij dziennik. gdzie inne foteczki!!! parkiet i komnek rewelacja!!! buziaki pozdrawiam oczywiście gratuluję i zazdroszczę okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.06.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 w zasadzie to euforii nie było, chyba jestem z tych co przywiązuja sie do starych smieci , ale problem chyba tkwi w rozstaniu z rodziną generalnie jest ok wiem wiem juz tyle obiecywalam, ze napisze wiecej, ale dobry moment czyli pokojny wieczor nie jest mozliwy z braku netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 To napisz sobie w wordzie a potem przeklej jak będzie net zamiast się tu pokrętnie tłumaczyć I jak Wam się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 w zasadzie to euforii nie było, chyba jestem z tych co przywiązuja sie do starych smieci , ale problem chyba tkwi w rozstaniu z rodziną generalnie jest ok wiem wiem juz tyle obiecywalam, ze napisze wiecej, ale dobry moment czyli pokojny wieczor nie jest mozliwy z braku netu odnoszę wrażenie jakbyś przechodziła depresję poprzeprowadzkową. minie, minie i przyjdzie euforia. poczekam spokojnie na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 04.06.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 w zasadzie to euforii nie było, chyba jestem z tych co przywiązuja sie do starych smieci , ale problem chyba tkwi w rozstaniu z rodziną generalnie jest ok wiem wiem juz tyle obiecywalam, ze napisze wiecej, ale dobry moment czyli pokojny wieczor nie jest mozliwy z braku netu odnoszę wrażenie jakbyś przechodziła depresję poprzeprowadzkową. minie, minie i przyjdzie euforia. poczekam spokojnie na dalsze relacje święta prawda - istnieje taka jednostka depresyjna! Potwierdzam z autopsji - trwa ok. 4-6 tygodni. Podobnie jak ta poporodowa, ma swoje źródło w zachwianiu ustalonego porządku (wprawdzie nie hormonalnego, ale kto wie, może istnieje jakiś hormon "domowości"?), zmęczenia i spadku emocji - czekasz, czekasz a potem jakoś tego czekania brak Na szczęście mija ... Ja również oczekuję zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.06.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja również oczekuję zdjęć! a nie wkleilam nic? ciągle wam mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Boże... w życiu nie myślałam że kiedyś będę tak wyczekiwac depresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.06.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Boże... w życiu nie myślałam że kiedyś będę tak wyczekiwac depresji tia śmiej się śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dzień dobry czsec Anula jak tam brzuszek? rośnie, rośnie powoli staję się coraz szersza i zastanawiam się kiedy przestanę się mieścić w drzwiach.. ale sporty ogródkowe nadal uprawiam zawzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 jk69 ha jak strzeliłam, nieświadomie efilo ja też, ja też DarioAS gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 efilo ja też, ja też Ty masz do tego tak blisko jak ja daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 DarioAS gratuluję dzięki, dzięki tylko chwilami się zastanawiam, czy podołam z dwójką, jak czasem z jednym nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Małgoś Co u Ciebie nowego???? a co u Ciebie solenizancie http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1348.jpg Normalnie wstyd Małgosiu dopiero teraz to zobaczyłem Dziękuję bardzo i pozdrawiam Cię gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.06.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 efilo ja też, ja też Ty masz do tego tak blisko jak ja daleko hi hi kto mnie zna, wie, że to blisko to i lata się ciągnąć może możesz zamieszkać przede mną nie jedna osoba na forum mnie pewnie wyprzedziła dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.06.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 DarioAS gratuluję dzięki, dzięki tylko chwilami się zastanawiam, czy podołam z dwójką, jak czasem z jednym nie mogę... odkupię jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.06.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 DarioAS gratuluję dzięki, dzięki tylko chwilami się zastanawiam, czy podołam z dwójką, jak czasem z jednym nie mogę... odkupię jedno ale można sobie samemu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.06.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 DarioAS gratuluję dzięki, dzięki tylko chwilami się zastanawiam, czy podołam z dwójką, jak czasem z jednym nie mogę... odkupię jedno ale można sobie samemu zrobić niby można ale jakoś tak nie bardzo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.06.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 DarioAS gratuluję dzięki, dzięki tylko chwilami się zastanawiam, czy podołam z dwójką, jak czasem z jednym nie mogę... odkupię jedno ale można sobie samemu zrobić niby można ale jakoś tak nie bardzo wychodzi KTOŚ nad tym czuwa i w odpowiednim momencie wszystko się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts