Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

małgosiu muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się tak cichej przeprowadzki :o :o :o :o :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

pamiętam ile było zamieszania przy wyborze zlewu czy kolorów, a tu tylko tyle mieszkamy???? :roll: :o i nic więcej???? to jak nie ty!!

proszę cię uzupełnij dziennik. gdzie inne foteczki!!! parkiet i komnek rewelacja!!!

buziaki pozdrawiam

oczywiście gratuluję i zazdroszczę okropnie :wink:

w zasadzie to euforii nie było, chyba jestem z tych co przywiązuja sie do starych smieci :roll: , ale problem chyba tkwi w rozstaniu z rodziną :(

generalnie jest ok :)

wiem wiem juz tyle obiecywalam, ze napisze wiecej, ale dobry moment czyli pokojny wieczor nie jest mozliwy z braku netu :-?

odnoszę wrażenie jakbyś przechodziła depresję poprzeprowadzkową. minie, minie i przyjdzie euforia. poczekam spokojnie na dalsze relacje :wink: :lol: :lol:

w zasadzie to euforii nie było, chyba jestem z tych co przywiązuja sie do starych smieci :roll: , ale problem chyba tkwi w rozstaniu z rodziną :(

generalnie jest ok :)

wiem wiem juz tyle obiecywalam, ze napisze wiecej, ale dobry moment czyli pokojny wieczor nie jest mozliwy z braku netu :-?

odnoszę wrażenie jakbyś przechodziła depresję poprzeprowadzkową. minie, minie i przyjdzie euforia. poczekam spokojnie na dalsze relacje :wink: :lol: :lol:

święta prawda - istnieje taka jednostka depresyjna! Potwierdzam z autopsji - trwa ok. 4-6 tygodni. Podobnie jak ta poporodowa, ma swoje źródło w zachwianiu ustalonego porządku (wprawdzie nie hormonalnego, ale kto wie, może istnieje jakiś hormon "domowości"?), zmęczenia i spadku emocji - czekasz, czekasz a potem jakoś tego czekania brak :lol:

Na szczęście mija ... :wink:

Ja również oczekuję zdjęć!