editta 05.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 DarioAS gratuluję dzięki, dzięki tylko chwilami się zastanawiam, czy podołam z dwójką, jak czasem z jednym nie mogę... odkupię jedno ale można sobie samemu zrobić niby można ale jakoś tak nie bardzo wychodzi KTOŚ nad tym czuwa i w odpowiednim momencie wszystko się ułoży buźka jak odczucia na dziś, co tam jeszcze w domku zmieniacie, nad czym pracujecie. napisz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A ja poproszę o instrukcje jak zrobić takie fajne wzorki na ścianach Małgoś miałaś jakieś szablony??? A może cos w necie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 piękne elfy i piękna ściana z autkami ależ zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.06.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A ja poproszę o instrukcje jak zrobić takie fajne wzorki na ścianach Małgoś miałaś jakieś szablony??? A może cos w necie znajdę ciesze sie ze sie podobaja mialam szablonik z autkiem i rybka, a paski kombinowaly sie same na zdjeciu widac farby i tasmę papierową to byly moje narzedzia, a u córki mialam dwa szablony i malowalam laserunkiem z Tikkurili bardzo fajnie to wygląda, elf sprawia wrazenie perłowego cienia i to czy go widac zalezy od tego jak pada swiatlo na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a u córki mialam dwa szablony i malowalam laserunkiem z Tikkurili a skąd miałaś te szablony co to jest ten lasero...coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.06.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a u córki mialam dwa szablony i malowalam laserunkiem z Tikkurili a skąd miałaś te szablony co to jest ten lasero...coś szablony kupilam w sklepi internetowym http://www.szabloneria.pl a o laserunkach poczytasz tu http://www.tikkurila.pl/index.jsp?cid=bajkowy_polysk&hid=1.1.1 zdjecia z tej strony byly moją inspiracja farbe podkladową u córy wybrałam inna i potem miałam zagwózdkę jaki laserunek kupic zeby wyszedl ladny kolor, napisalam wiec zapytanie do eksperta tikkurili jaki kolor laserunku mam kupic do mojej farby, dostalam odpowiedz jaki jest najabrdziej zblizony kolorek i taki kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a u córki mialam dwa szablony i malowalam laserunkiem z Tikkurili a skąd miałaś te szablony co to jest ten lasero...coś szablony kupilam w sklepi internetowym http://www.szabloneria.pl a o laserunkach poczytasz tu http://www.tikkurila.pl/index.jsp?cid=bajkowy_polysk&hid=1.1.1 zdjecia z tej strony byly moją inspiracja farbe podkladową u córy wybrałam inna i potem miałam zagwózdkę jaki laserunek kupic zeby wyszedl ladny kolor, napisalam wiec zapytanie do eksperta tikkurili jaki kolor laserunku mam kupic do mojej farby, dostalam odpowiedz jaki jest najabrdziej zblizony kolorek i taki kupilam Małgoś normalnie mam ochotę Cię wyściskać NA pewno skorzystam jak zrobię córci pokój na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Autka odjazd!! Powiedz jak ty to robiłaś???Przyklejałaś paski??? jakie??? jak??? pliss po kolei!!!! ja też chcę tak zrobić młodemu Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.06.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Super sciana w pokoju synka! super! kolory to zielony niebeski i czarny?Ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Inspiracje z tikurilli i pokój córci bomba. A swoją drogą co przeważyło że perła jest w szablonie a nie na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Autka odjazd!! Powiedz jak ty to robiłaś???Przyklejałaś paski??? jakie??? jak??? pliss po kolei!!!! ja też chcę tak zrobić młodemu Szacun Malmuc przyklejałaś taśmę malarską i malowałaś paski. Potem miedzy paskami malowałaś wzór z szablonu. Czy się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Zapomniałam dodać, ze fajnie wyszło Szkoda, ze moja już taka pannica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.06.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no to pokolei czesc Irma zielony to ten sam co na pozostalych scianach dokupilam niebieski kolorek i brązowy efilo nie dokonczylam jeszcze scian u córy, na wąskiej scianie z oknem bede naklejac, co to bedzie jeszcze nie wiem, mam juz arkusze z klejem, musze tylko cos z nich wyrysowac, wyciąć, nakleic na sciane , pomalowac laserunkiem sciane i odkleic ten papier, czyli technika odwrotnia do pozostalych scian. Mysle ze taki maly element wystarczy, nie chcialam zeby ten pokoj byl bardzo "cukierkowy" mikopiko ta sciana "pasiak" az sie prosila zeby cos z nia innego zrobic, bo jest wysunieta do wew. pokoju syna, córka ma tam swoją garderobę . Kazalam te sciane zostawic w kolorze bialym i kiedys po pracy od 18.00 do 3.00 w nocy kombinowalam. Poziomicą zaznaczalam sobie linie, do nich przykeilam papierowa tasme i malowalam malym waleczkiem. Pomalowalam na calej scianie pewna ilosc paskow, a potem pomiedzy nie domalowywalam ciensze, grubsze w zaleznosci co akurat lepiej pasowalo. Szabloniki sa plastikowe,kupilam dwa: rybke i autko oba sa słodkie nieprawdaż ? martwilismy sie tylko czy mlody nie zechce domalowac kierowcy w kazdym z nich (technika malowania szablonami sciągnieta z szablonerii, czyli przykleic do sciany tasmą i gąbką - myjką ciupanie ) mayland rozgryziesz kazdy temat , patrz ile nauczylysmy sie przy tym naszym urządzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malmuc, bardzo fajne kolory w pokojach. Zdecydowanie nie doceniasz swoich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.06.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malmuc, bardzo fajne kolory w pokojach. Zdecydowanie nie doceniasz swoich możliwości. mów mi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malmuc, bardzo fajne kolory w pokojach. Zdecydowanie nie doceniasz swoich możliwości. mów mi jeszcze to ja Tobie powiem SUPERRRRRR i dzięki za łopatologiczne przekazanie..mam nadzieję, że nie zaginiesz do momentu , gdy ja będę się wyżywać plastycznie i w razie czego pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malmuc, bardzo fajne kolory w pokojach. Zdecydowanie nie doceniasz swoich możliwości. mów mi jeszcze stół i krzesła też super. Bardzo mi się podoba. Może dlatego, że planowałam taki sam zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malmuc widzę, że swobodnie staneły 3 krzesła z jednej strony. Jakbyś miogła zmierzyć, ile miejsca potrzebowały by wsunąć się pod stół? Ciekawe czy moje 3 by się zmieściły? Fajnie wygladają te białe krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.06.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Malmuc widzę, że swobodnie staneły 3 krzesła z jednej strony. Jakbyś miogła zmierzyć, ile miejsca potrzebowały by wsunąć się pod stół? Ciekawe czy moje 3 by się zmieściły? Fajnie wygladają te białe krzesła. dzieki rozumie ze mam zmierzyc odleglosc miedzy nogami? stołu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts