malmuc 06.06.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Irma jeszcze raz dzieki, nawet nie wiesz ile sie mezowi natlumaczylam ze to bedzie pasowac, mam je tylko dzieki temu ze nie bylo innych do wziecia od zaraz mikopiko w razie czego mozesz mnie jeszcze scigac na NK dziendoberek Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Widzę że zdjęć ciąg dalszy. Bomba!!! W pokoju córeczki już jestem zakochana. Chyba zerżnę to zestawienie kolorów - a co tam niech ma cukierkowo. W końcu jest maleńka. Jak podrośnie to sobie sama grzyba jądrowego naklei Jak będziesz wykańczać przy podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.06.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Widzę że zdjęć ciąg dalszy. Bomba!!! W pokoju córeczki już jestem zakochana. Chyba zerżnę to zestawienie kolorów - a co tam niech ma cukierkowo. W końcu jest maleńka. Jak podrośnie to sobie sama grzyba jądrowego naklei Jak będziesz wykańczać przy podłodze? juz wykonczylam tzn pasek z wykladziny , lozeczko jest biale i na razie jeden regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 JAk to pasek z wykładziny???? bo ja nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom Bierzesz wykładzine (reszte która Ci została po ułożeniu) odcinasz długi pasek o szerokości ok. 4 cm i wkładasz w specjalny profil który przytwierdzasz do ściany. Zgadza się malmucku? Czekam na fotaska końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom Bierzesz wykładzine (reszte która Ci została po ułożeniu) odcinasz długi pasek o szerokości ok. 4 cm i wkładasz w specjalny profil który przytwierdzasz do ściany. Zgadza się malmucku? Czekam na fotaska końcowego efektu Dzięki Efilo Teraz już wiem o co chodzi ale nie przypominam sobie żebym coś takiego kiedyś widział. Malmuc może jakieś foty tego wykończenia masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.06.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom Bierzesz wykładzine (reszte która Ci została po ułożeniu) odcinasz długi pasek o szerokości ok. 4 cm i wkładasz w specjalny profil który przytwierdzasz do ściany. Zgadza się malmucku? Czekam na fotaska końcowego efektu efilo lepiej bym tego nie wytłumaczyła u małej są białe profile, a u malego popielate koncowy efekt......... kiedy to bedzie jest tyle do zrobienia, ze nawet nikt nie mysli o firankach, zaslonkach, drzwiczkach do garderoby itd itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.06.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom Bierzesz wykładzine (reszte która Ci została po ułożeniu) odcinasz długi pasek o szerokości ok. 4 cm i wkładasz w specjalny profil który przytwierdzasz do ściany. Zgadza się malmucku? Czekam na fotaska końcowego efektu Dzięki Efilo Teraz już wiem o co chodzi ale nie przypominam sobie żebym coś takiego kiedyś widział. Malmuc może jakieś foty tego wykończenia masz? nie mam, ale zrobię i wkleje, a widziec to napewno widziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 sam nie wiem czy widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale z Ciebie talent wyrazy uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale z Ciebie talent wyrazy uznania ze mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale z Ciebie talent wyrazy uznania ze mnie?? no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale z Ciebie talent wyrazy uznania ze mnie?? no... sam nie wiem czy mam strzelić focha czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no co Ty... żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja to kupię w końcu ten stół do jadalni tylko ten czarny. Przemyślałam i stwierdzam, ze ten wymiar mi wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cześć Małgosiu Pięknie ozdobiłaś ścianę w pokoju Kacperka Super pomysł i świetne kolorki Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no co Ty... żartowałem no, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.06.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Skoro drzwi nie są pomarańczowe to jakie? Widać jedną piętnastą ale i tak są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Skoro drzwi nie są pomarańczowe to jakie? Widać jedną piętnastą ale i tak są super jak to jakie - przecież widać że pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts