Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Czesc wszystkim :)

drzwi to jasny orzech, ponoć :lol:

a wstawka owszem metalowa, w lazienkowych jest pionowa szyba

z tym ze na dzien dzisiejszy drzwi nie ma bo poszly do reklamacji numer 2 :-?

Kasiu Kasperkowi sciana sie bardzo podoba, chcialam zobaczyc jego mine kiedy wejdzie do pokoju, no i na całe szczescie buzka byla rozesmiana :D

mayland zapomnialam zmierzyc stół :oops:

Ale Ty masz zdolnego męża...ja mojego raczej do bardziej precyzyjnej roboty nie dopuszczam...

Tak myślę sobie, że to daje sporo luzu, świadomość, że samemu coś się umie zrobić w domu. Zawsze jakby co można "fachofcowi" powiedzieć żegnaj na zawsze...

Ale Ty masz zdolnego męża...ja mojego raczej do bardziej precyzyjnej roboty nie dopuszczam...

Tak myślę sobie, że to daje sporo luzu, świadomość, że samemu coś się umie zrobić w domu. Zawsze jakby co można "fachofcowi" powiedzieć żegnaj na zawsze...

w zasadzie to my nie wiemy czy potrafimy cos zrobic :lol:

nigdy wczesniej nie bawil sie w tynki strukturalne,murarke itp,

jego praca to biurko i komputer, a wiec kompletnie obce są mu zabawy w budowanie, chociaz chociaz podobno jako dziecko z klocków potarfil zbudowac wszystko :lol:

no i nieźle rysuje, tak wiec jakies zdolnosci manulane posiada :wink:

w kazdym razie tez mial pietra jak sie za balustrade zabieral bo kazal mi sie modlic :lol:

nie, no teraz to już wiecie, że potraficie :)

Natomiast my urządzaliśmy się już tyle razy, że wiem na pewno czego mój kochany mąż z całą pewnością nie umie :)

Jakby mu przyszło robić balustradę, to sam papież by nie pomógł...ale za to ma wiele innych zalet :wink:

Macie wiele super inspiracji w swoim domku. Mam dwa pytania. Czy schody gdzies zamawialiscie w jakiejs firmie, bardzo podobają się mojej żonie,ile kosztowały? I drugie pytanie - co to za podłoga na korytarzu na górze?

Pozdrawiam

dziękuje za komplementy :D

schody zamawialismy tutaj http://www.perfectschody.pl

natomiast podloga na gorze to kupowany w OBI parkiet Jatoba, juz polakierowany, deseczki byly przeroznej dlugosci, nawet do 2 m.

no zabrał sie zabrał, ale bał sie pierońsko :lol:

on nie nalezy do osób, które uważaja, ze kazda robota to "pikuś" a gdyby miał zbyt luzackie podejscie pewnie bym go do tej roboty nie dopuscila :lol: :wink:

malmuc głębokie pokłony dla męża, nie łatwa sprawa takie piękne rzeczy tworzyć, jak się w tych tematach nie obraca.

ładniutkie drzwi, a co było z nimi nie tak :roll:

Znalazłam drewienko na taras. Wklejam, może się przyda

http://www.houseimages.net/images/houses/IT/IT-57031-02/IT-57031-02-b-e1-220.jpg

co tam jest na górze :-?