Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

Malmulc się zamyka :o :lol:

I to globalnie jakoś tak - okienno/bramowo!

Składam serdeczne życzenia na nowej drodze życia!

I dopraszam się zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to nie pierwsze szare okna (w realu) na tym forum???????????

Nie muszę dodawać, że za oknami tęsknię ogromnie!

A - i wyrazy uznania dla bohaterskiej postawy w sprawie kominkowej!

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

humor minął :-?

czekam na meza,nie pamietam kiedy byl tak wk$%^&*( :evil:

wzielam urlop i jutro jade z nim na budowe, mam nadzieje ze bedzie lepiej, dzis kolesie na 5 sztuk okien dobrze wsadzili 2, reszte pomylili : pietro z parterem (chodzi o okucia antywywazeniowe), nie przywiezli odpowiednich skrzynek do odpowiednich okien, upaprali pasek od rolety pianką montazową i w ogole ponoc ciągle musiał ich upominac bo kotwy luzno sadowili i inne takie tam. Poniewaz sam mial jeszcze cos do roboty oczywiscie nic nie zrobil, tylko latal od jednych do drugich i upominal. W koncu sie wkurzył i zadzwonil do szefa, jutro ma koles byc i osobiscie pilnowac roboty,upaprany pasek wymienic, a tych dzisiejszych panow nie chce widziec. :evil: :evil: :evil:

Balam sie tego montazu okien strasznie, tyle sie naczytalam o partaczach, no i widac ze i mnie nie ominelo :(

2 okna! a jest ich w sumie 20 sztuk!

mamy brac 10 dni urlopu zeby ich pilnowac ??? :o

a najlepiej zeby jeszcze zwołać całą rodzine i obstawic kazde okno

odwrócisz sie na sekunde a te dziady zaraz kombinują :evil: :evil:

no nic czekam na meza juz wyobrazam sobie w jakim stanie przyjedzie :roll:

czyzby sie zaczeło?

czy tak juz bedzie do przeprowadzki?

stres

nerwy

stres

nerwy?????

brama super, gratuluje!

u nas bedzie pewnie bardzo podobna i tez ma się "zgrać" z drewnem na elewacji - ciekawe czy sie uda

pozdrawiam goraco !!!!

:D

Okna - pięknie - tzn. po zbliżeniu tak sądzę! I na swoim miejscu oraz w całości, co - boirąc pod uwagę zachowanie Panów monterów - jest także sukcesem!!!!!!

Brama - pięknie - i wydaje mi się, że po dobraniu drewna odp. będzie nadal pięknie!!!!!!!!!!

PS: czy ktoś mnie może oświecić co dokładnie robił Pan, który się - cytuję - smarał? Tak sobie wymyśliłam, że miał katar i był jedocześnie rozmarzony - no i z tego pomieszania stanów - wpadł w tę malmulcową szybę? A może smaranie się ma coś wspólnego ze :oops: smyraniem ????

Brama - pięknie - i wydaje mi się, że po dobraniu drewna odp. będzie nadal pięknie!!!!!!!!!!

tak tak tak czytam uważnie i jest mi lepiej, coraz lepiej :)

PS: czy ktoś mnie może oświecić co dokładnie robił Pan, który się - cytuję - smarał? Tak sobie wymyśliłam, że miał katar i był jedocześnie rozmarzony - no i z tego pomieszania stanów - wpadł w tę malmulcową szybę?

no dobra to tlumacze :D

Pan nie ma kataru, tak raczej mysle :-?

to taki typ ludzia co bez przerwy pluje i smara raz lewa a raz prawa dziurka , bleeeeeeeeeeeeee :x

juz myslalam ze wcisne mu te drewniane kotwy w kichol :evil:

A może smaranie się ma coś wspólnego ze :oops: smyraniem ????

Ło matko :o

chyba bym oszalała :evil:

facet co smara :-?

i sie smera po .........

no dobra, nazwijmy to przyrodzenie :oops: :oops: :oops:

No co ci będę dużo gadać :-?

no piękne te okna, piękne :-?

a ta minka, to stąd że ja takich nie będę miała :-?

W życiu bym kiedyś nie pomyślała, że tak będę się zachwycać szarym kolorem :roll: :o :lol:

Ja tez nigdy nie myslalam, ze takie bede miec okna, w zyciu nie widzialam domu z takimi oknami poza jakims budynkiem biurowym czy handlowym :)

ciesze sie ze sie podobają :D

halszka jakie masz okna? albo jakie one będą?

świrecz ty tu umnie w komentarzach, a ja w tym czasie podglądam Twój dziennik :wink:

troche sie smieje i troche nie bo jeszcze patałachy se nie poszły, maja do poprawki okno w sypialni, chyba ich tą poziomicą stłuke na kwasne jablko, nie wiedzą dziady do czego to słuzy? :evil:

jesli chodzi o elewacje to mniej wiecej tak to bedzie

http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4343219_1024.ts1158349419177.jpg

jestem zaskoczona brama tzn wydawalo mi sie ze to bedzie okropniascie duza powierzchnia, a wyglada dobrze

Ojojoj :D

No to są w końcu te wymarzone, wyczekane okna w kolorze szarości :D

I powiem Ci, że do Tego domu żadne inne nie pasowały by tak jak te szare właśnie. Tak w ogóle to bardzo oryginalny ten wasz domek będzie. Taki inny niż wszystkie.

Trzymaj się Malmuc cieplutko i odpocznij troszkę :D

Pozdrawiam kasia

Hej, hej - pozdrawiam Frakcję Szarych Okien :)

Z satysfakcją odnotowuję, że frakcja się powiększa i nawet zyskuje poklask wśród niedawnych wrogów

Zwalczam małe przeziębienie - początki grypy, ale mam plan się wybrać i spojrzeć osobiście na te cuda

No i nieodmiennie zadroszczę kolejnego zakończonego etapu :)