jk69 12.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Malmulc się zamyka I to globalnie jakoś tak - okienno/bramowo! Składam serdeczne życzenia na nowej drodze życia! I dopraszam się zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy to nie pierwsze szare okna (w realu) na tym forum??????????? Nie muszę dodawać, że za oknami tęsknię ogromnie! A - i wyrazy uznania dla bohaterskiej postawy w sprawie kominkowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.03.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 humor minął czekam na meza,nie pamietam kiedy byl tak wk$%^&*( wzielam urlop i jutro jade z nim na budowe, mam nadzieje ze bedzie lepiej, dzis kolesie na 5 sztuk okien dobrze wsadzili 2, reszte pomylili : pietro z parterem (chodzi o okucia antywywazeniowe), nie przywiezli odpowiednich skrzynek do odpowiednich okien, upaprali pasek od rolety pianką montazową i w ogole ponoc ciągle musiał ich upominac bo kotwy luzno sadowili i inne takie tam. Poniewaz sam mial jeszcze cos do roboty oczywiscie nic nie zrobil, tylko latal od jednych do drugich i upominal. W koncu sie wkurzył i zadzwonil do szefa, jutro ma koles byc i osobiscie pilnowac roboty,upaprany pasek wymienic, a tych dzisiejszych panow nie chce widziec. Balam sie tego montazu okien strasznie, tyle sie naczytalam o partaczach, no i widac ze i mnie nie ominelo 2 okna! a jest ich w sumie 20 sztuk! mamy brac 10 dni urlopu zeby ich pilnowac ??? a najlepiej zeby jeszcze zwołać całą rodzine i obstawic kazde okno odwrócisz sie na sekunde a te dziady zaraz kombinują no nic czekam na meza juz wyobrazam sobie w jakim stanie przyjedzie czyzby sie zaczeło? czy tak juz bedzie do przeprowadzki? stres nerwy stres nerwy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 12.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 serdeczne wyrazy współczucia , łączę się w bólu i $^%$#@*&(#$ ale zobaczysz, będzie dobrze a jak nie, to tylko skrzyknij forumową ekipę, damy im popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 12.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A to dranie!Myślę, ze jak jutro pojawi się szef, to robota pójdzie lepiej! A limit partaczy i naciągaczy każdy z nas ma do "wykorzystania" - może Twój właśnie się wyczerpał? Czego życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.03.2007 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A to dranie! Myślę, ze jak jutro pojawi się szef, to robota pójdzie lepiej! A limit partaczy i naciągaczy każdy z nas ma do "wykorzystania" - może Twój właśnie się wyczerpał? Czego życzę! oby oby jutro jak wróce z placu boju złożę kolejny meldunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 brama super, gratuluje! u nas bedzie pewnie bardzo podobna i tez ma się "zgrać" z drewnem na elewacji - ciekawe czy sie uda pozdrawiam goraco !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ach ta Edzia co my bysmy bez niej zrobili, dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 14.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czy Edzia czyta wszystkie posty? Malmuc brame masz fajną. Ostanio widziałam szarą. Też była fajna , tzn. powalała z nóg....., ale czego się nie robi dla mężczyzn - prawda? Daj fotki z oknami. Bardzo jestem ciekawa . Pewnie jest juz slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 malmuc chyba nadal leży rozmarzona na swoim tarasie brama luuuuuuuuks, czekamy na okna :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.03.2007 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 malmuc chyba nadal leży rozmarzona na swoim tarasie brama luuuuuuuuks, czekamy na okna :wink: opalam sie fotki juz ida, momento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 15.03.2007 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Okna - pięknie - tzn. po zbliżeniu tak sądzę! I na swoim miejscu oraz w całości, co - boirąc pod uwagę zachowanie Panów monterów - jest także sukcesem!!!!!! Brama - pięknie - i wydaje mi się, że po dobraniu drewna odp. będzie nadal pięknie!!!!!!!!!! PS: czy ktoś mnie może oświecić co dokładnie robił Pan, który się - cytuję - smarał? Tak sobie wymyśliłam, że miał katar i był jedocześnie rozmarzony - no i z tego pomieszania stanów - wpadł w tę malmulcową szybę? A może smaranie się ma coś wspólnego ze smyraniem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 15.03.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No co ci będę dużo gadać no piękne te okna, piękne a ta minka, to stąd że ja takich nie będę miała W życiu bym kiedyś nie pomyślała, że tak będę się zachwycać szarym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.03.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Brama - pięknie - i wydaje mi się, że po dobraniu drewna odp. będzie nadal pięknie!!!!!!!!!! tak tak tak czytam uważnie i jest mi lepiej, coraz lepiej PS: czy ktoś mnie może oświecić co dokładnie robił Pan, który się - cytuję - smarał? Tak sobie wymyśliłam, że miał katar i był jedocześnie rozmarzony - no i z tego pomieszania stanów - wpadł w tę malmulcową szybę? no dobra to tlumacze Pan nie ma kataru, tak raczej mysle to taki typ ludzia co bez przerwy pluje i smara raz lewa a raz prawa dziurka , bleeeeeeeeeeeeee juz myslalam ze wcisne mu te drewniane kotwy w kichol A może smaranie się ma coś wspólnego ze smyraniem ???? Ło matko chyba bym oszalała facet co smara i sie smera po ......... no dobra, nazwijmy to przyrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.03.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No co ci będę dużo gadać no piękne te okna, piękne a ta minka, to stąd że ja takich nie będę miała W życiu bym kiedyś nie pomyślała, że tak będę się zachwycać szarym kolorem Ja tez nigdy nie myslalam, ze takie bede miec okna, w zyciu nie widzialam domu z takimi oknami poza jakims budynkiem biurowym czy handlowym ciesze sie ze sie podobają halszka jakie masz okna? albo jakie one będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 leje poprostu.... malmuc nie denerwuj sie tylko też sie już z tego śmiej . dobrze że to juz za wami bo z tego co piszesz "extra" ekipa.... Okna mmm super! kolor super!!! czy na elewacji przewidujesz jakieś drewno? brama też sie extra prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.03.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 świrecz ty tu umnie w komentarzach, a ja w tym czasie podglądam Twój dziennik troche sie smieje i troche nie bo jeszcze patałachy se nie poszły, maja do poprawki okno w sypialni, chyba ich tą poziomicą stłuke na kwasne jablko, nie wiedzą dziady do czego to słuzy? jesli chodzi o elewacje to mniej wiecej tak to bedzie http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4343219_1024.ts1158349419177.jpg jestem zaskoczona brama tzn wydawalo mi sie ze to bedzie okropniascie duza powierzchnia, a wyglada dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 cud, miód, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 cud, miód, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ojojoj No to są w końcu te wymarzone, wyczekane okna w kolorze szarości I powiem Ci, że do Tego domu żadne inne nie pasowały by tak jak te szare właśnie. Tak w ogóle to bardzo oryginalny ten wasz domek będzie. Taki inny niż wszystkie. Trzymaj się Malmuc cieplutko i odpocznij troszkę Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 18.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Hej, hej - pozdrawiam Frakcję Szarych Okien Z satysfakcją odnotowuję, że frakcja się powiększa i nawet zyskuje poklask wśród niedawnych wrogów Zwalczam małe przeziębienie - początki grypy, ale mam plan się wybrać i spojrzeć osobiście na te cuda No i nieodmiennie zadroszczę kolejnego zakończonego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts