Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Malmuc slicznie sie u Ciebie zrobilo-ale czemu tak malo zdjec???

ehhh od netu odcieta jestem :-? , no i leniwa troche :oops:

I jaką zmywarke w końcu kupiłaś?

CO wymysliłaś w Waszej sypialni? Jak wygląda?

mayland wiesz, ze Ci ufam :D , kupilam te sama co Ty i jk69

no chyba cos cykne i wstawie z sypialni, łóżko malm z Ikea, lampki te same co u Ciebie czyli krzyk mody w kazdym nowym domu :lol:

aaaaa sprawilam se poduszeczki i narzute :)

editta ty wstawisz zdjecie to i ja wstawię :wink:

zartuje

Fajna ta narzuta :lol: Ja narazie nie kupowałam narzuty bo mam starą z poprzedniego mieszkania i póki co narazie nie zmienię.

A wiesz co, te lampki to mam pomysł na nie. Na tym szkle można za pomocą szablonu i lakieru lub farby olejnej wyczarować jakieś wzory np. ornamencik jakiś lub chińskie litery czy co innego :wink: :lol: Moze sie pobawię jak mnie najdzie ochota. Zawsze można zmyć rozpuszczalnikiem :lol:

Szukam też ławki do sypialni ażurowej żeby postawić przy kaloryferze w lukarnie. Coś nieduzego i lekkiego.

masz rację malmucku

opuszczasz sie strasznie :wink:

zdjęcia! zdjęcia!

juz sie poprawiam psze Pani :D

prosze mój murek juz prawie skonczony

http://images27.fotosik.pl/239/aa490775afb01ba2med.jpg

i takie rękawice kucharskie dostałam od przyjaciół ;)

moja córa zgaręła je zaraz do swojego pokoju i mówi ze pobawi sie pacynkami :lol:

http://images27.fotosik.pl/239/aa3fee8812f74253med.jpg

Pamietam ile wahania bylo przed murkiem. A okazało się, że TO JEST TO!!! :lol:

tak to jest to :lol: !

najpierw na hasło murek mąż się zmarszczył, potrzebowal tylko kilku miesiecy zeby zrozumiec, ze to jest najlepszy pomysł ;)

no ale nie naciskalam, sama nie wiedzialam jak to bedzie wygladac.

Jest zrobiony bardzo solidnie, jak to mój mówi: " jak kiedys cos walnie w te naszą chałupe to tylko murek zostanie na swoim miejscu" :lol:

Ku mojemu zaskoczeniu bardzo podoba sie wszystkim ciociom, wujkom, a wiec starszemu pokoleniu, ktore wydawalo mi sie bez ozdobnych tralek życ nie może. ;)

Poza tym musze dodac, ze jest bardzo bezpiecznie, na koncach korytarza znajduje sie lazienka i pokoje dzieci, a wiec przemierzaja te trase wiele razy dziennie :D i nie martwie sie kiedy biegna czy przepychają .

ciekawe, jak się pracuje w takich rękawiczkach...

nie zdążyłaś spróbować??

nie zdążylam :lol:

szkoda przypalic moim kucharzom wąsiki :lol:

miedzy moimi kuchennymi oknami sterczy kabelek (czeka na jakis kinkiet i chyba jeszcze długo poczeka :roll: ) ten kabelek stanowi swietny wieszaczek dl amoich rękawic :wink:

poza tym mam w domu mnóstwo tego typu "wieszaczków" :wink:

to chyba niestety standard :roll:

ja sobie obiecałam że do obecnego mieszkania nie przeprowadzę się dopóki nie będzie full wykończone... i... miałam rację. przeprowadziliśmy się do wystających kabli i przez następny rok wieszałam na nich spodnie jak suszyłam po wyciągnięciu z pralki :lol: dopiero Zosia jak się miała urodzić to się zawzięliśmy

no mojemu mężowi tez sie podobają :), ogladalam jeszcze talerz, baaaaaaaaardzo duzy talerz, zastanawialam sie czy kupic go w prezencie tesciowej, ale doszlam do wniosku, ze u mnie jest znacznie wiecej miejsca na takie "meble" ;), a jak ekspedientka powiedziala ze jest jeszcze dodatkowo przeceniony (a dodam ze juz mial 50 % rabatu) to stwierdzilam, ze nie moge tak po prostu go nie kupic :wink: