mayland 07.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 I jaką zmywarke w końcu kupiłaś?CO wymysliłaś w Waszej sypialni? Jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 nawet nie wiem co komentować, bo mnie troszkę nie było, no i po co maglować stare tematy, więc... NOWE ZDJĘCIA PROSZĘ hej co słychać, ja się mieszka, jaka pogoda, ile drzewek w ogródku i....... pozdrawiam małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.07.2008 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Malmuc slicznie sie u Ciebie zrobilo-ale czemu tak malo zdjec??? ehhh od netu odcieta jestem , no i leniwa troche I jaką zmywarke w końcu kupiłaś? CO wymysliłaś w Waszej sypialni? Jak wygląda? mayland wiesz, ze Ci ufam , kupilam te sama co Ty i jk69 no chyba cos cykne i wstawie z sypialni, łóżko malm z Ikea, lampki te same co u Ciebie czyli krzyk mody w kazdym nowym domu aaaaa sprawilam se poduszeczki i narzute editta ty wstawisz zdjecie to i ja wstawię zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.07.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 o taka narzutahttp://images34.fotosik.pl/306/46502a499e00b025.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Fajna ta narzuta Ja narazie nie kupowałam narzuty bo mam starą z poprzedniego mieszkania i póki co narazie nie zmienię. A wiesz co, te lampki to mam pomysł na nie. Na tym szkle można za pomocą szablonu i lakieru lub farby olejnej wyczarować jakieś wzory np. ornamencik jakiś lub chińskie litery czy co innego Moze sie pobawię jak mnie najdzie ochota. Zawsze można zmyć rozpuszczalnikiem Szukam też ławki do sypialni ażurowej żeby postawić przy kaloryferze w lukarnie. Coś nieduzego i lekkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a gdzie fotka zmywarki?? tak na słowo mamu uwierzyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.07.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a gdzie fotka zmywarki?? tak na słowo mamu uwierzyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 masz rację malmucku opuszczasz sie strasznie zdjęcia! zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.07.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 masz rację malmucku opuszczasz sie strasznie zdjęcia! zdjęcia! juz sie poprawiam psze Pani prosze mój murek juz prawie skonczony http://images27.fotosik.pl/239/aa490775afb01ba2med.jpg i takie rękawice kucharskie dostałam od przyjaciół moja córa zgaręła je zaraz do swojego pokoju i mówi ze pobawi sie pacynkami http://images27.fotosik.pl/239/aa3fee8812f74253med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 skąpo, skąpo ale zawsze to coś murek od zawsze był ekstra ale teraz nabrał smaczku a rękawice czaderskie - córce się nie dziwię. moja pewnie też by je od razu porwała. tyle tylko że ja bym się bała że zje wąsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Pamietam ile wahania bylo przed murkiem. A okazało się, że TO JEST TO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Byliście bardzo dzielni Kto nie ryzykuje ten traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no, proszę jaki murek śliczny ciekawe, jak się pracuje w takich rękawiczkach... nie zdążyłaś spróbować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.07.2008 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Pamietam ile wahania bylo przed murkiem. A okazało się, że TO JEST TO!!! tak to jest to ! najpierw na hasło murek mąż się zmarszczył, potrzebowal tylko kilku miesiecy zeby zrozumiec, ze to jest najlepszy pomysł no ale nie naciskalam, sama nie wiedzialam jak to bedzie wygladac. Jest zrobiony bardzo solidnie, jak to mój mówi: " jak kiedys cos walnie w te naszą chałupe to tylko murek zostanie na swoim miejscu" Ku mojemu zaskoczeniu bardzo podoba sie wszystkim ciociom, wujkom, a wiec starszemu pokoleniu, ktore wydawalo mi sie bez ozdobnych tralek życ nie może. Poza tym musze dodac, ze jest bardzo bezpiecznie, na koncach korytarza znajduje sie lazienka i pokoje dzieci, a wiec przemierzaja te trase wiele razy dziennie i nie martwie sie kiedy biegna czy przepychają . ciekawe, jak się pracuje w takich rękawiczkach... nie zdążyłaś spróbować?? nie zdążylam szkoda przypalic moim kucharzom wąsiki miedzy moimi kuchennymi oknami sterczy kabelek (czeka na jakis kinkiet i chyba jeszcze długo poczeka ) ten kabelek stanowi swietny wieszaczek dl amoich rękawic poza tym mam w domu mnóstwo tego typu "wieszaczków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 to chyba niestety standard ja sobie obiecałam że do obecnego mieszkania nie przeprowadzę się dopóki nie będzie full wykończone... i... miałam rację. przeprowadziliśmy się do wystających kabli i przez następny rok wieszałam na nich spodnie jak suszyłam po wyciągnięciu z pralki dopiero Zosia jak się miała urodzić to się zawzięliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ciekawe, jak się pracuje w takich rękawiczkach... nie zdążyłaś spróbować?? nie zdążylam szkoda przypalic moim kucharzom wąsiki właśnie o tych wąsikach pmyślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 http://images31.fotosik.pl/316/cdfe67cb4e9b5592.jpg Małgoś a mi tam się podoba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.07.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 bardzo fajne poduszeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.07.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no mojemu mężowi tez sie podobają , ogladalam jeszcze talerz, baaaaaaaaardzo duzy talerz, zastanawialam sie czy kupic go w prezencie tesciowej, ale doszlam do wniosku, ze u mnie jest znacznie wiecej miejsca na takie "meble" , a jak ekspedientka powiedziala ze jest jeszcze dodatkowo przeceniony (a dodam ze juz mial 50 % rabatu) to stwierdzilam, ze nie moge tak po prostu go nie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts