Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

no mojemu mężowi tez sie podobają :), ogladalam jeszcze talerz, baaaaaaaaardzo duzy talerz, zastanawialam sie czy kupic go w prezencie tesciowej, ale doszlam do wniosku, ze u mnie jest znacznie wiecej miejsca na takie "meble" ;), a jak ekspedientka powiedziala ze jest jeszcze dodatkowo przeceniony (a dodam ze juz mial 50 % rabatu) to stwierdzilam, ze nie moge tak po prostu go nie kupic :wink:

hehe

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Malmucku, dawno mnie u ciebie nie było :oops: a tu taaaaaaaaaaaaakie zmiany :o

Pięknie się u ciebie robi :D

Mam pytanie o pokoje dzieci: wytłumacz mi krotko i łopatologicznie jaką farbą malowałas?? Te paseczki u syna w pokoju to jakiś magiczny trik czy co??

A elfy u córy?? Moja zrobiła takie :o i też chce mieć takie?? Szablon to był, tak?? Gdzie kupiłaś??

Ufff, to chyba wszystko, wielkie dzięki za odpowiedź :D :D :D

Teraz zauwazylam ze cos mi brakuje w tej balustradzie :roll:

na zdjeciu nie ma akurat słupka, który zostal zdjety na chwile :lol:

Kasiu paski brazowy i niebieski malowane byly farba akrylową, a zielony te sama co pozostale sciany czyli lateksowa z Tikkurili. Potrzebujesz tasme papierową i maly waleczek do kazdego koloru.

No i troche cierpliwosci :D

dorzuć jedną w innym, mocnym kolorze i już po zmartwieniach

w ogole to pomyslalam, ze powinnam wstrzymac sie z zakupem poduszek do czasu az cos zawisnie w oknach i skomponowac je kolorystycznie z zasloną, ale z drugiej strony pomyslalam sobie :roll:

i co? bede tak prze kolejne poł roku bez poduszeczek ? :o :wink:

Kasiu paski brazowy i niebieski malowane byly farba akrylową, a zielony te sama co pozostale sciany czyli lateksowa z Tikkurili. Potrzebujesz tasme papierową i maly waleczek do kazdego koloru.

No i troche cierpliwosci :D

Wielkie dzięki :D Tak też dziś właśnie zrobiłam :D Uzbroiłam się w farby i wałki :wink:

A poduchy i talerz komponują się idealnie 8)