malmuc 23.07.2008 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 czy ty na wakacjach jesteś ?? juz prawie prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 czy ty na wakacjach jesteś ?? juz prawie prawie a coś więcej o tych wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 no to się minęłyśmy - ja właśnie wróciłam a tu puchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 halo w dzienniku pustki same starocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no właśnie...halo, halo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 co tam? jak tam? i gdzie tam ? Nowości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no się nam pani uciszyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no się nam pani uciszyła... już więcej nic nie pokaże bo ino z niej zgapiają chamy jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no się nam pani uciszyła... już więcej nic nie pokaże bo ino z niej zgapiają chamy jedne Kaśka uwielbiam Twoje teksty! Wczoraj w pospiechu sialam trawke bo miało w nocy padac gdzie jest ten cholerny deszcz !? Chociaz niewiadomo czego mozna sie spodziewac chwasty napewno sobie poradza i slicznie wyrosną, ale trawa? cała rodzina siała, siali rodzice, siały dzieci, w koncu troche tego trawnika jest jakies 12 arów , mlodszy uparł sie ze sypie jedzonko dla kurek , zabawa była niezła do czasu az przytachalismy od sąsiada walec do trawy i jak tak przez te 12 arów przeciagnelismy to bydle to skonczylismy o 21:00, komary miały uczte, pewnie spily sie nasza krwią okrutnie tak sobie mysle, ze moze co schudlam od tej roboty ? tyle potu? tyle krwi wysączonej przez komary? ide sie zwazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no się nam pani uciszyła... już więcej nic nie pokaże bo ino z niej zgapiają chamy jedne Kaśka uwielbiam Twoje tekstyno to choć tak mogę Ci się odwdzięczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kurcze, a u nas od miesiaca nie ma komarow, tylko mnostwo os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kurcze, a u nas od miesiaca nie ma komarow, tylko mnostwo os to tak jak u mnie Wyobraźcie sobie, że kilka os zrobiło sobie gniazda na naszym tarasie. Na razie wysypana jest ziemia i tam się okopały Zasypywałam te dziury, ale nic to nie dało. W końcu lałam wiadra wody i chyba się wycofały bo dziś była tylko jedna Ale widok był obłędny jak jedna osa dźwigała 2 inne i leciała do tej swojej nory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no się nam pani uciszyła... już więcej nic nie pokaże bo ino z niej zgapiają chamy jedne Kaśka uwielbiam Twoje teksty! Wczoraj w pospiechu sialam trawke bo miało w nocy padac gdzie jest ten cholerny deszcz !? Chociaz niewiadomo czego mozna sie spodziewac chwasty napewno sobie poradza i slicznie wyrosną, ale trawa? cała rodzina siała, siali rodzice, siały dzieci, w koncu troche tego trawnika jest jakies 12 arów , mlodszy uparł sie ze sypie jedzonko dla kurek , zabawa była niezła do czasu az przytachalismy od sąsiada walec do trawy i jak tak przez te 12 arów przeciagnelismy to bydle to skonczylismy o 21:00, komary miały uczte, pewnie spily sie nasza krwią okrutnie tak sobie mysle, ze moze co schudlam od tej roboty ? tyle potu? tyle krwi wysączonej przez komary? ide sie zwazyc i co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 też się nie mogę doczekać co by się dowiedzieć ile ci tej krwi upiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.08.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 4 kg ubyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.08.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 żartujesz?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 o mamo czemu u nas nie ma komarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzisiaj w pracy jakis mnie gryzie, juz 4 razy mnie ciachnal Zobaczymy, ktore z nas straci wiecej krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.08.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzisiaj w pracy jakis mnie gryzie, juz 4 razy mnie ciachnal Zobaczymy, ktore z nas straci wiecej krwi Marta biegnij sie zważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.08.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 o mamo czemu u nas nie ma komarów? też myślałam, że nie ma podaje przepis : ok. godz. 21:00 wyjdz przed dom ubrana w krotki spodenki i rękawek do tego koniecznie musisz zabrac sie za cięzką fizyczna prace, np załaduj taczkę piaskiem i biegiem na drugi koniec działki, jak juz tak przewieziesz kilkanascie ton piasku z jednego konca dzialki na drugi koniec to miejmy nadzieje pot bedzie sie z Ciebie lał strumieniami, a komary uwielbiaja spocone ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts