malmuc 19.08.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kurcze, a u nas od miesiaca nie ma komarow, tylko mnostwo os to tak jak u mnie Wyobraźcie sobie, że kilka os zrobiło sobie gniazda na naszym tarasie. Na razie wysypana jest ziemia i tam się okopały Zasypywałam te dziury, ale nic to nie dało. W końcu lałam wiadra wody i chyba się wycofały bo dziś była tylko jedna Ale widok był obłędny jak jedna osa dźwigała 2 inne i leciała do tej swojej nory a ja zastanawiam sie co sie stało z szerszeniami, ktore właziły pod dachowkę od dluzszego czasu ich nie widze wyniosły sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Albo uspokoily sie bo zimno sie zrobilo i sie szykuja do snu zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 mają sympatyczne mieszkanko to co się będą wysilać malmuc hm... ja mam lepszy przepis na spocone ciałko mogę Ci sprzedać ale na uszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 malmuc hm... ja mam lepszy przepis na spocone ciałko mogę Ci sprzedać ale na uszko no dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 malmuc hm... ja mam lepszy przepis na spocone ciałko mogę Ci sprzedać ale na uszko no dawaj a gdzie to Twoje uszko bo nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 malmuc hm... ja mam lepszy przepis na spocone ciałko mogę Ci sprzedać ale na uszko no dawaj a gdzie to Twoje uszko bo nie widzę troszkę ciszej mówcie, najlepiej szeptem, bo słychać aż u mnie efilo, chyba lepszego pomysłu nie ma Malmuc u mnie też komarów dostatek. Już o 19-ej nie mogę się od nich opędzić Czy mogę prosić o fotkę Twojej łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.08.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 mają sympatyczne mieszkanko to co się będą wysilać malmuc hm... ja mam lepszy przepis na spocone ciałko mogę Ci sprzedać ale na uszko a na głos nie możesz????????? Bo ja też bym chętnie usłyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.08.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 malmuc hm... ja mam lepszy przepis na spocone ciałko mogę Ci sprzedać ale na uszko no dawaj a gdzie to Twoje uszko bo nie widzę nooooo to ucho musisz sobie wyobrazic Czy mogę prosić o fotkę Twojej łazienki ? oczywiscie, ale mam same starocie i dopiero wieczorkiem będę mogła wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.08.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 cierpliwie zaczekam tylko żeby nie za dużo było tych wieczorów Malmuc, a co tam słychać teraz u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.08.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 cierpliwie zaczekam tylko żeby nie za dużo było tych wieczorów jeden mam juz w plecy poprostu nie mialam kiedy , dzis sprobuje masz na mysli te łazienke w brazach czy zieloną ? Malmuc, a co tam słychać teraz u Ciebie? a takie różne tam.... z milszych rzeczy to 9 rocznica ślubu z mniej miłych rzeczy to: posiałam trawke w środe przed burzami i wszystkie nasionka splyneły czułam ze cały wysiłek pójdzie na marne małżonek para sie z ogrodzeniem, strasznie duzo tego jest poza tym myslimy jak zrobic te czesc ogrodzenia od frontu. Dzialka, musze pomyslec nad jakims rozplanowaniem placu zabaw dla dzieci, kwietników itp. moze masz jakies ciekawe linki w temacie architektury ogrodwej,jakiesinspiracje na murowanego grila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 MAlmuc moje gratulacje z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.08.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 MAlmuc moje gratulacje z okazji rocznicy dzięki! gartulacje należą sie mężowi, że tyle ze mną wytrzymał a do tych 9- lat nalezy dodac jeszcze 5 lat sprzed slubu razem 14 szacun kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 MAlmuc moje gratulacje z okazji rocznicy dzięki! gartulacje należą sie mężowi, że tyle ze mną wytrzymał a do tych 9- lat nalezy dodac jeszcze 5 lat sprzed slubu razem 14 szacun kochanie o kurczę!!!!!! kupe lat Gratuluję jescze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 to faktycznie godne skinienia głową zwłaszcza jeśli szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 gratulacje! I tak trzymać http://www.twigs.ca/images/GardenMagnificence.jpg my też juz 14 lat razem, ale 9 rocznica ślubu dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.08.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ach ! Dziękuje bardzooooooo i jakie piekne kwiaty! mam nadzieję, że kiedyś takie cuda będą rosnąć w moim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 25.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 jak tam deseczki na elewacji. bardzo ciekawi mnie ta kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jak tam deseczki na elewacji. bardzo ciekawi mnie ta kwestia no właśnie...mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 26.08.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 gratuluję, garugę http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/457.jpg napisz coś nie coś w swoim dzienniku, i może jakieś zdjęcia please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 yyyyyyyyyyyyyy a co to za okazja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts