efilo 26.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 yyyyyyyyyyyyyy a co to za okazja??? jak to co to za okazja? nie wiesz? Romek Ci podpowie MAlmuc moje gratulacje z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aha To jeszcze wątek rocznicowy A ja nie zajarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 26.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 oj dawno mnie tu nie było a widze ze budowa juz na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jak tam deseczki na elewacji. bardzo ciekawi mnie ta kwestia a jak mnie ciekawi ! czekam na cud, jak sie pojawi to deseczki pewnie znajda sie na elewacji, na razie dysponuje siłą robocza w ilości sztuk 1 czyli osobisty małżonek, na razie walczy z ogrodzeniem, a to jedyne 20 arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 yyyyyyyyyyyyyy a co to za okazja??? jak to co to za okazja? nie wiesz? Romek Ci podpowie MAlmuc moje gratulacje z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 oj dawno mnie tu nie było a widze ze budowa juz na ukończeniu. no własnie ...... kiedy mozna powiedziec, ze budowa to juz nie budowa od momentu zamieszkania? eeeeee chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 26.08.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no własnie budowa jest juz zakończona w momęcie ostatniej parapetówy -chyba, ewentualnie gdy barak budowalnców znika z działki, wtedy ewentualne prace można nazywać je poprawkowymi bądz remontowymi- ja tak własnie nazywam to co w domu obecnie robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jezooo jakie macie fajne dylematy. moja budowa jeszcze długo będzie budową mimo że baraku nie było nie ma i nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 26.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ....i masz kolejną podglądaczkę, która jest pod wrażeniem my czekamy również na okna schuco - szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim ....i masz kolejną podglądaczkę, która jest pod wrażeniem my czekamy również na okna schuco - szare elfa my też szare choć drewniane i powiem Ci że już nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim ....i masz kolejną podglądaczkę, która jest pod wrażeniem my czekamy również na okna schuco - szare elfa my też szare choć drewniane i powiem Ci że już nie moge sie doczekać mój entuzjazm dzisiaj troszeczkę opadł - pan z schuco dzwonił z info że skrzynki na rolety muszą być wyższe niż planowane - czyli okna będą niższe ehhhh, nie wiem dlaczego ci "fachowcy" muszą nas tak zaskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co on teraz się obudził? nie mógł powiedzieć przed nadprożami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a co on teraz się obudził? nie mógł powiedzieć przed nadprożami? myslał że 210mm wystarczy... nie chce zaczynać bo padną niecenzuralne słowa jeszcze w dodatku nie mamy nadproży, tylko bezpośrednio wieniec, więc nie ma szans na podwyższenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 no tak. ale z nadprożami tez byłby wielki kłopot. po prostu musicie się z tym jakoś pogodzić. u nas będzie integra a one sa przyczepione do nadproża więc nie zabierają nic w świetle okna.a na takie nie moglibyście się zdecydować? może wystarczy zmeinić system rolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.08.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ....i masz kolejną podglądaczkę, która jest pod wrażeniem my czekamy również na okna schuco - szare miło mi, ze grono wielbicieli szarych okien sie poszerza masz piekną działke, te drzewa, widok ehhhhhhhh szczesciara z Ciebie myslał że 210mm wystarczy... nie chce zaczynać bo padną niecenzuralne słowa jeszcze w dodatku nie mamy nadproży, tylko bezpośrednio wieniec, więc nie ma szans na podwyższenie a nie wystarczy? ja mam nizsze skrzynki, tylko do okna ktore ma wys. 250 cm mam skrzynke 25 cm reszta to 16-ki i 20- ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 27.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 do drzwi tarasowych niestety nie wystarczy - musi być 240mm. Cóż, wiewiórki przeżyją widok okien różnie osadzonych a Twój domek naprawdę bardzo mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 kurcze,ja mam integre i ma z silnikiem tylko 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.09.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 czy ktoś mi podpowie gdzie mogę kupić fajne uchwyty, gałki do drzwi? w dziecięcych garderobach zamontowalismy zaluzjowe drzwi z classena, chcialabym u syna uchwyty w formie samochodzików czy moze jakies inne kolorowe, zabawne, a u córci cos babskiego, moze bialego, swiecącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 tez ostatniio szukałamuchwytów co prawda nie dziecinnych, ale też, wklepuję najfajniejsze( w sensie największy wybór) jakie znalazłam:http://www.dacter.com.pl/ ale znalazłam też i takiehttp://www.allegro.pl/item420788677_uchwyty_do_mebeli_z_ksiezniczkami_z_bajek_disney.htmlhttp://drewniaczek.eu/szczegoly/1308/drewniane_galki_do_szuflad_2_szthttp://www.allegro.pl/item431015352_kubus_puchatek_komplet_2_uchwytow_do_mebeli.html[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts