Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nefer zostawia rurę od kominka nie zabudowaną. Będzie fajnie wyglądać, szczególnie z antresoli.

Malmuc w tej wnece obok Twego kominka nie myślałaś o takim panelu z forniru jak na tym jednym ze zdjeć? Albo wyłozyc tę wnękę tym samym parkietem który masz na podłodze? :roll: Wg. mnie fajnie by wyglądało :roll:

Nefer zostawia rurę od kominka nie zabudowaną. Będzie fajnie wyglądać, szczególnie z antresoli.

Malmuc w tej wnece obok Twego kominka nie myślałaś o takim panelu z forniru jak na tym jednym ze zdjeć? Albo wyłozyc tę wnękę tym samym parkietem który masz na podłodze? :roll: Wg. mnie fajnie by wyglądało :roll:

tak myslalam, nawet robilismy przymiarke i jakos nam to nie przypasowało :roll:

poza tym blizej wkladu to juz jednak ryzyko, za wysoka temperatura

mysle dalej i szczerze mowiąc juz mi sie nie chce, zeby sie nie okazalo ze machne reką i zrobimy to tak ze bede zalowac :-?

Warto było czekać na te fotki. Baaaaaardzo mi się podoba u Ciebie.

Jaki masz kolor szafy w wiatrołapie?

A może tę wnękę wyłożyć płytkami, kamieniem lub płytą w kolorze grafitowym, jak gres na podłodze? Wyżej chyba masz już strukturkę zrobioną? Ewentualnie do tego, pod całością, tzn. kominkiem i wnęką dodatkowy cieniutki gzymsik, z identycznego materiału jak ten we wnęce.

Malmuc, tam się aż prosi coś prostego .... ciemnoszargo :roll: ...

Pozdrawiam

Teraz tak :D

Super drzwi :D Bardzo ciepło :D A powiedz jak rozmieściłaś wnętrze szafy? Czy macie oddzielną szafkę na buty ?

po lewej stronie od dołu:

buty stoją na ziemi, potem polka wysuwana na prowadnicach tez na buty, potem 3 szuflady nad nimi drazek (tak do powieszenia dzieciecych kurtek i marynarek) i wyzej dwie polki

po prawej stronie:

butki stoja na ziemi, potem polka na buty (nieruchoma) i nad butami drazek na plaszcze, w kazdym razie na dluzsze nakrycia, a potem na samej górze pantograf