marekmarian 03.12.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 oj nie! to nie sa moje plytki ja szukalam tylko pomysłu Czy ja dobrze uslyszalam, ze nie masz z kim kawy wypic w poniedzialek? no żal że uciekam ale mi tam drewno moknie... jednak wrócę (tylko jeszcze nei wiem keidy ) Coprawda kawy nie pije ale następnym razem chetnie jakąś herbę 'wciągnę' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.12.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 oj nie! to nie sa moje plytki ja szukalam tylko pomysłu Czy ja dobrze uslyszalam, ze nie masz z kim kawy wypic w poniedzialek? zaczepialska jestem, tak naprawde wpadam na chwile z mamą zalatwic pewne sprawy i to wczesnym rankiem ale mam straszną ochote przyjechac do K na spacer i zjesc cos dobrego, a i wypic tez ale takie spacerki to chyba raczej na wiosne musze meza namowic na taki wypadowy weekend szkoda ze moja siostra nie mieszka juz w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.12.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 e tam zresztą (towarzysko neistety) jak sie uda jeszcze w grudniu ja czmycham stąd wiec z nas dwojga tylko Małgoś2 zostanie (no i pewnie kilka innych osób bo na pewno ktos tu sie buduje:)) Ale na forum bede bywal na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Malmuc ochotę taką i ja mam wielką. Może po świętach jak bedzie więcej czasu wybierzemy sie na taki spacer? Co Ty na to? Mogłybyśmy się jeszcze z kims zobaczyć Oderwałybysmy się od domowych obowiązków Innego wyjścia chyba nie ma bo jedziesz do mnie i jedziesz.... już z rok chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Te kinkiety z abażurami możesz sama przyozdobić koralikami jeśli koniecznie mają być świecidełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.12.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Malmuc ochotę taką i ja mam wielką. Może po świętach jak bedzie więcej czasu wybierzemy sie na taki spacer? Co Ty na to? Mogłybyśmy się jeszcze z kims zobaczyć Oderwałybysmy się od domowych obowiązków Innego wyjścia chyba nie ma bo jedziesz do mnie i jedziesz.... już z rok chyba rety a ja znow wlasnie o Tobie myslalam bo za tydzien przyjezdzają ciocie i Garbatka i Radom a ja ani rusz jakos sie na wschód zebrac nie mogę ale wiesz trzeba cos z tym spacerkiem zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Kochane, jak Wam tylko przyjdzie ochota na spacer po Krakowie, to zapraszam do mnie na moja "budowe", a potem na Kazimierz - nie jest daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 a ja ani rusz jakos sie na wschód zebrac nie mogę Jaki wschód? Toż my same centrum jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 05.12.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jesli to drewniane oblicowanie jest nadal w planach ...http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_topowe/id,8398/Itemid,210/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 aaaa, jakie ładne...zwłaszca te drobniutkie deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 05.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jak sadzisz to lita elewacja (pióro-wpust + szczelne krycie) czy też transparentna imitacja (modne slowo ) elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 wydaje mi się , ze takie drobne listewki to raczej gwoździki, a nie pióro i wpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 05.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 http://www.budujemydom.pl/images/stories/prezentacje/okter_33_600.jpg i jak oni to zrobią że to im sie nei bedzie na takich dlugościach wypaczać i skręcać... kurcze... ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Oglądałam i ja te elewacje. Robią wrażenie. Najbardziej cieszy mnie jednak fakt, ze to nasze krajowe realizacje i firma także Napawa optymizmem. Temat takich elewacji i wykończeń w drewnie pewnie w niedalekiej przyszlości będzie się rozwijał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 malmucu, możesz napisać jakie masz umywalki w tej "brązowej łazience"? Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 jak już zorganizujecie to spotkanie krakowskie, to może i ja przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.12.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jesli to drewniane oblicowanie jest nadal w planach ... http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_topowe/id,8398/Itemid,210/ jak najbardziej! znalazł sie wlasnie stolarz ktory podjąłby sie tej roboty, wielkie dzieki za ten link, sprawdzimy kto to i co to, w końcu nie są az tak daleko od nas realizacje cudaśne przepraszam za brak odzewu, ale nie dostawalam informacji ze mam wpisy w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.12.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 malmucu, możesz napisać jakie masz umywalki w tej "brązowej łazience"? Z góry dziekuję Hej umywalki to Roca Neo Selene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.12.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jak już zorganizujecie to spotkanie krakowskie, to może i ja przyjadę nie może, nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 witanko jakim wszedobylski tak tutaj mnie jeszcze nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts