Xena z Xsary 02.04.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 a czmeu nie chcesz jasnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.04.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 a czmeu nie chcesz jasnych to pytanie do fasolki, prawda? bo ja chce jasne kuchnie mam od pólnocnego wschodu a wiec jasnosc wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 02.04.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 a czmeu nie chcesz jasnych to pytanie do fasolki, prawda? bo ja chce jasne kuchnie mam od pólnocnego wschodu a wiec jasnosc wskazana jasne może bym nawet chciala, tzn podobaja mi się ale wszystko na nich widać jakims strasznym brudasem nie jestem i czasami myje te moje białe szafki, ale przy uchwytach sa ciagle wysmarowane - może kiedyś jak dzieciaki dorosną (i wyjadą z domu ) ale "najmilej" wspominam historię jak robiliśmy wino malinowe i przyszedł dzień, kedy trzeba było cały ten zaczyn (czy jak on się tam zwie) odcedzić, odcisnąć i przelać do butelek Mój Piotr sam chciał tego dopilnować i działał w kuchni (chyba pierwszy i ostatni raz) - nie wiem dlaczego ale musiał zajrzeć do wszystkich szafek, a rąk nie mył kuchnia wygladała jak rzeźnia najgorsze bylo to, że ten malinowy słodki soczek alkoholowy jakoś tak trudno się zmywał z białych szafek - ale to takie moje wspomnienia Moze jest tez tak, że jestem mocno zmeczona ta bialą kuchnią, a w nowym domu bedzę miała dużą kuchnię z ogromnym oknem naroznym od południa i drzwiami balkonowymi od pd-zach - dlatego marzą mi się takie orzechowe fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.04.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Przesunie nadproże???? No coś ty Hahahaha!! Wróciłam i sprawdzam, what's up A odnośnie frontów - też mi podobają na połysk, niekoniecznie wysoki i koniecznie białe. Odwala mi na stare lata - w obecnym mieszkaniu nie mam nic białego - "białe" ściany i sufity to kość słoniowa, żeby były cieplejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.04.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ooo, proszę, co znalazłam Roślinki są ZA oknem... http://babeczkaa.blox.pl/resource/ernestomedacom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.04.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ooo, proszę, co znalazłam Roślinki są ZA oknem... http://babeczkaa.blox.pl/resource/ernestomedacom.jpg z nieba mi spadlas wlasnie mylam naczynia (nie cierpie tego robic ) i se mysle przepadla ta wiewióra jak kamien w wode a ! musze obwiescic nowy pomysl mojego meza na sciane miedzy oknami uwaga................ zaje...........scie dlugie, ale wąskie akwarium czy w miare upływu czasu czyt.budowy wszystkim taka palma odbija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.04.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Hahaha, też bym wolała powiesić akwarium niż zmieniać nadproże... Akwarium oczywiście spożywcze - w zależności od sezonu karpik albo dorodny homar, mniam - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.04.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 wlasnie mylam naczynia (nie cierpie tego robic ) i se mysle przepadla ta wiewióra jak kamien w wode No przecież na rzymskich wakacjach byłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.04.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 wlasnie mylam naczynia (nie cierpie tego robic ) i se mysle przepadla ta wiewióra jak kamien w wode No przecież na rzymskich wakacjach byłam!!! cicho! cicho! cicho! ostatnio na rzymskich wakacjach byłam ze swoim chłopakiem (czyt. obecnie małż) oprócz tego że w jeden dzień przyszło mi zwiedzic jak najwiecej to potem obolała z przykrótkimi nózkami bo mi weszły w ........... i zmeczona spałam w rowie przy stacji benzynowej i żarły mnie jakies komary jakies kurna wielkie gladiatory, pewnie przyleciały za mną z czelusci koloseum. W niedziele byłam w Ohio znow mnie wkurzył stolarz od kuchni ja se te kuchnie chyba sama wyrzezbie, zdziercy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.04.2007 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No przecież na rzymskich wakacjach byłam!!! wracajac do tematu nie chcialabys zamieszkac w makaronowym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 03.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Ooo, proszę, co znalazłam Roślinki są ZA oknem... http://babeczkaa.blox.pl/resource/ernestomedacom.jpg REWELACJA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 03.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Fajny dom budujecie. My w planach tez mamy cos takiego a'la stodola, tak jakos najbardziej nam sie podobaja proste formy...Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.04.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Fajny dom budujecie. My w planach tez mamy cos takiego a'la stodola, tak jakos najbardziej nam sie podobaja proste formy... Powodzenia! Dzieki TOMI1975 UWIELBIAM STODOŁY, KREGIELNIE, TRAMWAJE, KURNIKI co tam jeszcze slyszalam o swoim domku ? nie pamietam Mozna gdzies popatrzec na twoja stodołe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 03.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Może być jeszcze .... SZOPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.04.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Może być jeszcze .... SZOPA tez dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 03.04.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No moja jest jeszcze w trakcie "obrobki", mamy troche szkicow ale poki co jeszcze ustawiamy dom na dzialce. Proporcje beda troche zblizone do twojego domu, nasz bedzie chyba troche dluzszy i bedzie mial garaz-szope wolnostojacy polaczony z domem tylko taka pergola....W swoim czasie sie ujawnie.Takie prosciutkie domy sa IMHO najladniejsze, inna sprawa, ze tez i tansze w budowie...Generalnie tez sadze, ze takie proste formy lepiej "siedza" w kontekscie wiejskim, przeciez te wszystkie oborki, stodoly, szopy maja zwykle wlasnie dwuspadowy dach, ta prostota daje im tyle uroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 03.04.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 na dolnym slunsku bardzo takie szopy pasują (w starej zabudowie)moja szopa nazywana jest też stodoła, małym domkiem oraz kobieta toż to hangar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 03.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No przecież na rzymskich wakacjach byłam!!! wracajac do tematu nie chcialabys zamieszkac w makaronowym kraju Nie!! Może jeszcze jakiś miły domek na północy, np. nad Gardą bym przyjęła, ale w Rzymie bym nie chciała... A poza tym - Rybol jest the best... Na drugim miejscu Wrocek... A potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.04.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No przecież na rzymskich wakacjach byłam!!! wracajac do tematu nie chcialabys zamieszkac w makaronowym kraju Nie!! Może jeszcze jakiś miły domek na północy, np. nad Gardą bym przyjęła, ale w Rzymie bym nie chciała... tak? to kiedys pokaze Ci fajny domek z basenem na zboczach gór z widokiem na jezioro GARDA,nie ja tam nie byłam, ale moja siostra w zeszłym roku goscila tam u swojej przyjaciólki, ehhh.............. A poza tym - Rybol jest the best... Na drugim miejscu Wrocek... A potem? musisz mieć kobito racje, w koncu zostawilam Wrocek dla Rybola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 03.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 No, jak mi go ktoś kupi... Zajmę się tam jakimś pożytecznym dobrze płatnym wolnym zawodem... Bajkopisarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts