Bonga 01.09.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No to rzeczywiście mamy dzieci w bardzo podobnym wieku. Nasza Diana postanowiła nam w zeszłym roku zrobić primaaprilisowy żart i pośpieszyła się miesiąc z przyjściem na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 13.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witaj. Ja też kocham Wrocław (tam studiowałam) a buduję się w Kędzierzynie . A po każdej wizycie u siostry we Wrocławiu zamienia się na . Mimo wszystko tutaj na "wsi" jest więcej czasu na życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.09.2006 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No to jesteśmy póki co sąsiadkami. Mieszkam blisko K-K, a bywam tam często z racji mieszkających tam rodziców i siostry mojego męża. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 15.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cieszę się Malmuc, że wszystko ruszyło pełną parą. Pogoda świetna tylko patrzeć jak domek pięknie rośnie. Jak znajdziesz czas to wklej jakieś zdjątka z palcu boju. pozdrawiam kasia w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Hej! Musiałam się w koncu wypiąć na onecik i zalozylam albumik w photosite, mozesz juz to moja droga zobaczyc klikajac na stopke"domeczek", mam nadzieje ze bedzie dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 no super (też bym już tak chciała), a zachód słońca....piękny pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 16.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 domek po prostu WSPANIALY!!! chetnie zobaczylabym jeszcze rzuty pomieszczen i jeszcze jedno czy drewniane zadaszenie tarasu zamierzacie przykryc czyms dodatkowo, np jakims "pleksiglasem"? - mam w projekcie podobne zadaszenie i caly czas sie zastanawiam.... pozdrawiam i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.09.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dzięki! O jak miło ze komuś sie podoba domek Tak,zamierzam przykryc czymś od góry te pergole i myślę o czymś przeźroczystym, co mialoby jedynie poprostu osłaniać od deszczu. Gdzies juz namierzylam firme ktora takie tworzywo produkuje i w ich galerii znalazłam mnóstwo zdjęć przykryć pergoli, wyglada to całkiem fajnie i nie przytłacza. Rzuty były tylko onecik mnie poprostu nie lubi, ale wkleje je na nowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Podoba mi sie u fasoli25 to zdanie: Zycie zaczyna sie po trzydziestce! No to jestem pełna nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witaj Malmuc!!! Ja znowu troszkę pomarudzę, bo nie widzę żadnych fotek, a bardzo chętnie zobaczyłabym ten wasz kominek z podwójną szybą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 o już widzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 27.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Cześć! Dzięki za uznanie dla naszych trudów Tak na marginesie jesteśmy blisko a pracuję w branży wod-kan-c.o. więc służę poradą. Urzęduję w Żorach na ul. Rybnickiej. Pozdrawiamy, MiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kasia ! nie strasz mnie kobito , ze mi znów zdjecia czmychnęły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 kraktom dzięki ! mozliwe że w najblizszym czasie zasypie cie pytaniami. Jej! ja nawet nie wiem jak daleko sa Żory od Rybnika Ja doskonale wiem jakie miasta leżą na Śląsku, ale nigdy nie wypuszczałam sie w tamten teren i mam kiepską orientację, co.. , gdzie ...i jak tam dojechac. ALe to sie zmieni, jak tylko w koncu zamieszkam w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 malmuc gratuluję energii i zapału, i rozpoczętej budowy.Zdjęcia z projektem nie otwierają się ale ławy są cudne a ściany fundamentowe jeszcze piękniejsze.Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciukasy za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2006 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 hej! taaak, te ławy i sciany fundamentowe są piekne, można sie zakochac , nieprawdaż ? Kasia64 dzięki , a moje zdjecia można obejrzeć klikając na domek w stopce, przenisołam sie z fotoonet na photosite. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdb 08.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 pilnie śledzę Wasze postępy budowlane-i trzymam mocno kciuki!!!miło przeglądać "dokumentację fotograficzną"(zdjęcia z gór-przepiękne!)tylko że nie wzystkie "photo" się otwierają zwlaszcza rzuty Waszego Domku Mam pytanie dotyczące Waszego GWC-"jak to ugryzć?";macie projekt/kosztorys całej instalacji?wykonujecie sami czy z pomocą fachowców?gdzie i kiedy zacząć? Serdeczne pozdrowienia z Górnego Sląska Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdb 08.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 pilnie śledzę Wasze postępy budowlane-i trzymam mocno kciuki!!!miło przeglądać "dokumentację fotograficzną"(zdjęcia z gór-przepiękne!)tylko że nie wzystkie "photo" się otwierają zwlaszcza rzuty Waszego Domku Mam pytanie dotyczące Waszego GWC-"jak to ugryzć?";macie projekt/kosztorys całej instalacji?wykonujecie sami czy z pomocą fachowców?gdzie i kiedy zacząć? Serdeczne pozdrowienia z Górnego Sląska Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdb 08.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 pilnie śledzę Wasze postępy budowlane-i trzymam mocno kciuki!!!miło przeglądać "dokumentację fotograficzną"(zdjęcia z gór-przepiękne!)tylko że nie wzystkie "photo" się otwierają zwlaszcza rzuty Waszego Domku Mam pytanie dotyczące Waszego GWC-"jak to ugryzć?";macie projekt/kosztorys całej instalacji?wykonujecie sami czy z pomocą fachowców?gdzie i kiedy zacząć? Serdeczne pozdrowienia z Górnego Sląska Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2006 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witaj Asiu wiecej zdjec i rzuty domku znajdziesz w w stopce z domkiem, otworzy sie strona photosite i w albumie budowa znajdziesz wiecej zdjec. Troszke zaniedbalam dziennik , ale tez nic specjalnego ostatnio sie działo, chociaz mury parteru stoja i powinnam fotkie powrzucac do albumu co by był aktualny GWC wykonujemy własnymi ręcami, opieramy sie na lekturze dziesiatek artykułow, zdjec itp. Wykorzystalismy wykop na drenaz w którym umiescilsmy rury fi 200, obeszlismy nimi dom i weszlismy pod ława fundamentowa do salonu tam wsawimy trojnik z przepsutnica poniewaz chcemy by powietrze z gWC wykorzystac równiez do kominka. Pozdrawiam serdecznie Czyzbysmy miały byc sąsiadkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts