malmuc 29.06.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 no to juz mam 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 29.06.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 brałaś pod uwagę ciemniejszy blat?Parę zdjęc: drewno+biel+szarości http://database.mediatech.be/foto.asp?src=data%2Fdovy%2FM27+Design%2Ejpg&maxwidth=750&maxheight=460 http://database.mediatech.be/foto.asp?src=data%2Fdovy%2FM04+Toronto%2Ejpg&maxwidth=750&maxheight=460 http://database.mediatech.be/foto.asp?src=data%2Fdovy%2FM+23+Toronto%2Ejpg&maxwidth=750&maxheight=460 http://database.mediatech.be/foto.asp?src=data%2Fdovy%2FR+18+design+laminaat1%2Ejpg&maxwidth=750&maxheight=460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.06.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 do momentu kiedy wzielam do reki probki bylam przekonana ze blat bedzie popielaty a wszystkie fronty jasne dlaczego stało się inaczej? nie mam pojęcia chyba mi mózgownica szwankuje variuss bardzo podoba mi sie kuchnia 2 i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.06.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jaki waszym zdaniem powinien byc w kuchni cokół? w kolorze tych ciemnych frontów czy moze taki srebrno-podobny? obstawiam srebrno-podobny szafki z takim cokołem będą jakby lewitowały nad podłogą mnie osobiście podoba sie taki efekt popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 a podłoga będzie w szarych kafelkach? to nie zleje sie ten szary cokół i kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 30.06.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Malmuc, ja tak z innej beczki.......czytam, czytam i widzę, że chyba macie GWC ? A mogę wiedzieć kto jest wykonawcą ? My rówież mamy w planach ale chyba na razie szukamy wykonawcy. A mąż dodatkowo pyta jaki: żwirowy czy rurowy ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.06.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 a plaszcz kominkowy planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.07.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Hej Xena! nie planuje płaszcza , i takie cosik rozważaliśmy na początku,ale po większym przestudiowaniu temtu i spisaniu listy ZA i PRZECIW odeszliśmy od tego pomysłu. Graszka tak juz na Rybnickiej grupie pisałam: GWC jest made by malmucowy mąż mam nadzieje że będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.07.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 jesli chodzi o cokolik to może i u mnie lepiej że zleje sie on z podląga, bedzie wrazenie szerszego przejscia pomiedzy wyspą a meblami , najbardziej mnie martwi czy to nie bedzie sie gryzc z innych kolorem stali z wyciągu, piecyka, mkrofali [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 01.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 daj aluminiowy. bez stresu, cokół chyba łatwo zmienić w przypadku wpadki sto lat i dużo buziaków dla młodej solenizantki od cioci (nie mogłam się powstrzymać ) editty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.07.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Dzięki Editta a teraz coś od malej Dziękuję bardzo za życzenia urodzinowe ZUZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 01.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Hej Malmuc ! wszystkiegio NAJ dla Zuzi Mój młodszy łobuz też dzisiaj świętował (okrągła trójeczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hej Malmuc ! wszystkiegio NAJ dla Zuzi Mój młodszy łobuz też dzisiaj świętował (okrągła trójeczka) Dzięki dzięki w takim razie pozdrowionka dla urwisa, moje dziecię obchodziło 6-e urodzinki Jak udały się wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 02.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witaj ! Też mam Zuzię, ale moja za trzy tygodnie kończy siedem na zdjęciu ze starszym bratem , za jednym zamachem pochwaliłam się parką http://foto2.m.onet.pl/_m/92f2b433f784c38244e8161908f767ee,5,19,0.jpg Jeśli chodzi o Twoje wątpliwości , to ja oddaję głos na DĄB i lecę......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witaj ! Też mam Zuzię, ale moja za trzy tygodnie kończy siedem na zdjęciu ze starszym bratem , za jednym zamachem pochwaliłam się parką he he he urodziwe te Zuzie ale Twoją ma jeszcze kto bronić moja Zuzia swojego (miejmy nadzieję) obrońce ma o 4 lata młodszego, na razie to ten łobuz ją leje Jeśli chodzi o Twoje wątpliwości , to ja oddaję głos na DĄB i lecę......... i chyba tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 02.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja też głosuję na dąb . Kiedy pochwalisz się drzwiami zewnętrznymi? Pozdrawiam i życzenia dla Zuzi przekazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja też głosuję na dąb . Kiedy pochwalisz się drzwiami zewnętrznymi? oj nie prędko koleś gdzieś wyjechał i jeszcze się nie robią, ale dołącze później rysunek Pozdrawiam i życzenia dla Zuzi przekazuję dzięki dzięki, ucieszy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Graszka tak juz na Rybnickiej grupie pisałam: GWC jest made by malmucowy mąż mam nadzieje że będzie działać Dziękuję Malmuc za informacje. Mąż również. My chyba się przymierzamy do żwirowego. dla mnie za dużo tych nowości. GWC, rekupurator, pompa ciepła. Chyba nie nadążam..... Jutro spotkanie na działce. Architrkt kontra kierownik budowy i wykonawca. Może się nie pozabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Malmuc, serdeczne życzenia dla Waszej Zuzanki Od przyszłych sąsiadów ( mam nadzieję. My mamy dwóch panów ( 16 - świeżo upieczony licealista i 2 - jeszcze nawet nie przedszkolak ) , niestety chyba żaden nie załapuje się na przyszłego zięcia Chociaż nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Malmuc, serdeczne życzenia dla Waszej Zuzanki Od przyszłych sąsiadów ( mam nadzieję. My mamy dwóch panów ( 16 - świeżo upieczony licealista i 2 - jeszcze nawet nie przedszkolak ) , niestety chyba żaden nie załapuje się na przyszłego zięcia Chociaż nigdy nic nie wiadomo Dzięki ten Twój dwulatek to może kandydat na kolęgę, moj urwis też ma 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts