Graszka1970 02.07.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Jeśli chodzi o schody to mnie również podoba się DĄB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 02.07.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Znaczy się, że jeśli dalej tak pójdzie to będą chodzić do jednej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Znaczy się, że jeśli dalej tak pójdzie to będą chodzić do jednej klasy no co Ty! Graszaka ile Ty sie zamierzasz budować? ja mam nadzieje ze jeszcze na przedszkole sie razem załapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Krótko. Te schody z tauari są cudne. Czy masz może jakieś namiary na to drewno? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.07.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Krótko. Te schody z tauari są cudne. Czy masz może jakieś namiary na to drewno? pozdr chyba DLH jest w jego posiadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dzień doby sąsiadko Dziękuję za list na priva. Nie ma to jak umacnianie znajomości wirtualnych. Myślę, że niedługo przyjdzie czas, kiedy zetkniemy się w realu . Póki co szukam tłucznia do wysypania drogi bo wykonawca stwierdził, że betoniarka się zakopie . Dzisiaj mój mąż męczy się w Ochojcu ze specami wszelkich specjalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.07.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 To podobnie jak mój tyle ze temat ograniczył sie do doprowadzenia wody do naszej działki, ale przeciez ta woda to w ogole warunek zebysmy mogli tam zamieszkac. Jesli chodzi o tłuczen to tez by nam sie jeszcze troche przydało, jesli bedziesz miala jakies fajne namiary daj znac. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 04.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zobaczyłam to zdjęcie w 4 kątach i przypomniał mi sie twój kominek http://bi.gazeta.pl/im/7/4224/z4224777X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.07.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 (...) Na razie wybrałam taki sprzęcik teraz szukam kogoś kto mi go sprezentuje ja to zrobię, jak ty sprezentujesz mój variuss no super to wygląda. nie mów malmuc, że też tak będziesz miała a może mi pomożecie znaleźć kominek: płaska szyba, panoramiczny, bardziej długi niż wysoki, niedrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.07.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 (...) Na razie wybrałam taki sprzęcik teraz szukam kogoś kto mi go sprezentuje ja to zrobię, jak ty sprezentujesz mój yyyyyyyy........ dziękuję, chyba poszukam kogoś innego variuss no super to wygląda. nie mów malmuc, że też tak będziesz miała no siuper siuper, fajnie że pamiętace o mnie, własnie obmyślam jak przewieżć kominek na budowę już drugi raz akcji "przewóz" nie zniosę już nawet jest coś co z tego zdjecia będę chciała zmałpować , tak sobie myślę, że skoro przekabaciłam męża do popielu to do czerni już mi niedaleko , on chyba ze mną zwarjuje No właśnie variuss zdradź swoją wizję kominka, czy też planujesz taki vis a vis? a może mi pomożecie znaleźć kominek: płaska szyba, panoramiczny, bardziej długi niż wysoki, niedrogi Edittko kochanie dla Ciebie wszystko , ale z tym ostatnim życzeniem "cena" to sobie chyba nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 04.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dzień dobry ojojoj, chciałoby się mieć taki ładny kominek...... Skoro tak sobie rozmawiacie o róznych prezentach, to może zaadoptujecie kogoś, kto ma wielką potrzebę sfinansowanienaszego Stasia ?? Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.07.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej! już się ciesze ze Stasio stanie blisko mnie oj będę urządzac wycieczki w Twoją strone i namolnie wisiec na płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a może mi pomożecie znaleźć kominek: płaska szyba, panoramiczny, bardziej długi niż wysoki, niedrogi płaskie szyby, panoramiczne..... tak, to jest "to co tygryski lubią najbardziej" szukalm długo, ale w niskiej cenie nic nie znalazłam, niestety życze więc powodzenia w poszukiwaniach, może Tobie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 05.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie mów malmuc, że też tak będziesz miała niee, nie będę tak miała, przynajmniej w aktualnej wizjii mojego domu ten bardzo mi sie podoba, ale ...... 13 tyś zł http://www.e-kominki.pl/uploads/obrazki/MODI_o_cor.JPG Jak znajdę jakieś ciekawe zdjęcia kominków to wkleję do wątku wnętrzarskiego: "budujący potrzebuje pomysłow .. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.07.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 piękny, bardzo mi sie podoba No właśnie jak zaaranzowac sciane żeby to kominek był głównie w centrum uwagi? wygląda na to że lepiej niczym jej nie obwieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a może mi pomożecie znaleźć kominek: płaska szyba, panoramiczny, bardziej długi niż wysoki, niedrogi płaskie szyby, panoramiczne..... tak, to jest "to co tygryski lubią najbardziej" szukalm długo, ale w niskiej cenie nic nie znalazłam, niestety życze więc powodzenia w poszukiwaniach, może Tobie się uda no właśnie ze strachu nawet nie zaczęłam poszukiwań, nie mam nawet orientacji o jakich kwotach mówimy. variuss piękny kominek, taki mi się marzy, ale 13 tys. buuuuuu :cry: chyba się powieszę, to dużo, dużo, dużo, dużo za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Hej! już się ciesze ze Stasio stanie blisko mnie oj będę urządzac wycieczki w Twoją strone i namolnie wisiec na płocie Witaj sąsiadko Wczoraj byłam zobaczyć co się dzieje w naszej pięknej okolicy ( mam już kanalizację na działce ) i zrobiłam przegląd okolicy. Szukałam Waszego domku ale widocznie mało skutecznie bo nie znalazłam . Dzisiaj mają u nas robić odwierty pod pompę ciepła i studnię. Nie mamy wody a jest nam bardzo potrzebna. Teraz czekamy na projekt z wodociągów a potam będziemy czekać na wykonanie. Pewnie 4 mce minimum . Dzisiaj będziemy szukać wykonawcy naszej drogi ( Pan z Budimexu ma nam rozeznać kto ma te drogi nasypywać i popyta czy nam na cito nie zrobią ). Pewnie dzisiaj wracając z pracy zahaczę o Ochojec, sprawdzić postęp prac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.07.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 hej hej hej Graszka za kościołem budąją się nowe domki, kieruj sie w te stronę, a potem przy tych domkach w lewo, drogą z betonowych bloczków do samiuskiego konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A ja pojechałam prosto drogą - mając po lewej stronie kościół. Tam też jest mnóstwo budujących się domów. A mówią, że ludzie pieniędzy nie mają.... Oglądałam kominki na e-kominkach . Pomarzyć mi pozostaje ( na razie ). Jak znajdę ciekawe to wkleję. http://architekci.gda.pl/img/realizacje/_kominek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.07.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A ja pojechałam prosto drogą - mając po lewej stronie kościół. Tam też jest mnóstwo budujących się domów. A mówią, że ludzie pieniędzy nie mają.... Oglądałam kominki na e-kominkach . Pomarzyć mi pozostaje ( na razie ). Jak znajdę ciekawe to wkleję. http://architekci.gda.pl/img/realizacje/_kominek.jpg a widzisz! koścół powinien być po Twojej prawej , czyli jesli dobrze rozumuję z której strony jechałaś to z tej asfaltowej szerszej drogi musisz skręcić przed kosciolem w lewo i za jakieś 100 m w prawo i znow w lewo przy takim duzym domu chyba z Ytonga, do konca droga z kostki i zobaczysz w polu po prawej dwa domki w bez elewacji, ten ładniejszy to mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts