Graszka1970 05.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Teraz mniej więcej wiem gdzie mam podążać . Czyli reasumując mamy do siebie na rzut beretem . Ja też ędę wisiała u Ciebie na płocie. Jak oczywiście będę na emeryturze , bo teraz to jadę o 7.20 i wracam o 17 tej. Biedne te moje dzieci. Babcia to dzisiaj instutycja na wagę złota - a ja taką mam . http://www.chazelles.com.pl/kominki/nowoczesne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Oglądałam Twoje sprzęty. Marzę razem z Tobą. Zjadłoby się bułeczki z takiego pieca We własnym domu ........ Zazdroszczę Ci troszkę takiej powierrzchni działki . 2000 m to całkiem niezłe poletko do uprawy. My celowo wybraliśmy duży dom na małej powierzchnii ( działka 750 m), bo ogród zaniedbany wygląda obrzydliwie. A my od rana do wieczona w pracy nie mielibyśmy kiedy zająć się zielenią. Ale i tak mi smutno bo duży ogród to jest to. Może drugi dom będę miała z ogromnym ogrodem albo będę do Ciebie przychodzić się wyszaleć (na emeryturze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 05.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Też miałam dziś mieć wodę, ale koparka jechała , jechała , jechała .... i nie dojechała, ale może jutro Czyli wyszło jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 malmuc szarości, szarości szarości! to jest to! czyżbyś tez się w nich kochała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.07.2007 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mnie tez sie marzą bułeczki drozdzowe, czekoladowa babka, pizza z mojego piecyka , na razie pichcenie leży w rękach mojej mamy bo tak jak i Ty Graszko mam pod ręką instytucję zwaną babcią, która opiekuje sie moim młodszym bąblem i domem, ale to się skończy coś mi się wydaje że babcia pojedzie z nami dopoki mały nie pójdzie do przedszkola. Tak dzialeczka jest spora, a raczej dwie, ale namówiłam męża żeby postawic dom w granicach jednej bo zawsze w razie draki te drugą sprzedamy, wiem jednak że przyzwyczaję sie do tej zieleni i nie bede chciala miec tak blisko sasiada . Teraz w moim obecnym domu tez mamy bardzo duza dzialke , może nawet wieksza i wiemy ile wysilku to kosztuje (zwłaszcza jak sie rok w rok wywozi tony żołędzi z trawnika ). Musze pomyslec nad sensownym zagospodarowaniem terenu, napewno czesc, spora czesc bedzie zasiana trawka, zeby dzieci mialy gdzie pobiegac za pilką, juz sie zastanawiamy jak przewiezc domek ze ślizgawką , dzieło mojego męża , a więc plac zabaw u mnie bedzie, przyjdziesz z maluchem na kawke. tzn Ty na kawke,a syn na plac zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.07.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Też miałam dziś mieć wodę, ale koparka jechała , jechała , jechała .... i nie dojechała, ale może jutro Czyli wyszło jak zwykle Powiem Ci że też mieliśmy pietra jak to bedzie, ale mielismy duzo szczescia. Wodociągi zatwierdziły projekt, załatwiona przez nas firma+kopara we wtorek połozyla rure do nas i do sąsiada, ledwo zdazyli przed wiekszym deszczem, a w czwartek przyjechali z wodociągów Panowie zrobić wcinkę. Spoznili sie godzine, mąż juz sie strasznie na nich najezył, ale byli tak sparwni i mili, że złośc mu przeszła , nawet cos tam pouszczelniali w domu bo ciekło, jakies kolanko wymienili, małe odstepstwa od projektu pomineli i protokolik podpisali świerczu wiele rzeczy wyjdzie w trakcie urządzania, ale widzę że zakręciłam męża na szare, kafle i juz nawet na inne nie patrzy martwie sie jak rozwiazac sciane z kominkiem, tak bardzo chce zeby ładnie wyglądała , nie mam tez takich duzych przestrzeni na parterze i chyba musze ostroznie postepowac z kolorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 06.07.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 malmuc, podziwiam Cię!Ja nie mam czasu i cierpliwości na drobiazgowe analizy. Podoba mi sie ten Twoj PRO100.Czy mogłabys mnie wtajemniczyć.Aha, i te Twoje drzwi zewnetrzne z poziomymi szybkami sa swietne.Przykro mi, ale musze je zmalpowac od Ciebie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.07.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 malmuc, podziwiam Cię! Ja nie mam czasu i cierpliwości na drobiazgowe analizy. Podoba mi sie ten Twoj PRO100. Czy mogłabys mnie wtajemniczyć. musze zauwazyc ze te najbrzydsze wizualizcje są w PRO100 te ostatnie dotyczace samej kuchni sa projektami ze studia kuchennego, a te pierwsze moje tak jak i ta wizualizacja parteru. Program jest prosciutki, ja wykorzystalam minimum jego mozliwosci, nie babralam sie juz kolorki, osiwtlenie itp. Małżonek zainstalował program, a metodą prób i błędów smarowałam te swoje pomieszczenia. Aha, i te Twoje drzwi zewnetrzne z poziomymi szybkami sa swietne. Przykro mi, ale musze je zmalpowac od Ciebie. Pozdrawiam! a ja sie bardzo ciesze że sie podobają , zapomnialam wkleic nasz szkic, u nas szybki będą szersze, tak mi sie przynajmniej wydaje ale drzwi juz sie robią!!!! i mam nadzieję, że niedługo będę się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 06.07.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witaj sąsiadko Widziałam Twoje akcesoria łazienkowe. Bardzo podoba mi się ta mała umywalka prostokątna. To także mój typ . Dzisiaj znalaxłam namiar na kruszywo drogowe - chodziło mi oczywiście o niską cenę bo do 3 mcy mają drogę robić z urzędu. Być może wysypiemy ją łupkiem - takim czerwonym, po 20,74 zł brutto. za tonę + transport z KWK Anna. Gdybyś chciała namiar to chętniesię podzielę. znalaxłam też dobry kliniec - znajomy od mojego szefa. Cena oczywiście wyższa bo 40 zł. z transportem netto za tonę. Także mogę służyć namiarami. Wiercą i wiercą u nas. Wwiercili się już na głębokość 30 m i dalej wiercą. Może do ropy się dokopią ? Ja Graszka - potentat ropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 06.07.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a tak na marginesie to Masz straszną cierpliwość do PRO 100. Pewnego popołudnia postanowiłam zaprojektować sobie kuchnie ( na początek) i bardzo się zniechęciłam ..... może za bardzo leniwa jestem i niecierpliwa Masz talent kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 06.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no wlasnie, te szybki troche szersze moglyby byc, ale takie tez sa ladne. Ja to mam tak, ze cos mi w glowie swita, ze chce miec tak czy siak i tak robie. Nie mam czasu i energii na przegladanie, porownywanie, a potem patrze na cudzy domek i az mnie skreca z zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 06.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Malmuc, wysłałam Ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 malmuc co to za okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 malmuc co to za okap? jak się nie mylę to mam ten sam na oku. teka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no więc czas na decyzje w sprawie kibelków i łazienek do dolnej łazienki: http://www.roca.pl/katalog/medium/325883xx0.jpg malmuc do małej łazienki wybrałam tą samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.07.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no więc czas na decyzje w sprawie kibelków i łazienek do dolnej łazienki: http://www.roca.pl/katalog/medium/325883xx0.jpg malmuc do małej łazienki wybrałam tą samą i do Xeny też byłaby idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.07.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 fasolka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 06.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Właśnie wrócilam z działki Padam na twarz ale jessze udało mi się połozyć spać młodszego synusia. Czekał na mnie bidulek bo to właśnie zawsze ja go usypiam..... Mamy studnie. Woda pojawiła się na 22 metrze. Jak odjeżdzałam to jeszcze filtrowali . Służę darmową wodą dla miłych sąsiadów:) Wiesz, byłam dzisiaj zobaczyć Twój dom . I widziałam. Wyobraź sobie, że o mały włos a byłybyśmy sąsiadkami. Dom, który masz troszkę po prawej stronie stojąc plecami do wejścia Waszego domu stoi na działce, którą oglądaliśmy. Niestety nie kupiliśmy bo jest ona podzielona ( wg planu zagospodarowania) na dwie części a pomiędzy nimi ma być trakt pieszy. Na jednej z działek nie dałoby się nic wybudować. Widziałam chyba Twojego męża Ale nie miałam odwagi podjechać . Wstydliwa jestem ....... Mam samochód w tym samym kolorze co Wasz . Właśnie nalałam sobie lampkę winka i odpoczywam..... Muszę w końcu założyć swój dziennik bo zaczynam Twój zaśmiecać. Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.07.2007 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 no to tak miłe Panie znalazłam troszke czasu o godzinie 01:44 zeby cosik napisac okap jest wyspowy TEKA, jak reszta tego sprzetu na który się póki co zdecydowałam, wydaje sie ze ma super parametry do swojej ceny. Mozecie go zobaczyc u Reziego, zagadnęłam go kiedyś jak sie ten okap sprawuje i Rezi go sobie chwalił. Oj musze leciec do dziecka napisze troszke pozniej, albo jutro reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.07.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 no to kontynuuję dzisiaj ten okap to dokladnie model DH ISLA -sterowanie przyciskami -oświetlenie 4 x 40 W -4 prędkości turbiny -filtry metalowe -opcja recyrkulacji -wydajność 880 m3/h -inox nie pamietam tylko dokladnie jak bylo z głośnościa jego pracy, ale całkiem całkiem przyzwoicie Jesli chodzi o umywaleczkę to całe szczescie że ktoś cosik takiego wymyslil, gdybym powiesiła cosik wiekszego niz te 25 cm to wchodzący do łazienki wpadaliby na umywalke, a nieco otyli mieliby problem z przeciśnięciem sie do mojej DAMY SENSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts