Xena z Xsary 12.07.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 10 rano, 10 wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 13.07.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No i po co ja wczoraj do Twojego dziennika zaglądałam czuję się jakbym spadła z TYCH SCHODÓW Ale dziś już troszkę lepiej , i biere się do roboty, tzn. idę dzwonić, przypominać się , inicjować spotkania , pytać o wolne terminy...... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No i po co ja wczoraj do Twojego dziennika zaglądałam czuję się jakbym spadła z TYCH SCHODÓW Ale dziś już troszkę lepiej , i biere się do roboty, tzn. idę dzwonić, przypominać się , inicjować spotkania , pytać o wolne terminy...... Pa hej! ciesze sie ze juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 10 rano, 10 wieczorem no to przedawkowałam rezultat? wkleiłam nie swoje schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kobieto, schody bajera, cudo, bomba, rewelacja, cacko, zabrakło mi słów ..... pięęęęękne. dlaczego ja nie wiedziałam, że będą schody , prawie o zawał mnie przyprawiłaś. następnym razem uprzedzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.07.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Editta moja droga poślij Kube do nas na nauki oczywiście tylko teoria wchodzi w rachube nie da rady już jestem zazdrosna, a co by się tam działo, jeszcze by mi do domu nie wrócił Zapomnialam o tych Twoich płyteczkach oczywiscie ze juz o nich mówiłaś, a po ile jest to cudo? nooooo 150 m2 ale moja łazienka nie duża Jesli chodzi o Hall to swojej jeszcze nie mam, ale w sklepie przymierzałam sie do niej na sucho i myślę że będzie spoko czego nie wyobrazam sobie przy takiej malej prostokątnej umywalce z Koła, jak tylko mąż odbierze nasze umywalki pstrykne wiecej fotek widzisz w sklepie też mierzyłam się do jakiejś małej (nie pamiętam firmy) i była niewygodna boję się, że z hall będzie podobnie, a ja nie bardzo mogę zmieścić większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ja z innej beczki :dziewczyny nie chcecie małego kotka? malmuc wlasnie takie schody chce - moze mi powiedziec jakiego formatu sa plaskowniki do nich i na prv ile Cie wyniosły? mam oferte za 3000 za samą ramę z montazem i nie wiem czy to duzo czy małotylko ze gosc chce robic na plaskownikach 6x4 a ja bym chciala jak najgrubsze:)a jakie to stopnie? (z czego i kolor)bardzo bardzo fajne - proste i przez to super! malmuc co to za płytka? i jaki będziecie miały kolor podlógja pierwotnie myslalam o jesionieale przywlokłam jatobę i kempas do chaty i bardzo mi sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kobieto, schody bajera, cudo, bomba, rewelacja, cacko, zabrakło mi słów ..... pięęęęękne. eeeeeee......... serio? dlaczego ja nie wiedziałam, że będą schody , prawie o zawał mnie przyprawiłaś. następnym razem uprzedzaj chciałam zrobić małe : " a ku ku ! mam schody " kiedys pisalam że bedą 15-go, ale w poniedzialek dowiedziałam się że przyjdą już 12 lipca i się Wam nie przyznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Editta moja droga poślij Kube do nas na nauki oczywiście tylko teoria wchodzi w rachube nie da rady już jestem zazdrosna, a co by się tam działo, jeszcze by mi do domu nie wrócił jeśli o mnie chodzi to na mój widok od razu przez płoty wiałby do domu , ale jeśli piszesz że on łatwo nawiązuje kontakty to raczej z malmucowym by sie szybko dogadał Zapomnialam o tych Twoich płyteczkach oczywiscie ze juz o nich mówiłaś, a po ile jest to cudo? nooooo 150 m2 ale moja łazienka nie duża Jesli chodzi o Hall to swojej jeszcze nie mam, ale w sklepie przymierzałam sie do niej na sucho i myślę że będzie spoko czego nie wyobrazam sobie przy takiej malej prostokątnej umywalce z Koła, jak tylko mąż odbierze nasze umywalki pstrykne wiecej fotek widzisz w sklepie też mierzyłam się do jakiejś małej (nie pamiętam firmy) i była niewygodna boję się, że z hall będzie podobnie, a ja nie bardzo mogę zmieścić większą taaa magiczne 150, juz myslałam ze sie uwzieli na te cene wszyscy (pomijajm tych za 200 i 300), może widziałas te umywalke z koła, ja powiem szczerze byłam pozytywnie zaskoczona tą Hall, myślałam że bedzie wyglądać na jeszcze mniejszą, a ona na tyle jest głeboka, że spokojie myjąc dłonie nie chlapiesz na lewo i prawo (tak mi sie wydaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 dziewczyny a macie pomysł na mały KOMPAKT kiblowy (ale musi być własnie mały) i mała umywaleczke do mikrokibla? malmuc plis odpowiedz mi na temat schodów plisplis bo musze szybko dawac do spawania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ja z innej beczki :dziewczyny nie chcecie małego kotka? no niestety nie, dziękuje malmuc wlasnie takie schody chce - moze mi powiedziec jakiego formatu sa plaskowniki do nich i na prv ile Cie wyniosły? mam oferte za 3000 za samą ramę z montazem i nie wiem czy to duzo czy mało tylko ze gosc chce robic na plaskownikach 6x4 a ja bym chciala jak najgrubsze:) a jakie to stopnie? (z czego i kolor) bardzo bardzo fajne - proste i przez to super! malmuc co to za płytka? i jaki będziecie miały kolor podlóg ja pierwotnie myslalam o jesionie ale przywlokłam jatobę i kempas do chaty i bardzo mi sie podoba:) no wiec moje to 8x4, stopnice 4,3, miał byc buk bejcowany na dąb, ale koleś powiedział, że nie uzyskamy efektu dębu i proponował ciemniejszą bejcę, albo dąb polski (na który musielibyśmy sporo czekać), a nie chcieliśmy więc pojawiła się opcja TAUARI czyli dąb brazylijski. Tak więc te moje schodki to tauari, mówię Ci cudnie sie po takich schodach chodzi, bardzo miękko (próbowałam na boso ), poza tym są baaardzo wygodne. Teraz będę musiała zmagac sie z wymyślaniem balustrady brrrrrr najlepiej takiej po której nie bedzie wspinał sie junior . Co do podłóg to będę chciała dobrać coś do tyc schodów, chociaz zrezygnowałam z chodnika panelowego na parterze, będą płytki i nie jestem już tak bardzo uwiązana kolorem stopnic. A płytka to to moje zławne Edilcuoghi kolor Nebula, a nie nero jak wczesniej pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mi sie coś wydaje Xeniu że forumowy ls75, ma mniejszy profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 13.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Piękne schody, takie lekkie, takie wooooow!Świetny kolor drewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Piękne schody, takie lekkie, takie wooooow! Świetny kolor drewna! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 13.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No przecież brak mi słów. schody CUDO ! Kafle ładniutkie ! Efekt końcowy zobaczę i padnę. Wykończeniówka to dla mnie najlepszy moment. Domek robi się z dnia na dzień coraz piękniejszy. Jak tam wyprawa w nasze stony? A może tak 22 lipca będziecie w pobliżu Rybnika ? Edzia organizuje spotkanie.... Wstępnie się zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No przecież brak mi słów. schody CUDO ! Kafle ładniutkie ! Efekt końcowy zobaczę i padnę. Wykończeniówka to dla mnie najlepszy moment. Domek robi się z dnia na dzień coraz piękniejszy. Jak tam wyprawa w nasze stony? A może tak 22 lipca będziecie w pobliżu Rybnika ? Edzia organizuje spotkanie.... Wstępnie się zapisałam Graszka zapuściłam żurawia wczoraj na Twoją działkę, jakby nie bagaż w postaci dzieci i babci to już pukała do Twojego blaszaka jesli chodzi o spotkanie to zaraz sie tam wpisze Ciesze sie ze się podoba, oczywiscie zapraszam na oględziny, ale stopnice juz są szczelnie opatulone zeby nie ulegly zniszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 13.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kobieto, schody bajera, cudo, bomba, rewelacja, cacko, zabrakło mi słów ..... pięęęęękne. eeeeeee......... serio? serio serio może widziałas te umywalke z koła, ja powiem szczerze byłam pozytywnie zaskoczona tą Hall, myślałam że bedzie wyglądać na jeszcze mniejszą, a ona na tyle jest głeboka, że spokojie myjąc dłonie nie chlapiesz na lewo i prawo (tak mi sie wydaje ) to bomba, stylistycznie bardzo mi się podoba i nie chciałabym rozglądać się za inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 13.07.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Widziałam, że zapisałaś się na spotkanie u Edzi . Edzia była bardzo miła i zaprosiła nawet początkujących inwestorów, w związku z czym my rówi\nież się zapisaliśmu . A tak dla relaksu boski Michael : http://wptv.wp.pl/muzyka.html?type=1&wid=8982861 3 w 1 Mężowie pewnie już zazdrośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Widziałam, że zapisałaś się na spotkanie u Edzi . Edzia była bardzo miła i zaprosiła nawet początkujących inwestorów, w związku z czym my rówi\nież się zapisaliśmu . A tak dla relaksu boski Michael : http://wptv.wp.pl/muzyka.html?type=1&wid=8982861 3 w 1 Mężowie pewnie już zazdrośni ehhhhhhhh Graszka wiedziałaś czego potzrebuję na koniec dnia mam na uszach słuchawki i z przyjemnościa go sobie słucham, głośnoooooooo dzieciaki śpią, spokój w domu już nie mogę się doczekać wieczorków w moim domku, na tarasie z lampeczką wina i relaksującą muzyczką Póki co do Edzi wybieramy się wszyscy, chociaż obawiam sie że mały nie da mi z kimkolwiek porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 kurcze nie opisują fotek i nie wiem czy to jest to samo http://www.golvabia.se/userfiles/Golvabia/Productimages/Environmentimages/3245_12.jpg hej malmuc świetne. czy to te same edilcuoghi, które pokazywałaś wcześniej na parter czy tu już mowa o łazienkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts