malmuc 18.07.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 hej malmuc świetne. czy to te same edilcuoghi, które pokazywałaś wcześniej na parter czy tu już mowa o łazienkach??? hej to jest Edicuoghi i seria concretus, ale dziady nie podpisują jaki to kolor, a oni maja z popieli nero (to ta fotka z komnkiem), nux (taki chyba raczej niebieskawy) i nebula mój. Jak tylko płyteczki dojadą na budowę będę układac na sucho na podłodzę (kurcze a cięzkie są ), jeszcze nie wiem czy ułożyć je na mijanke czy na skos czy kurcze jak? ale bedą w rozmiarze 30x60. O łazience natomiast zaczynam juz intensywnie myśleć, a w sobotę chyba zrobie wypad do sklepu. Ta dolna łazienka jest bardzo malutka i chyba powinnam zrobić ja w jasnych kolorach, ta górna też nie może być zbyt ciemna bo niepotrzebnie daliśmy tam małe okno i teraz jest słabo doświetlona Tak się jeszcze zastanawiam czy nie wjechać z tymi płytkami z parteru też do dolnej łazienki (o ile coś mi zostanie),a na scienę biel z dodatkiem zieleni? (jasnej, limonka?). Płytki łazienkowe będą raczej z dolnej półki cenowej Kombinuje jescze z cokołami przy płytkach w jadalni i tam gdzie schody, myślę o jakiś z prostych z MDF-u, jakoś cokoły z płytek mnie nie przekonują, a co Ty o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 dziwczynyktosmi włąśnie podsunął pomysł na łazienke z podłoga z żywicy epoksydowanej....spotkałyście się kiedys z taką podłoga (przemysłowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.07.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 dziwczyny ktosmi włąśnie podsunął pomysł na łazienke z podłoga z żywicy epoksydowanej....spotkałyście się kiedys z taką podłoga (przemysłowa) ja sie napaliłam, ale już odpuściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 czemu>zdradz jakies szczegoly?cena?nie działa na podłogówce czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 18.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 dziwczyny ktosmi włąśnie podsunął pomysł na łazienke z podłoga z żywicy epoksydowanej....spotkałyście się kiedys z taką podłoga (przemysłowa) Abstrachując od ceny , walorów i innych takich ......... moj kolega na wielkiej budowie ( centrum handlowe) miał problem ze znalezieniem wykonawcy takiej podłogi który byłby zainteresowany powierzchnia mniejszą niz 100m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 malmuc nie widzą mi się płytki układane po skosie i lepszy mdf na cokoły fajnie wygląda ten sam cokół we wszytskich pomieszczeniach. chyba we wnętrzach było coś o tym niedawno Xena z Xsary największy problem to chyba ze znalezieniem wykonawcy (szczególnie przy małych pomieszczeniach), cena pewnie też wyższa od płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 18.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Tak się jeszcze zastanawiam czy nie wjechać z tymi płytkami z parteru też do dolnej łazienki (o ile coś mi zostanie),a na scienę biel z dodatkiem zieleni? (jasnej, limonka?). Płytki łazienkowe będą raczej z dolnej półki cenowej Dobry pomysł z podłoga, na ścianę daj zwyczajne, białe, proste kafelki ( np takie małe- kuchenne) z szarymi fugami. Jak dobrze poszukasz w marketach to i za 20 zł /m2 znajdziesz. Można też z tymi podłogowymi wejść pasem na ścianę (przy umywalce albo przy wc). Będzie monochromatycznie - ale chyba o to ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.07.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 malmuc nie widzą mi się płytki układane po skosie i lepszy mdf na cokoły fajnie wygląda ten sam cokół we wszytskich pomieszczeniach. chyba we wnętrzach było coś o tym niedawno Xena z Xsary największy problem to chyba ze znalezieniem wykonawcy (szczególnie przy małych pomieszczeniach), cena pewnie też wyższa od płytek no z tymi skosami to pojechałam nieźle cokoły chciałabym wszedzie takie same, jak znajdziesz cos fajnego i nierujnującego kieszeń daj cynk Xena z Xsary powody mojej rezygnacji dokładnie takie jak napisały dziewczyny Aaaaa, teraz głowkuje czy podnieść kominek nieco wyżej na bloczkach , ale salonik jest mały i nie wiem czy to nie bedzie zbyt przytlaczające, a z drugiej strony będąc w kuchni nie chce zeby mi go stół przesłaniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.07.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Tak się jeszcze zastanawiam czy nie wjechać z tymi płytkami z parteru też do dolnej łazienki (o ile coś mi zostanie),a na scienę biel z dodatkiem zieleni? (jasnej, limonka?). Płytki łazienkowe będą raczej z dolnej półki cenowej Dobry pomysł z podłoga, na ścianę daj zwyczajne, białe, proste kafelki ( np takie małe- kuchenne) z szarymi fugami. Jak dobrze poszukasz w marketach to i za 20 zł /m2 znajdziesz. Można też z tymi podłogowymi wejść pasem na ścianę (przy umywalce albo przy wc). Będzie monochromatycznie - ale chyba o to ci chodzi ta cena 20 zł/m bardzo mnie sie podoba, bardzo oglądaliśmy kiedyś z mężem fajne płytki na sciany i chcieliśmy na podłoge ciemniejsze z innej firmy, wystraszyłam się jednak, że to jest inny połysk i może jakoś nie pasować , najczesciej jest tak ze dana kolekcja podoba mi sie na sciany ale juz podlogowe nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 18.07.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ja kiedyś kupowałam w supermarkecie za 20 zl kafelki - białe, kuchenne tylko musi byc 1 gat. i najlepiej "made in poland" - pisałam o tym na wnętrzach, w wątku o tanich kafelkach z marketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 18.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witaj MALMUC- bardzo mi sie podobaja twoje schody. Widze ze bedziesz je z boku zaślepiać "czymś". Powiedz mi czy to jest jakas płyta MDF , czy płyta k-g. Nie moge dojsc do tego patrzac na zdjęcia. Jaki masz wymiar stopni i jakiej grubosci sa stopnie? W naszym projekcie pod schodami zaprojektowana jest łazieneczka. Szukam własnie inspiracji na zrobienie schodów o lekkiej konstrukcji, poniewaz nie chce schodów betonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.07.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witaj MALMUC- bardzo mi sie podobaja twoje schody. Widze ze bedziesz je z boku zaślepiać "czymś". Powiedz mi czy to jest jakas płyta MDF , czy płyta k-g. Nie moge dojsc do tego patrzac na zdjęcia. Jaki masz wymiar stopni i jakiej grubosci sa stopnie? W naszym projekcie pod schodami zaprojektowana jest łazieneczka. Szukam własnie inspiracji na zrobienie schodów o lekkiej konstrukcji, poniewaz nie chce schodów betonowych Witaj schody pozostana ażurowe, nie bede ich zabudowywać profil jest 8x4, a topnice mają grubość 4,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.07.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 słodziutkie zdjęcia, idealne na obraz. te malutkie stópki to kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 20.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Cudne zdjęcia. A stópki boskie. Dla mnie najpiękniejsze są stopy i pięty dzieciaczków. Rozpływam się . Moglabym zacałować. Do zobaczenia ?....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 słodziutkie zdjęcia, idealne na obraz. te malutkie stópki to kogo? to wlasnie zdjecia z mojego urlopu a modelkami były moje trzy siostrzenice 6 lat 4 lata 10 dni to ich stópki i rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Cudne zdjęcia. A stópki boskie. Dla mnie najpiękniejsze są stopy i pięty dzieciaczków. Rozpływam się . Moglabym zacałować. Do zobaczenia ?....... oj ja tez mam slabosc do stopek a w szcegolnosci do tzw groszków, paluszki od spodu wyglądaja jak groszki Graszka ja bede u Edzi, mam nadzieje ze ty tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Zapomnialam sie pochwalic ze mam juz w domu umywalki: Hall i Neo Selene No i moje płytki Edilcuoghi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Schody i stopy sa SUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 wiesz takie stopki czy rączki mogłabym mieć na ścianie w formie foto-taptety lub bardzo dużego obrazu-wyglada to rewelacyjnie i daje do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Przy okazji obejrzałam małą Zuzię , ale SŁODKA pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts